- 16 Ekim 2007
- 4.981
- 9
- 44
kan testimi yaptırdın zeynep.??yoksa su ecz aldıgımız testlerden mi yaptın..aslında ben bugün bile o testi yapmamak için kendimi zor tutuyorum..test yapsam çıkarmı acaba onuda bilmiyorum ama..belki yarın yaparım..çok heyecanlanıyorum..
huhuuuuuu kislar bende bugun ogrendim hamile oldugumuuuuu
merhaba kızlar bende ekim annesi olucam inşallah muhtemel doğum tarihim 9 ekim gözüküyo....inşallah aramıza bir çok yeni anne adayı katılır...burda bir liste yapılıyormu bilmiyorum ama yapılsa güzel olur sanırım...birbirimizi daha iyi takip edebiliriz...
merhaba kızlar,eylül annelerinden sonra sıra bizde.sat tarihi 31 aralık olan ben daha 3 gün önce gebeliğimi öğrendim,yapılan kan testine 48 değeri çıktı 2 gün sonra ise 4 ekatlayarak 170 oldu,doktor çoğul gebelik bile olabileceğini söyledi,hayırlısı artık.hepinizi bekliyorum güzel paylaşımlar,tecrübeli anne adaylarından da deneyimler bekliyorum öptüm sizleri.
sağol canım inşallah benim için yeni duygular ilk deneyimim bakalım hayırlısı.
kısss buket ben sana demedim mi hamişsin diyehihoyyyt hayırlı nolsun caaanım, sağlıkla kucağına al inşallah.
nilüfercim benim sat 2 ocaktı senin bayağı geçmiş yap bir test varsa çıkar sanırım...kızlar ama size bir şey soracam benim bugün 30, günüm test hala silik çıkıyo ne zaman koyulaşacak bilmiyorum...korkuyorum bişey olacak diye....
nilüfercim benim sat 2 ocaktı senin bayağı geçmiş yap bir test varsa çıkar sanırım...kızlar ama size bir şey soracam benim bugün 30, günüm test hala silik çıkıyo ne zaman koyulaşacak bilmiyorum...korkuyorum bişey olacak diye....
canım merhabalar öncelikle tebrik ederim hepinizi allah tamamına erdirsin evlatlarınızı kucaklarınıza almanızı nasip etsin korkma silik çıktı diye o kpyulaşmıcak öle silik kalacak benimde öle olmuştu bebk henüz oluşuma başladığı için silik gözüküyo çizgi silik yada koyu eğer belirdiyse hamilesin demişti doktorum şu an hneüz bebeğin kesecik annesi doktora gidersen bunu sna söleyecektir işallah
canim benimde sat 3 ocakti. yani 3 subat adet gunum ama ben 5 gun onceden silik cizgi gordum. o gun kan testi yaptirdim bana beta hcg yi soylemediler bakmamislar ama pozitif dediler. daha adetime 3 gun var. bu sabahta yaptim yine silikti. bende senin gibi tedirgin olmaya basladim cizgi hic koyulasmicakmi diesenağlama
kaç kişi oldunuz?listeniz yokmu cici ekim anaları?