2009 Ekim Anneleri

ben yarın sabah gıdecegım doktora ?

Canim yaa gebelikte sac boyatmak zararliymis bebege kimyasal oldugundan dolayi benim merak ettigim epilasyon kremlerini kullanmakta sakincalimi acaba bebege zarar verirmi doktoruna sorarmisin benim icin....Şeniz

--------------------------------------------------------------------------------

Alıntı:
beryal kullanıcısından alıntı
--------------------------------------------------------------------------------
17 . şubat . 2009 saat 16:45

EKİM AYI ANNE ADAYLARI LİSTESİ

isim............................... Sat ................ Doğum tar..................kilo.....

1 = Sudeyoncaa.............. 14 aralık .......... 30 eylül
2 = szn58............... ....... 25 aralık........... 1 ekim
3 = nazyaz..................... .25 aralık........... 1 ekim
4 = kelebek00...... . ......... 25 aralık. ......... 1 ekim
5 = kamille.................... . .25 aralık.......... . 1 ekim
6 = jasminellam................ 27 aralık............ 2 ekim ....................64
7 = samyeli26 ..................28 aralık ............ 4 ekim ...................75
8 = handan 2546............... 28 aralık............ 4 ekim.....................51
9 = elalı............................ 2 aralık.............. 5 ekim....................65
10 = amazonn.................... 30 aralık............ 6 ekim
11 = lllalll.......................... 30 aralık............ 6 ekim....................45
12 = pregnancyzuzusel...... .31 aralık........... 7 ekim
13 = eylüll.......................... 31 aralık........... 7 ekim
14 = zuzuu......................... 1 ocak.............. 8 ekim
15 = nlgunozkan23............. 1 ocak.............. 8 ekim ...................64
16 = zynp.zeynep............... .2 ocak............. . 9 ekim
17 = çobanyıldızı................ .2 ocak.............. 9 ekim
18 = papatyalim ................ .2 ocak ............ . 9 ekim
19 = bucuk........................ .2 ocak.............. 9 ekim...................44
20 = bukett....................... .3 ocak.............. 10 ekim
21 = fatıma...........................3 ocak.............. 10 ekim
22 = zeynocan .....................3 ocak ............. 10 ekim ................53
23 = zeytingözlü....................4 ocak.............. 11 ekim
24 = berin14..........................4 ocak..............11 ekim..................49
25 = seldus...........................4 ocak..............11 ekim..................60
26 = ilkay..............................5 ocak..............12 ekim
27 = rockwell.........................5 ocak..............11 ekim..................70
28 = deryak45.......................5 ocak...............11 ekim
29 = esma_memo_12............6 ocak.............. 13 ekim .................65
30 = gizem1986 ...................7 ocak ..............14 ekim .................66
31 = burcubiriktir ..................8 ocak ..............15 ekim
32 = eflatun .........................8 ocak ..............15 ekim ..................67
33 = mehay .. ......................9 ocak ........... ..16 ekim .................62
34 = engidi ..........................9 ocak ..............16 ekim
35 = nisasum.......................9 ocak...............16 ekim..................58
36 = nurefsann.....................10 ocak...............17 ekim
37 = kayaemel ....................10 ocak .............17 ekim ................49
38 = çitos2903 ...................10 ocak ..............17 ekim
39 = yonca76 .....................10 ocak ............. 17 ekim ................78
40 = beryal ........................12 ocak ........... ..19 ekim
41 = zeytin79 .....................12 ocak ..............19 ekim ................60
42 = lazuz24z.....................12 ocak...............19 ekim ................73
43 = zeyno55 .....................13 ocak ..............20 ekim
44 = Cerensesil ..................16 ocak ..............23 ekim
45 = selina79..................... 17 ocak ..............24 ekim
46 = rknydn55.....................18 ocak ..............25 ekim.................63
47 = ncinar.........................18 ocak.............. 25 ekim
48 = bijoux ........................18 ocak ............. 25 ekim

KIZLAR EN GÜNCEL LİSTE BUDUR.ADI OLMAYAN YADA BİLGİLERİ EKSİK YANLIŞ OLAN BİLDİRSİN..

Son düzenleme:
Canim yaa gebelikte sac boyatmak zararliymis bebege kimyasal oldugundan dolayi benim merak ettigim epilasyon kremlerini kullanmakta sakincalimi acaba bebege zarar verirmi doktoruna sorarmisin benim icin....Şeniz

tabı sorarım canım yarın sabah gıdıcem yarın sorar senınle gorusuncede soylerım sana tmm

tesekkürler inş Allah bütün sevenleri mesut etsin benim ismim gülsenem aslında ben rknydn55 i değiştirmek istiyorum ama nereden yapacagımı bilmiyorum bana yardımcı olabilirseniz sevinirim.....

canım resimleriniz çokhoş.tebrik ederim sizleri mutluluğunuz daim olsun

canım bana oldu. daha hamile olduğumu öğrenmeden günüm falan geçmeden rüyamda bir erkek bebek gördüm. çok küçüktü birisinin kucagına veriyodum sanırım battaniyeye falan sarılıydı. adı da Burak'tı. ve bu ay hamile kaldım :CüvCüv: eğer oğlum olursa adını Burak koyacağız

kızlar ben sımdı cıkıyorum misafırler geldı ılerlıyen saatlerde gırerım tekrar grş kendinize ve bebişlerinize iyi bakın :)

rüyadaki isimleri koymalımıyız kıslar ben 1,5 ssene felan önce görmüştüm rüyamda bi dede oglun olunca adını emir koy dedi emir koymak zorundamıyım ya :S

selam kizlar nasilsiniz bugun???baya kalabaligiz ne guzel :)) bebisler nasil bakayim???

benim bebiş hala annesini eccük üzüyo (

mehaycım bende ivedik gibi dolaştığımdankaydirigubbakcemile3 cuma günü gittiğimde epilasyon yapabilirmiyim dedim doktora, oda epilasyon değil ağda yap dedi :))
ama kreminin zararı olurmu bilemiyorum şekerkaydirigubbakcemile5

kızlar bugun hiç giremedim çok yoğundum
sabahda doktordaydım bütün testlerimiz yapıldı haftaya salı sonuçlarını öğrenicez işallah
herkes iyi umarımm

:)))))delikafaduldendelikafadulden evet ya ben de saklamak istedim ama eşim abartma diye dalga geçti ben de telefonuma resmini cektim onu saklıyorum ...demek ki abartan tek ben deilmişim :)))))

::)))))) niye abartalım tatlişkom, kocalar o heyecanı bizim kadar yoğun yaşamadıkları için onlara öyle geliyo, analık işte heheheehehe..keşke annelerimizin zamanında da böyle olsaydı da ben de görseydim keşke..

kızlar vallahi iki omzumda iki tane fil oturuyor sanki ya, bütün enerjim çekilmiş haldeyim.benneyaptımki

merhaba kızlar bende hamile olduğumu cuma günü kan testiyle öğrendim 564.1 çıktı..benim sat 21 ocak yarın doktorda randevum var merak ediyorum keseyi görebilecekmiyim acaba..bu arada hesaplamalarım ekim sonu doğum yapacağıma işaret ..ama şu an tek merak ettiğim yarın keseyi görebilirmiyiz..

kızlar ben de az önce doktordan geldim :1closedeyes:

kan testi, eliza testi, idrar testi ve hemogram verdi :bbo:

bhcg: 5188,42 cıktı
progesteron 19.8

şimdi sizin degerlere bakıyorum da yüksek değil mi benim değerim? :uhm:

herşey normal dedi, alttan muayene etmedi. 10-15 gün sonra gel kalp atışlarını dinleyelim dedi kese oluşmuştur dedi. midem yanıyo dedim gaviscon şurup verdi, folbiol verdi bir de megadyne vitamin verdi :1rolleyes:

herşey normal dedi bu testlerle bir hamilelik başlangıc check-up ı yapmış olduk dedi :CüvCüv:

bende haberler bunlar. oh be dr a gittim rahatladım.

bu arada hamile kalmadn önce ben de fitnesse gidiyodum kızlar ama bırakmadım. sadece yer hareketlerimi yapmıyorum. yürüme bandı ve bisiklete biniyorum delikafadulden

iii akşamlar kızlarr....herkes nsll...ben bugün acaip halsizimmm...sürekli uykum geliyor....:çok üzgünüm:

cnm ne güzel çok sevindimmm....hayırlısıyla sonuçlarında ii çıkar inşlahhhh
spor doğumda çok işe yarıyorr...özellikle normal doğumdaayerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…