- 2 Şubat 2009
- 24
- 0
- 42
cnm hoş geldinnn....son regli tarihini söylersen ve muhtemel bebişin geleceği tarihi tekrar yazarsan ekleyebilirimmmm:1hug:
son regl tarihim 12 ocak canım muhtemelen doğum zamanı da 19 ekim 2009 oluyo.tşk ederim.....:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm hoş geldinnn....son regli tarihini söylersen ve muhtemel bebişin geleceği tarihi tekrar yazarsan ekleyebilirimmmm:1hug:
kızlar hiçbir ağrısı mide bulantısı falan olmayan varmı ben mi tuhafım acaba. yada erken diye düşünüyorum.iştahım yerinde hiçbiryerim ağrımıyo sadece göğüslerim büyüdüo kadar.valla belirtiolsa bi dert olmasa bi dert.kaydirigubbakcemile3
merhaba kızlar bende artık çok kötüyüm midem bulanıyo kaynıyo hiç halim yok elim kolum kalkmıyo..canım hiçbir şey yemek istemiyo...mide bulantım başlamıyo diye üzülüyodum şimdide yataktan kalkamıyom...offf çok zor çok...
slm arkadaşlar bende bugün öğrendim kan testimde 4 haftalık çıktı. bende ekim annesi olacağım. yanlız ultrasyonda keseyi göremedik. ama karından bakıldı tabi.... çok mutluyum 3 yıllık çabadan sonra nihayet anne olacağım. rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın....
slm arkadaşlar bende bugün öğrendim kan testimde 4 haftalık çıktı. bende ekim annesi olacağım. yanlız ultrasyonda keseyi göremedik. ama karından bakıldı tabi.... çok mutluyum 3 yıllık çabadan sonra nihayet anne olacağım. rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın....
teşekkür ederim .bugün gidicem ilk kez doktora bakalım hayırlısı ne olacak çok merak ediyorum sen gittinmi ilk kontrolüne?kaydirigubbakcemile5
bıraz renklendırım lısteyı beryal begenırse böyle kullansın...
[/QUOTE]Mesaj Linki
--------------------------------------------------------------------------------
:EKİM AYI ANNE ADAYLARI LİSTESİ
[isim ..........................Sat ................ Doğum tar.:
1 = Sudeyoncaa..............14 aralık ..........30 eylül
2 = szn58............... .......25 aralık...........1 ekim
3 = nazyaz......................25 aralık...........1 ekim
4 = kelebek00...... . .........25 aralık. .........1 ekim
5 = kamille.................... ..25 aralık...........1 ekim
6 = jasminellam................27 aralık............2 ekim
7 = handan 2546...............28 aralık............4 ekim...................51
8 = elalı............................2 aralık..............5 ekim..................65
9 = amazonn....................30 aralık.............6 ekim
10 = lllalll..........................30 aralık............6 ekim...................45
11 = pregnancyzuzusel.......31 aralık...........7 ekim
12 = eylüll..........................31 aralık...........7 ekim
13 = zuzuu.........................1 ocak..............8 ekim
14 = nlgunozkan23.............1 ocak..............8 ekim
15 = zynp.zeynep................2 ocak..............9 ekim
16 = çobanyıldızı.................2 ocak..............9 ekim
17 = bucuk.........................2 ocak..............9 ekim.................44
18 = bukett........................3 ocak..............10 ekim
19 = fatıma........................3 ocak..............10 ekim
20 = zeynocan ..................3 ocak .............10 ekim
21 = zeytingözlü................4 ocak..............11 ekim
22 = berin14......................4 ocak..............11 ekim
23 = seldus.......................4 ocak..............11 ekim
24 = ilkay..........................5 ocak..............12 ekim
25 = rockwell.....................5 ocak..............11 ekim
26 = deryak45...................5 ocak...............11 ekim
27 = esma_memo_12.........6 ocak..............13 ekim ...............65
28 = gizem1986 ................7 ocak ..............14 ekim
29 = burcubiriktir ...............8 ocak ..............15 ekim
30 = eflatun ......................8 ocak ..............15 ekim ...............67
31= mehay .. ....................9 ocak ........... ..16 ekim
32 = engidi .......................9 ocak ..............16 ekim
33 = nisasum.....................9 ocak...............16 ekim...............58
34= nurefsann..................10 ocak...............17 ekim
35 = yonca76 ...................10 ocak .............17 ekim
36 = beryal ......................12 ocak ........... ..19 ekim
37 = zeytin79 ..................12 ocak ..............19 ekim .............60
38 = zeyno55....................13 ocak...............20 ekim
39 = rknydn55...................18 ocak ..............25 ekim
hayır bende gıtmedım bende çarşamba gunu gıdeceğim ilk kontrolüme
canım ben şimdi geldim doktordan .keseyi gördük çok heyecanlandım hala inanamıyorum .allah herkese bu duyguyu yaşatsın.kaydirigubbakcemile5
canım ben şimdi geldim doktordan .keseyi gördük çok heyecanlandım hala inanamıyorum .allah herkese bu duyguyu yaşatsın.kaydirigubbakcemile5