- 16 Ekim 2007
- 4.981
- 9
- 44
Aysen20
Merviş21
SZN58......................
Nazyaz....................25 ARALIK..........1 EKİM
Kelebek00................25 ARALIK.........1 EKİM
Kamille.....................25 ARALIK........1 EKİM
Lansor17...................27 ARALIK........3 EKİM
Pregnancyzuzusel.....31 ARALIK........7 EKİM
Nilüfer79...................31 ARALIK........7 EKİM
zynp.ZEYNEP............2 OCAK............9 EKİM
Çobanyıldızı...............2 OCAK...........9 EKİM
Bukett.......................3 OCAK...........10 EKİM
Zeytingözlü................4 OCAK.........11 EKİM
canım sen süpersin..ay ben daha hamilemiyim belli değil hayatımmm o listede adımı görünce seni öpesim geldi..muckkkxxx ..işşallh kalemin (pardon)bilsayar tuşların uğurlu gelirr...
muhtemel doğum tarıhını nasıl nasıl hesapladın???
zeynep eline saglik. bugun beta hcg 197.5 cikti. adetime 3 gun var. telefonda ogrendigim icin referans araliklarini bilmiorum.dr bana adetin 5-6 gun gecince gel dedi. 2 gun sonra tekrer mi kan versem? katladi mi die deger
oooooooo çoğalmışsınız bakıyorum da sizin adınıza çok sevindim hadi hayırlısı
kızlar merhaba ben de inşallah ekim annesi olucam son sat tarihim 31 ocak son ae det tarihimkaydığı için tam hangi güne denk geldi bilmiyorum ma 2 gün yada 4 gün önce öğrendim. benim değeri. 10.09 çıktı doktor hamilesn dedi tereddürlü falan da konuşmadı. bazı insanların benim kadar düşük çıkabiliyor. ama gene de korkuyorum perşembe doktora gidicem umarım bi sorun olmaz
canım bende senin gibi endişeliyim benimde değerim 60,45 çıktı bu sabah tekrar kan verdim umarım yükselmiştir çok endişe ediyorum...
herkesin degeri cok farkli. bide ilk kez basina gelince insanin sanirim daha bi panik oluo. ustune pko da varkızlar benim bugnkü kan derim 228 olmuş dra gösterdim normal giden bir gebeliğin var dedi ama daha keseyi göremedik...geç döllenme olunca değer biraz düşük olabiliyo önemli olan sağlıklı katlanmasıymış...1500 olmadanda kese gözükmezmiş
buketçim senin kafan niye karıştı gayet güzel bir değerin var hamilesin işte
herkesin degeri cok farkli. bide ilk kez basina gelince insanin sanirim daha bi panik oluo. ustune pko da var
dr ilk kez alttan mi bakio? kimisi dioki alttan bakmasi tehlikeliymis. benim doktorum ilk 3 ay alttan bakilio demisti ama