2009 Ekim Anneleri

iyi temennileriniz icin sag olun. folik asidi neredeyse bir yıldır alıyorum. doktora gelecek hafta ancak gidecegim. ne yapacagini biliyorum. kese gorunene kadar gel diyecek. kese 5. haftadan once gorunmez. benimki ise daha 3+3 haftalik daha coook yeni. ama uzun suredir tedavi oldugum ve hamile kalinca artik hissettigim icin testi dun aksam yaptim. baya bir erken yani.

hem benim onceki hamileligimde dusmemisti kalbi durmustu. hatta o vaziyette 2-3 hafta kalmis icimde. neredeyse benide alip goturecekmis. kurtajla aldilar.

Allah'tan hayirlisi insalalh bu sefer dogum gunu hediyesi olarak gelir bana surekli dua ediyorum. buna da bir sey olursa kendimi biraz zor toparlarim 9 ay icinde 3 kayibi tasiyamam.

hayirlisi insallah isteyen herkes bebeklerini sağlıkla kucağına alır. herkese iyi aksamlar ben eve gidiyorum.

iyi temennileriniz icin sag olun. folik asidi neredeyse bir yıldır alıyorum. doktora gelecek hafta ancak gidecegim. ne yapacagini biliyorum. kese gorunene kadar gel diyecek. kese 5. haftadan once gorunmez. benimki ise daha 3+3 haftalik daha coook yeni. ama uzun suredir tedavi oldugum ve hamile kalinca artik hissettigim icin testi dun aksam yaptim. baya bir erken yani.

hem benim onceki hamileligimde dusmemisti kalbi durmustu. hatta o vaziyette 2-3 hafta kalmis icimde. neredeyse benide alip goturecekmis. kurtajla aldilar.

Allah'tan hayirlisi insalalh bu sefer dogum gunu hediyesi olarak gelir bana surekli dua ediyorum. buna da bir sey olursa kendimi biraz zor toparlarim 9 ay icinde 3 kayibi tasiyamam.

hayirlisi insallah isteyen herkes bebeklerini sağlıkla kucağına alır. herkese iyi aksamlar ben eve gidiyorum.
yavrum gönlünü ferh tut allahın korudğunu kimse koruyaamaz, kısmetinde varsa gelecektir bebiş relax ol biraz, biliorum klay değil bu psikoloji ama bu şekilde davranmak senin yararına olacak, bir de bence dal doktorun birine, kan testi falan yaptırt, durumunu anlat, daha önceden şunları yaşadım tekrar bunu yaşamak istemiorum falan de, bak hamileliğiimin ilk aylarında bana proluton depot die bi iğne vurdular, 8. haftaya kadar haftada 2 defa o iğneyi yedim, düşüğü engelleyici bi iğneymiş, allah tamamına erdirsin inşallah canım Şeniz

merhabalar kızlar bende bugün 355 kan değeriyle hamile olduğumu öğrenmiş bulunuyorum. ve son adet tarihime göre 3 ekim tahmini doğum tarihim inşallah hayırlısıyla yüce allahım o günleride gösterir. o zamana kadarki sürecide burda hepberaber paylaşırız inşallah

Sayfaya bir hamiş daha gelmiş ne güssel, hayırlı olsun canım, rabbim sğlıklı bir şekilde kucağına almayı da nasip etsin.kaydirigubbakcemile3

15 gunluk hamıleymişim kızlar dun test yaptırdım bugun kan testi yapıcaklar çok heyecanlıyım şimdi neler yapmam gerekiyor 2009 ekiminin ilk annesi sitede benim sanırım:)))

aysen hayırlı olsun ama maalesef 1., 2. ve 3.lüğü kaçırdın, sanırım 4.sün. Yanlış biliyom kızlar, yanlışsa düzeltin:jeyyar:

Merhaba,
bende geldim sanirim araniza. bu sabah evde idrar testi yaptim. ikinci cizgi silik bir sekilde cikti. ama daha once kimyasal gebelik gecirdigim icin fazla umutlanamiyorum. bu 3. gebeligim. ikinciside 11+5 te kalp durmasi sonucu kurban bayraminin ilk gününde kaybetmistim. Valla cok korkuyorum kimseye soyleyemiyorum. insallah tutunur ve beni birakmaz. benim beklenen dogum tarihim 11 ekim dogum gunumden bir gun once insallah hepimiz bebeklerimizi kucagimiza aliriz.

zytingözlü hoşgeldin, bebişin hayırlı, sağlıklı ve uzun ömürlü olsun inşallah, olumlu ol canım, her hamilelik aynı olmaz.:Saruboceq:

iyi dileklerinizi şimdi okudum.çok teşekkür ederim arkadaşlar.inşallah hepimiz sağlıklı hamilelikler geçiririz.2008 ekim anneleri sizede allah kolaylıklar versin ama eminim çok mutlu yorgunluklardır yaşadıklarınız allah bizede nasip eder inşallah

tüm 2009 ekim annelerine selam. hamilelik çok güzel bir duygu. umarım bu dönemi çok güzel geçirir sonunda da bebişlerinize kavuşursunuz. ben kasım annesi olacaktım ama benim zilli kzıım acele etti 1 ay önce geldi ama iyiki erken geldi çünkü onun bir an önce gelmesini istiyordumm. aramıza hoş geldiniz

slm arkadaşlar ben komşunuz eylül annelerinden geliom :) ben geçen ay bu günlerde öğrenmiştim ve baktıımda baya kişide öğrenmişti.. inş sizin topikte 1 haftaya kadar coşar.... hepinize hayırlı uğurlu olsun şimdiden..

slm arkadaslar bende ekim annesi olucam insallah 1 ekim tahmini dogum...ekim anneleri daha yok galiba bende eylul annelerinin sayfasindaydim simdi gordum bu sayfayi :)

hayırlı olsun arkadaşlarrr Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ama bence siz büyük ihtimalle eylül annesi olacaksınız bence ekimin başı çünkü bebişler genelde biraz daha erken geliyor​

2009 ekim anne adayları topic açılmış ama anacım ne çabuk öğrendiniz düşünüyorumda benim en son adet tarihi 26 ocaktı ben hamiş olduğumu 2 martta öğrendim 23 ekimde oğlumu kacağıma aldım gerçi normal doğum tarihi 1 kasımdı amme ben terazi olsun diye 23 ekimde sezeryanla doğurdum kim nasıl bir doğum şekli düşünüyor bilmem ama şahsen ben epidural sezeryanla doğum yaptım ve acayip memnun kaldım herkese şiddetle öneririm çabucak ayağa kalktım çok güzel bir doğum yaşadım sorularınız olursa gerçi bunları düşünmek için hayli zamanınız olacak ben öğrenir öğrenmez sezeryanla doğuracağım demiştim ama normal doğuma cesaetim yoktudelikafadulden:1no2::1closedeyes:neyse:1closedeyes: ben yuvama gidiyorum kızlar sorularınız olursa 2008 ekim anneleri olarak yardıma hazırız değil mi kıslar ALLAH hepinizi tamamına erdirsin hayırlısıyla kucaklarınıza almayı nasip etsin.Güzel haberlerinizi bekliyoruz...

merhaba kızlar bende ekim annesi olucam inşallah muhtemel doğum tarihim 9 ekim gözüküyo....inşallah aramıza bir çok yeni anne adayı katılır...burda bir liste yapılıyormu bilmiyorum ama yapılsa güzel olur sanırım...birbirimizi daha iyi takip edebiliriz...

selam kızlar burasu 2009 ekim annleri diyor ama maşallah 2008 ekim anneleri istila etmiş:)))

2009 ekim anneleri dr ye gittiniz mi? benim daha adetim gecmedi ama kanda pozitif cıktı. gideyim dimi? birde bende pko var.riskli olacak yani

selam arkadaşlar, ben 2009 ekim annesi değilim henüz. ama olmayı çok istiyorum. şubat 13 beklenen adet günüm. umarım hamileyimdir. burdan sizlerle sohbete devam ederim. hoşçakalın

evet burda tek 2009 anneleri olsa daha ayrıntılı dertlerimizi paylaşırdık...bende henüz dr a gitmedim 1 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum...aranızdan biri liste yapsın kızlar...ben yapardım ama başka topiğimde olduğu için çok takip edemeyebilirim...

tebrikederim sizi kızlarr.allah sağlıklı sıhatli kucağınıza almayı nasib etsin..okadar merakla bakıyorum ki hergün kim hamile kalmış diye..çok sevindim sizleree....benimde bugün adet günüm olmadı daha ..şöyle allah nasib etsinde bir hafta geçsin üzerinden işallahh yarabbimm olsun diyorum..

kan testimi yaptırdın zeynep.??yoksa su ecz aldıgımız testlerden mi yaptın..aslında ben bugün bile o testi yapmamak için kendimi zor tutuyorum..test yapsam çıkarmı acaba onuda bilmiyorum ama..belki yarın yaparım..çok heyecanlanıyorum..

X