2009 Ekim Anneleri

Merhaba bayanlar ben 5 hafta 2 günlük hamileyim.. Bu gün belim çok ağrıdı benim gibi beli çok ağrayan arkadaşlar varmı?

hoşgeldiniz kızlar aramızaa. bebişleriniz hayırlı olsun..
benimde bi arıyodur cnm ama geçti şimdi bazen kasıklarıma birden ağrı girip çıkıyo doktor bunların normal olduğunu söyledi...

hımm çok teşekkürler cevabın için ben bekleme taraftarıyım büyük ihtimal vajinal yaptırmıcam görmek için...

cnm hoşgeldin bende 5_2 ken gittim keseyi anca görebildik altdan bende baktırmak istemedim haftaya gel yine bakalım dedi kese büyüdümü diye bencede altdan baktırma.

kızlar bende perşembe günü gidicem o zaman 6+2 oluyorum kalp atışınıda duyabilir miyiz. acaba....

sporun zararli oldugunu doktorun nasil soyledi ki eger gebeliginde risk yoksa dikkat ettigin surece faydali..hollandada ki doktorlar spora tesvik ediyorlar ben simdi gidiyorum mesela yarim saat fitness:)

kizlar sanilanin aksine alttan bakmak tehlikeli deilmis. doktorumda soyledi bunu.ki dusunun bi kere adamlar bunun okulunu okumuslar yillarca.deneyimleri var o kadar..hic bebisin hayatini riske atacak davranista bulunurlar mi? bende alttan baktirdim. 13 haftaya kadar da alttan bakmak normalmis

cnm abartmadıkca sorun yokk....spor gerçekten gebelikte çok faydalı ilk gebeliğimden biliyorum ve çok faydasını gördümmmmyerimseniben
sporun zararli oldugunu doktorun nasil soyledi ki eger gebeliginde risk yoksa dikkat ettigin surece faydali..hollandada ki doktorlar spora tesvik ediyorlar ben simdi gidiyorum mesela yarim saat fitness:)

yok cnm zararlı değilll yanlış anlaşılma var sanırımmm...yerimsenibeninanki bende pilates yapıyorummmm....yaptıkça mutlu oluyorumm ve inanıyorumki bebişimde mutlu oluyordur.....hihoyyyt

bitanem tehlikesi olmadığına buradaki arkadaşların tecrübeleriyle inandım zaten bennnnnnn.....
ama yinede ben almıımmmmyerimseniben

selam kizlar. birkac gundur enerjiktim simdi yine uyuklamaya basladim. Ayy kolumu kaldiracak halim yok acayip bi bas agrisi. Cok sukur yinede :)))

selam kizlar. birkac gundur enerjiktim simdi yine uyuklamaya basladim. Ayy kolumu kaldiracak halim yok acayip bi bas agrisi. Cok sukur yinede :)))

hepsi geçicek cnm...bende bugün çok halsiz ve uykucuydummmmm.canım hiç birşey yapmak istemediiii:1rolleyes:

hepsi geçicek cnm...bende bugün çok halsiz ve uykucuydummmmm.canım hiç birşey yapmak istemediiii:1rolleyes:

evet canim okudugum kadariyla hafta hafta butun vucudumuz degisiyor adeta. Adapte olmakta zorluk cekmemiz normal sanirim. Arkadaslar falan biseyler yapmak istiyorlar disarda gezme kahve icimi falan gibi inanki hic halim yok hayir da demek istemiyorum. biranevvel eski enerjime kavusmak istiyorum. hihoyyyt

merhaba kızlar ben artık gelemiyorum fazla bilgisayarın ekranınada bakamıyorum zaten midem bulanıyo...karnımda çok şişiyo acayip gazım oluyo...ama en kötüsü mide bulantısı çok feci bir durum...

yok cnm zararlı değilll yanlış anlaşılma var sanırımmm...yerimsenibeninanki bende pilates yapıyorummmm....yaptıkça mutlu oluyorumm ve inanıyorumki bebişimde mutlu oluyordur.....hihoyyyt[/QUOTE]

sen normal pilates mi yapiyorsun yoksa bazi harektleri yapmiyormusun? ben simdi böyle aman aman sportif birisi degilim ama arada pilates`i TV den takip edip yapiyordum. Simdi sanki biraz agir gelir gibi geldi bana. Bende birazcik hareket etmek istiyorum kilolar fazla kacmasin diye.

selam zeynepcim. mide bulantisi bende yok henuz ama hamile kalmadan surekli mide bulantisi ceken bi insandim yani iyi bilirim o hissi. Devamli yatmak istiyor insan ama o zaman bile bulaniyor. mayhos mayhosseyler ye canim. elma, portakal falan gibi iyi gelir.

merhaba kızlar ben artık gelemiyorum fazla bilgisayarın ekranınada bakamıyorum zaten midem bulanıyo...karnımda çok şişiyo acayip gazım oluyo...ama en kötüsü mide bulantısı çok feci bir durum...
cnm çok geçmiş olsun dikkat et kendineeee....:1hug:

cnm bacak,kol, esneme ve nefes alma verme...özellikle nefes alıp verme çok işe yarıyor....:asigim:

ben ilk hamileligimde cok kötü bir bulanti cektim. Hic yerimden kalamiyordum, gücüm kalmamisti. Su icip kusuyordum. 4 aydan fazla sürdü. Simdiki aklim olsa kesin serum baglatirim. Insallah bu sefer böyle bir problem yasamam. Bide ben Sea Band aldim, ne olur ne olmaz dolabimda duruyor. Bulantiya iyi geliyormus. Ise yaricakmi bilmiyorum ama. Belki denemek isteyen vardir bilgi olsun diye yazmak istedim.

cnm bacak,kol, esneme ve nefes alma verme...özellikle nefes alıp verme çok işe yarıyor....:asigim:[/QUOTE]

ben ilk hamileligimde 5 aydan sonra hamile yogasina gittim ordada nefes alip verme cok iyi geliyordu.

ben ilk hamileligimde 5 aydan sonra hamile yogasina gittim ordada nefes alip verme cok iyi geliyordu.

evet cnm nefes alıp verme özellikle normal doğumda çok işe yarıyor..ilk doğumum normaldii ve hiç bir zorluk yaşamadıımmmm...yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…