2009 Ekim Anneleri

Kizlar benim bulantim cok nadiren sabahlari oluyor birde zaman zaman karnimda kramp gibi biseyler oluyor ve bunlar bazen sagda bazen solda bazende ortada olusuyor simdilik havadis bu kadar. Bende daha doktora gitmeyenlerdenim ama insallah bu hafta gidecegim.

Son düzenleme:
tesekkürler inş Allah bütün sevenleri mesut etsin benim ismim gülsenem aslında ben rknydn55 i değiştirmek istiyorum ama nereden yapacagımı bilmiyorum bana yardımcı olabilirseniz sevinirim.....

kızlar bazı arkadaşların isimlerini bimiyoruz daha samimi olur gerçek isimlerimizi öğrenmek.

Maşallah canım, Allah mesut etsin ömrünüzün sonuna kadar:teytey:

ALLAH mutlu mesut etsin canim esinle birbirinize cok yakismissiniz cok sirin cikmisiniz , bebeginizide kucaginiza almayi nasip etsin Rabbim , hayatta önce saglik sonra saygi ve sevgi gerisi herzaman geliyor yüzünüz ilk gün kadar ömür boyu gülsün insallah tebrik ederim kaydirigubbakcemile5

arkadaşlar düğün resimlerimi ekledim de dün sizlerlede paylaşmak istiyorum buradan bakabilirsiniz

http://www.kadinlarkulubu.com/albumler/254702-01112008-buda-benim-dugunum.html

ALLAH mutlu mesut etsin canim esinle birbirinize cok yakismissiniz cok sirin cikmisiniz , bebeginizide kucaginiza almayi nasip etsin Rabbim , hayatta önce saglik sonra saygi ve sevgi gerisi herzaman geliyor yüzünüz ilk gün kadar ömür boyu gülsün insallah tebrik ederim kaydirigubbakcemile5[/QUOTE]

selam kizlar nasilsiniz bugun???baya kalabaligiz ne guzel :)) bebisler nasil bakayim???

evlendiğimizden beri 5 defa rüyamda kızımın olacağını gördüm. ve o zamanlar korunuyordum. hiç çocuk düşünmüyordum. ve rüyamda çok kolay doğum yapmış oluyorum. ve hepsinde de çocuklar doğduktan hemen sonra konuşmaya ve yürümeye başlıyorlar. bende sanki hiç hamile kalmamış ve doğum yapmamış gibiyim. inşallah hayırlısı olur.

ve aynı şekilde işyerinde 3 senelik evli arkadaşımın erkek çocuğu olacağını gördüm. 1 ay sonra hamile olduğunu söylediler. şimdi de doğum yaptı ve erkek çocuğu var.

iyi akşamlar arkadaşlar

ben çıkıyorum

akşama girebilirmiyim bilmiyorum

Allah nasip ederse yarın hastaneden gelince görüşürüz

hoşçakalın

a.s. :CüvCüv:

kızlar sanırım ben hamileliğimi öğrendiğimden beri kilo aldım.iştahım yok ama midemde kazınıyor. bu sefer midem kötü oluyor ve ben bir şeyler yemek zorunda kalıyorum. 6+1 haftalığım ama bulantım falan yok ama çooook uyuyorum.

kızlar hastaneden yeni geldim.
değerler şöyle:
cuma günü : 46,05
pazartesi günü : 124,9

sizce nasıl doktor 1 hafta sonra bida ha bakalım dedide.

canım değerlerin artmış ne güzel inşallah 1 haftaya kadar 300 lere de çıkar.hayırlı güzel haberlerini bekliyossskaydirigubbakcemile5

kiz geliyorrrhihoyyyt hadi hayirlisi...guzel truyalar gormussun ins.ruyalarin gerceklesir...
ben daha hic ruya gormedim ama hamile oldugumu ogrendigim andan beri icime erkek olacakmis gibi doguyor

iyi akşamlar arkadaşlar

ben çıkıyorum

akşama girebilirmiyim bilmiyorum

Allah nasip ederse yarın hastaneden gelince görüşürüz

hoşçakalın

a.s. :CüvCüv:

güle üle canım.güzel haberler getir bize. öptümmmŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…