2009 Ekim Anneleri

bütün hamılelere merhaba nasılsınız arkadaşlar nasıl gidiyo inşallah her şey yolundadır

Merhaba , hosgeldin su kristali , sahsim adina benim hamilelik suan iyi gidiyor tembellik haricinde , 6.0.6.6-- 7 haftaya girdik bugun hayirlisi ile ALLAH kucagimiza almayi nasip etsin bebeklerimizi , sen kac haftaliksin hamillegin nasil geciyor ?:CüvCüv:kaydirigubbakcemile2:emir_bebek:

yaa kızlar nasıl oldum biliyormusunuz nerdeyse bayılıcam yani bir kusma ir kusma olmaz yani bu kadar ne yapmam lazım yaa belimo kadar ağrıyor ki şöle eğilip kusamıyorum bile eğildimmi doğrulamıyorum da zaten yemekte yandı offf ben napıcam yaa izmirden olan var mı ....

selam kızlarrr:) yeni gelen hamişer hoşgeliniz hepiniz, hepinize sağlık sıhhat diliyorummm:emir_bebek:
zuzucum gözün aydın canım çok sevindim, kalp atışlarını da duymuşsun ne güzel, için rahatlamıştır artıkın:))) ben de cuma duyacağım bakalım hayırlısıyla.:nazar:
bu arada kızlar midemde kıpırdanmalar başladı benim de, baştan bulansın istiyodum ama artık istemiyorum valla, burun da hassaslaştı iyice, midem de bulanınca çok kötü oluyor ya, dün yaptığım yemeği bugün beğenmiyorum, çok tuhaf bişeyy.hihoyyyt

saol hayatıımmm..darısı başına..3 gündür bulantılarım kesildi şükür..geçen hafta çok zorlanmıştım..miden bulanınca elmayı dene,bana iyi geliyodu..midem çok bulanınca elma yiyodum..

yaa kızlar nasıl oldum biliyormusunuz nerdeyse bayılıcam yani bir kusma ir kusma olmaz yani bu kadar ne yapmam lazım yaa belimo kadar ağrıyor ki şöle eğilip kusamıyorum bile eğildimmi doğrulamıyorum da zaten yemekte yandı offf ben napıcam yaa izmirden olan var mı ....

evet ben izmirdeyim. a.s.

Merhaba , hosgeldin su kristali , sahsim adina benim hamilelik suan iyi gidiyor tembellik haricinde , 6.0.6.6-- 7 haftaya girdik bugun hayirlisi ile ALLAH kucagimiza almayi nasip etsin bebeklerimizi , sen kac haftaliksin hamillegin nasil geciyor ?:CüvCüv:kaydirigubbakcemile2:emir_bebek:

canım ben yeni doğum yaptım sayılır 48 gün oldu ogluşum artık kollarımda sizleride takıp edıyorum :emir_bebek:

bende başagrısı başladı 2 gündür sizde varmı kıslar

geçen hafta bende de baş ağrısı olmuştu handancım. 2 gün bayağı ağırdı ama sonra geçti. sanırım ploraktinimiz (süt hormonu) yükseldiği için başağrısı oluyor. ploraktin yüksekliği baş ağrısı yapıyor çünkülüm.:CüvCüv:

:teytey:
canım ben yeni doğum yaptım sayılır 48 gün oldu ogluşum artık kollarımda sizleride takıp edıyorum :emir_bebek:

tekrar merhaba , su kristali çok sevindim ALLAHIM küçük yavrunu size bagislasin saglik sihhat ve ömür versin Rabbim , bebegini öpüyorum o henuz bir melek annesi evinizin nesesi , herzaman bebeginizle mutlu bir hayat geçirmeniz dilegiyle en samimi duygularla seygiyle kalin kaydirigubbakcemile5

bende ilk aylarımda çok sıkıntı çektım aç kaldım her sabah aksatmadan çıkardım hep uyudum ayaga kalkamadım halsizdim neysekı 4 aylarda geçtı sonra son aylarda agırlık artışına baglı olarak hareketler yavaşladı hep aynı yone yatmak zorunda kaldım yatsam kalkamıyodum yanı son aylarda zor ama sonuç olarak hamılelık güzel bır donem

sabahki listede adım vardı yine yok olmuş

zaten moralim bozuluyor bebeğimi kaybedecem diye

artık uğramayacağım

dr rahim ağzı yetmezliğin olabilir dedi

progestan verdi

ilk bebeğimi de bundan dolayı kaybetmiş olabileceğimi söyledi

moralim sıfır

Son düzenleme:
8 haftaya kadar beklemene gerek yokki canım..ben 6+4üm we bugün karından baktı doktor bana..

öylemi ben daha önce düşük yaptığım hamileliğimde zekai tahir 'e gidiyodum ve her gittiğimde alttan bakıyolardı o yüzden korkuyorum o zaman 7.haftaya girdiğimde gideyim sağol arkadaşıma.s.

artık uğramayacağım

moralini bozma canım allahınizniyle alıcaz bebişlerimizi kucaklarımıza güncellemede hata olmutur illaki eklerkler gene seni ama sakın moralini bozma
bak en sabahtan akşama uzanıyorum bel ağrısı tehlikesi bilmemnesi için ama genede inanıyorum ki bebişim allahın izniyle beni bırakmayacak tutunacak bana sııkıca sende ümidini yitirme:CüvCüv:

:teytey:

tekrar merhaba , su kristali çok sevindim ALLAHIM küçük yavrunu size bagislasin saglik sihhat ve ömür versin Rabbim , bebegini öpüyorum o henuz bir melek annesi evinizin nesesi , herzaman bebeginizle mutlu bir hayat geçirmeniz dilegiyle en samimi duygularla seygiyle kalin kaydirigubbakcemile5

tteşekkür ederim canım darısı hepinizin başına inşallah:emir_bebek:

artık uğramayacağım

dr rahim ağzı yetmezliğin olabilir dedi

progestan verdi

ilk bebeğimi de bundan dolayı kaybetmiş olabileceğimi söyledi

moralim sıfır

cnm morelini bozmaa ve kötü düşünme söyle hemen ekliim senii sıkma yeterki sen canınıyerimseniben

kızlarr bebişi altı haftalık olupta kalp atışını duyan var mı benim bebeğimin duylmadı çok panikteyimm

Canım ben ilk kontrolüme 6 haftalıkken gitmiştim ve bebeğin kalp atışı görülmemişti, sakin ol benim doktorum da zaten 7-7,5 haftalıkken ancak görebiliriz sorun yok demişti merak etme eminim herşey yolundadır :))

X