2009 Ekim Anneleri

Aysen20
Merviş21
SZN58.....................25 ARALIK..........1 EKİM
Nazyaz....................25 ARALIK..........1 EKİM
Kelebek00................25 ARALIK.........1 EKİM
Kamille.....................25 ARALIK........1 EKİM
Lansor17...................27 ARALIK........3 EKİM
Pregnancyzuzusel.....31 ARALIK........7 EKİM
Nilüfer79...................31 ARALIK........7 EKİM
zynp.ZEYNEP............2 OCAK............9 EKİM
Çobanyıldızı...............2 OCAK...........9 EKİM
Bukett.......................3 OCAK...........10 EKİM
Zeytingözlü................4 OCAK.........11 EKİM

Son düzenleme:
Kızlar ben bir liste yaptım muhtemel doğum ve sat tarihlerinizi bazılarının tahmini yazdım yanlışlık varsa düzeltelim... kızlar benden şimdilik bu kadar yanlışlık varsa düzeltin kızlar olurmu...

canım sen süpersin..ay ben daha hamilemiyim belli değil hayatımmm o listede adımı görünce seni öpesim geldi..muckkkxxx ..işşallh kalemin (pardon)bilsayar tuşların uğurlu gelirr...
muhtemel doğum tarıhını nasıl nasıl hesapladın???

zeynep eline saglik. bugun beta hcg 197.5 cikti. adetime 3 gun var. telefonda ogrendigim icin referans araliklarini bilmiorum.dr bana adetin 5-6 gun gecince gel dedi. 2 gun sonra tekrer mi kan versem? katladi mi die deger

Aysen20
Merviş21
SZN58......................
Nazyaz....................25 ARALIK..........1 EKİM
Kelebek00................25 ARALIK.........1 EKİM
Kamille.....................25 ARALIK........1 EKİM
Lansor17...................27 ARALIK........3 EKİM
Pregnancyzuzusel.....31 ARALIK........7 EKİM
Nilüfer79...................31 ARALIK........7 EKİM
zynp.ZEYNEP............2 OCAK............9 EKİM
Çobanyıldızı...............2 OCAK...........9 EKİM
Bukett.......................3 OCAK...........10 EKİM
Zeytingözlü................4 OCAK.........11 EKİM

25 ARALIK 1 EKIM
anam benide ekleyin:CüvCüv:

canım sen süpersin..ay ben daha hamilemiyim belli değil hayatımmm o listede adımı görünce seni öpesim geldi..muckkkxxx ..işşallh kalemin (pardon)bilsayar tuşların uğurlu gelirr...
muhtemel doğum tarıhını nasıl nasıl hesapladın???

Canım ben seni hamile okudum sanki test yapmamışmıydın....doğum tarihlerini bilgisayardan hesaplatabiliyorsun bide ben arkadaşların o aralıktaki tarihlerine bakarak hesapladım

zeynep eline saglik. bugun beta hcg 197.5 cikti. adetime 3 gun var. telefonda ogrendigim icin referans araliklarini bilmiorum.dr bana adetin 5-6 gun gecince gel dedi. 2 gun sonra tekrer mi kan versem? katladi mi die deger

canım değerin çok güzel benim adet günümde 60 çıktı bende pazartesi tekrarlamayı düşünüyorum

oooooooo çoğalmışsınız bakıyorum da sizin adınıza çok sevindim hadi hayırlısı

saol canım darısı tüm isteyenlerin başına

Selam herkese kızlar ya bişi sorcam ben 31,01,09 da öğrendim gebe oldugumu ctesi günü. Kanda değer 9973 çıktı çoğu kişiye göre en yüksek benimki. Şöyle bi hesaplıyomda 5 ile 11 ocak arası yumurtlama çatlama gercekleşti o arada gebe kalsam 4 haftalık bitiyo 5 hafaya daha yeni giriyoz. Sizce bu değr nasıl bana yardımcı olurmusunuz. Gerci çarşaba günü dr .gitcez ama merak ettim :) Allahım hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah

kızlar merhaba ben de inşallah ekim annesi olucam son sat tarihim 31 ocak son ae det tarihimkaydığı için tam hangi güne denk geldi bilmiyorum ma 2 gün yada 4 gün önce öğrendim. benim değeri. 10.09 çıktı doktor hamilesn dedi tereddürlü falan da konuşmadı. bazı insanların benim kadar düşük çıkabiliyor. ama gene de korkuyorum perşembe doktora gidicem umarım bi sorun olmaz

Ne güzel ya her kez tek tek öğrebiyor bana bu hafta gecmek bilmeyecek .......

Oturduğum sitede salğın car herkez ishalden ve kusmakdan kendini alamıyor . Cuma günü oğlumda yakalandı... Ama çok şükür şuan iyi ... Bende dün gece çok kötü olsum wc den gelemedim . Kafam karıştı hamilemiyim diye kusyorum yoksa hastayım diyemi ..........

Ay şıu 6 şubat bir gelseydi .................

kızlar merhaba ben de inşallah ekim annesi olucam son sat tarihim 31 ocak son ae det tarihimkaydığı için tam hangi güne denk geldi bilmiyorum ma 2 gün yada 4 gün önce öğrendim. benim değeri. 10.09 çıktı doktor hamilesn dedi tereddürlü falan da konuşmadı. bazı insanların benim kadar düşük çıkabiliyor. ama gene de korkuyorum perşembe doktora gidicem umarım bi sorun olmaz

canım bende senin gibi endişeliyim benimde değerim 60,45 çıktı bu sabah tekrar kan verdim umarım yükselmiştir çok endişe ediyorum...

canım bende senin gibi endişeliyim benimde değerim 60,45 çıktı bu sabah tekrar kan verdim umarım yükselmiştir çok endişe ediyorum...

ama canım senin yine 60 benim 10larda ben senin yerinde olsam artık içim ahat ederdi . umarım bi sorun olmaz Allah yardım etsin

kıslar benimde adet gunum yarın yani 3 subat. ctesi gunu (31 ocakta) kan verdim degerim 197.5 cıktı. kafam cok karıstı anlamadım

kızlar benim bugnkü kan derim 228 olmuş dra gösterdim normal giden bir gebeliğin var dedi ama daha keseyi göremedik...geç döllenme olunca değer biraz düşük olabiliyo önemli olan sağlıklı katlanmasıymış...1500 olmadanda kese gözükmezmiş
buketçim senin kafan niye karıştı gayet güzel bir değerin var hamilesin işte

Kızlar bu akşam kesemizi gördük çok şükür 5,5 haftalık hamileyim Allahım ne büyük bir duygu inş. sağlıklı devam eder 2 hafta sonra kalp atışını duycaz inşallah hayırlısıylaa.

kızlar benim bugnkü kan derim 228 olmuş dra gösterdim normal giden bir gebeliğin var dedi ama daha keseyi göremedik...geç döllenme olunca değer biraz düşük olabiliyo önemli olan sağlıklı katlanmasıymış...1500 olmadanda kese gözükmezmiş
buketçim senin kafan niye karıştı gayet güzel bir değerin var hamilesin işte
herkesin degeri cok farkli. bide ilk kez basina gelince insanin sanirim daha bi panik oluo. ustune pko da var :nazar:
dr ilk kez alttan mi bakio? kimisi dioki alttan bakmasi tehlikeliymis. benim doktorum ilk 3 ay alttan bakilio demisti ama

vayyyyyy hatunlar sapır sapır dökülmeye başlamışlar, ulen 4-5 gün nete gelmedik herşeyler deişmiş yav, allah tamamına erdirsin yavrular Şeniz

herkesin degeri cok farkli. bide ilk kez basina gelince insanin sanirim daha bi panik oluo. ustune pko da var :nazar:
dr ilk kez alttan mi bakio? kimisi dioki alttan bakmasi tehlikeliymis. benim doktorum ilk 3 ay alttan bakilio demisti ama

canım drum alttan bakmadı üstten kontrol etti ....ama ben ilk çocuğumda keseyi görebilmek için alttan muayene olmuştum ilk seferinde daha sonra hep üstten oldum...evet değerler bayağı değişiklik gösteriyo bu yumurtlama günleriyle alakalıymış...erken yumurtlayanın değeri daha yüksek oluyo...

selaaam hoşgeldiniz yeni anneleeer...ben perşembe günü 6 haftalık hamile olacağım.geçen cuma keseyi gördük noktam benim:)))))))))

X