bütün hamılelere merhaba nasılsınız arkadaşlar nasıl gidiyo inşallah her şey yolundadır
selam kızlarrr:) yeni gelen hamişer hoşgeliniz hepiniz, hepinize sağlık sıhhat diliyorummm
zuzucum gözün aydın canım çok sevindim, kalp atışlarını da duymuşsun ne güzel, için rahatlamıştır artıkın:))) ben de cuma duyacağım bakalım hayırlısıyla.
bu arada kızlar midemde kıpırdanmalar başladı benim de, baştan bulansın istiyodum ama artık istemiyorum valla, burun da hassaslaştı iyice, midem de bulanınca çok kötü oluyor ya, dün yaptığım yemeği bugün beğenmiyorum, çok tuhaf bişeyy.hihoyyyt
yaa kızlar nasıl oldum biliyormusunuz nerdeyse bayılıcam yani bir kusma ir kusma olmaz yani bu kadar ne yapmam lazım yaa belimo kadar ağrıyor ki şöle eğilip kusamıyorum bile eğildimmi doğrulamıyorum da zaten yemekte yandı offf ben napıcam yaa izmirden olan var mı ....
evet ben izmirdeyim. a.s.
mrb aranıza bende katıldım
bende ekim annesi olcam allah nasip ederse. 6+1 im bugün.
canım benide eklesene. 28 aralık benimde .. ama doğum tarihi doktor söylemedi.
Merhaba , hosgeldin su kristali , sahsim adina benim hamilelik suan iyi gidiyor tembellik haricinde , 6.0.6.6-- 7 haftaya girdik bugun hayirlisi ile ALLAH kucagimiza almayi nasip etsin bebeklerimizi , sen kac haftaliksin hamillegin nasil geciyor ?:CüvCüv:kaydirigubbakcemile2
bende başagrısı başladı 2 gündür sizde varmı kıslar
canım ben yeni doğum yaptım sayılır 48 gün oldu ogluşum artık kollarımda sizleride takıp edıyorum
8 haftaya kadar beklemene gerek yokki canım..ben 6+4üm we bugün karından baktı doktor bana..
sabahki listede adım vardı yine yok olmuş
zaten moralim bozuluyor bebeğimi kaybedecem diye
artık uğramayacağım
:teytey:
tekrar merhaba , su kristali çok sevindim ALLAHIM küçük yavrunu size bagislasin saglik sihhat ve ömür versin Rabbim , bebegini öpüyorum o henuz bir melek annesi evinizin nesesi , herzaman bebeginizle mutlu bir hayat geçirmeniz dilegiyle en samimi duygularla seygiyle kalin kaydirigubbakcemile5
sabahki listede adım vardı yine yok olmuş
zaten moralim bozuluyor bebeğimi kaybedecem diye
artık uğramayacağım
dr rahim ağzı yetmezliğin olabilir dedi
progestan verdi
ilk bebeğimi de bundan dolayı kaybetmiş olabileceğimi söyledi
moralim sıfır
kızlarr bebişi altı haftalık olupta kalp atışını duyan var mı benim bebeğimin duylmadı çok panikteyimm