selam gizemcim. ben de hamile kaldığımdan beri 2 kilo verim canım. 55'tim 53 olmuşum. başlarda olurmuş böyle kilo vermeler. vücut alışıyo bu uruma fazla enerji harcıyor sanırım:CüvCüv:
kızlar normalde 26 günde olurum ama bazen 28-29 günde olduğumda olur.eğer 26 gün olarak hesaplarsak bugün adetim 7 gün geçti. sizce değerler normalmi
ya kızlar hep unutuyorum unutmadan yazayım.aranızda tutanlar var mı bilmiyorum ama ben hamile kaldıgımı öğrendiğim günden beri günlük tutuyorum.bebeğim için.ilk duydugum anı anlattım ilk sayfasında bi de bizim ki cok güzel bi tesadüftü esimin bana evlilik teklifi ettiği gün ve saatte doktor bize müjdeyi verdi.. tam bir sene sonra ikinci en mutlu haberimi almıs oldum :)))) günlük dediysem 3 4 güne bir yazıyorum hissettiklerimi ultrasyon resimlerini falan yapıstırıyorum.büyüdüğünde dogum günün de hediye etmeyi düşünüyorum...bence sizde hemen bi tane defter alıp yazın.sizden de bahsettim. bir sürü teyzen var dedim.ve bir sürü tanımadıgımız bilmediğimiz ama varlıklarını bildiğimiz kardeşin olacak dedim :)))))herseyi yazıyorum.inanın yazarken bile heyecanlanıp aglıyorum.
ya kızlar hep unutuyorum unutmadan yazayım.aranızda tutanlar var mı bilmiyorum ama ben hamile kaldıgımı öğrendiğim günden beri günlük tutuyorum.bebeğim için.ilk duydugum anı anlattım ilk sayfasında bi de bizim ki cok güzel bi tesadüftü esimin bana evlilik teklifi ettiği gün ve saatte doktor bize müjdeyi verdi.. tam bir sene sonra ikinci en mutlu haberimi almıs oldum :)))) günlük dediysem 3 4 güne bir yazıyorum hissettiklerimi ultrasyon resimlerini falan yapıstırıyorum.büyüdüğünde dogum günün de hediye etmeyi düşünüyorum...bence sizde hemen bi tane defter alıp yazın.sizden de bahsettim. bir sürü teyzen var dedim.ve bir sürü tanımadıgımız bilmediğimiz ama varlıklarını bildiğimiz kardeşin olacak dedim :)))))herseyi yazıyorum.inanın yazarken bile heyecanlanıp aglıyorum.
Evetttt ben de günlük tutuyorum, :lepi:
kızlar hastaneden yeni geldim.
değerler şöyle:
cuma günü : 46,05
pazartesi günü : 124,9
sizce nasıl doktor 1 hafta sonra bida ha bakalım dedide.
evet ben de tutuyorum canımcım. pozitif çıkan gebelik testini bilem yapıştırdımmm..
süperr yaa benim hiç aklım agelmemişti bebişlerimiz nnasıl olduklarını bize neler yaşattıklarını iyisiyle kötüsüyle herşeyi bilmeli değilmi süpersin canım yaa iyiki bu fikri ortayya attın canım sağol çok teşekkür ederim ben kendi adıma
kızlar bana biraz müsade günlerdir evden çıkmıyorum çok sıkıldım hadi biraz gidip yürüyeyim gelmek isteyen varsa buyursun bi alsancak yapalım :))):CüvCüv:
alıcam dünyama en güzelini en cicili bicilisini:))gizemcim sana ii gezmeler dikkat et kendine :cıkmışken de bebişine şöölee süslü bi günlük al afilli olsun :))))
nebiliyim canım ya moralim gerçekten bozuldu netdende değerlere baktım biraz neyse sağol canımCerencim adetin 7 gün geciktiyse biraz düşük gibi tatlım ama sakın moralini bozma yükselecek inş
daha önce yaptığım düşük nedeniylle zaten hep tedirginim inşallah bunda sorun çıkmaz.canım benim herkesin ki farklı oluyor benim de adetimi 1 gün gectiğinde 530 cıkmıstı... ama benimki erken döllenme olabilirmiş. herkesin ki deişiyor.hayırlı olsun canım.dert etme sen degerleri...hamişliğinin tadını cıkara.s.a.s.
selam cerencim. kan değerlerine fazla takılma canım, o kişiden kişiye değişir hiç belli olmaz.senin değerin de gayet güzel katlanmış. bazı doktorlar tedbirli davranmak için kan testini tekrarlatabiliyolar, doktorun prensibiyle alakalı, sen kendinde problem arayıp canını boş yere sıkma tamammı tatlişkom. bişey yok gayet iyi maşallah. sen canını sıkma bebişini de üzme:1hug:a.s.
Bende günlük tutmayı başından beri düşünüyorum ama korkuyorum bebegim büyüyünce tutmaya karar verdim bi düşügüm var allah korusun bişi olursa o günlükler beni mahfeder die bekliyorum
ne güzel..sen de yazarken aglıyormusun benim gibi canımcım yaa. yoksa ben mi cok sulugöz oldum...benneyaptımki