kardeşim senin nasıl geçiyor hamilelik ben biraz ağır geçiriyorum ayağa kalkmak dahi istemiyorum sadece uzanmak istiyom ötesi yok:CüvCüv:
benim sükür iyi gidiyor suan. Biraz bel agrim oluyor o kadar. Biraz kendimi birakmamaya calisiyorum cünkü yapmak zorunda olan islerim var, kücük bir kizim var.
Ben simdi cuma günü icin randevu aldim kendime. Istedigim doktor dolumus, baska bir doktordan aldim randevu. Insallah oda iyi birisidir.
lalcim kasıklarında ağrılar oluyor mu birde gazın oluyomu sanki regli olacak mışım gibi kasıklarım ağrıyor ...:CüvCüv:
öylemi ben daha önce düşük yaptığım hamileliğimde zekai tahir 'e gidiyodum ve her gittiğimde alttan bakıyolardı o yüzden korkuyorum o zaman 7.haftaya girdiğimde gideyim sağol arkadaşıma.s.
alltan bakmanın herhangi bir zararı yok canımcımm. öyle bir tehlike olsa doktorlar bu detayı atlamazlar değil mi..
ben kismet olurs gene kent hastanesinde dogum yapmak istiyorum. Benim kizim sezeryan ile dogdu. Ters duruyordu, ve dönmedi ondan sezeryan yapmak zorunda kaldim.
gaz bendede var cok. Hicbir pantolon olmuyor bana.
asında haklı olabilirsin canım ama ilk düşüğümden sonra herşeyden korkar oldum herşeyden kendimi kaçı:CüvCüv:rıyorum meleğime bişey olucak diye zaten zor kavuştum ona
hiç endişelenme canım, herşey olacağına varır, düşeceği varsa zaten hiç kalkmadan da yatsan düşer diyor doktorlar.o yüzden moralimizi de bozmayacağız, her anın tadını çıkarıp bol bol dua etmekten başka birşeyimiz yok cerencim. bu sefer tutunacak bebişin annesi. üzülme.:1hug:a.s.
kızlar hiçbir ağrısı mide bulantısı falan olmayan varmı ben mi tuhafım acaba. yada erken diye düşünüyorum.iştahım yerinde hiçbiryerim ağrımıyo sadece göğüslerim büyüdüo kadar.valla belirtiolsa bi dert olmasa bi dert.kaydirigubbakcemile3
Arkadaşlar merhaba bende bu listeye dahil olmak istiyorum 19 ekim 2009 ALLAH izin verirse doğum.bu listeye nasıl ekleyebilirim kendimi
Arkadaşlar merhaba bende bu listeye dahil olmak istiyorum 19 ekim 2009 ALLAH izin verirse doğum.bu listeye nasıl ekleyebilirim kendimi
kızlar hiçbir ağrısı mide bulantısı falan olmayan varmı ben mi tuhafım acaba. yada erken diye düşünüyorum.iştahım yerinde hiçbiryerim ağrımıyo sadece göğüslerim büyüdüo kadar.valla belirtiolsa bi dert olmasa bi dert.kaydirigubbakcemile3