2009 Ekim Anneleri

EKİM AYI ANNE ADAYLARI LİSTESİ

İSİM ...................... SAT ................ DOĞUM TAR............KİLO

ELALI........................2 ARALIK............5 EKİM..................65
SZN58............... ......25 ARALIK...........1 EKİM
Nazyaz....................25 ARALIK...........1 EKİM
Kelebek00...... . .......25 ARALIK. .........1 EKİM
Kamille.................... 25 ARALIK.........1 EKİM
Jasminellam..............27 ARALIK.........2 EKİM
samyeli26....................28 ARALIK..........4 EKİM...............75
Handan 2546.............28 ARALIK..........4 EKİM...................51
amazonn..................30 ARALIK...........6 EKİM
lllalll.........................30 ARALIK...........6 EKİM...................45
Pregnancyzuzusel.....31 ARALIK...........7 EKİM
Eylüll........................31 ARALIK...........7 EKİM
ZuZuu........................1 OCAK..............8 EKİM
nlgunozkan23.............1 OCAK..............8 EKİM
zynp.ZEYNEP............2 OCAK..............9 EKİM
Çobanyıldızı...............2 OCAK..............9 EKİM
Bucuk........................2 OCAK..............9 EKİM.................44
Bukett.......................3 OCAK.............10 EKİM
fatıma........................3 OCAK.............10 EKİM
Zeytingözlü................4 OCAK.............11 EKİM
berin14......................4 OCAK.............11 EKİM................49
seldus.......................4 OCAK.............11 EKİM
ilkay.........................5 OCAK...............12 ekim
Rockwell....................5 OCAK.............11 EKİM
DERYAK45................5 OCAK.............11 EKİM
esma_memo_12.........6 OCAK.............13 EKİM
gizem1986 ...............7 OCAK .............14 EKİM..............66
burcubiriktir ...............8 OCAK .............15 EKİM
eflatun ......................8 OCAK .............15 EKİM ...............67
mehay ...................9 OCAK .............16 EKİM
nurefsann..................10 OCAK.............17 EKİM
yonca76....................10OCAK..............17 EKİM
beryal ......................12 OCAK ...........19 EKİM
zeytin79 ..................12 OCAK ............19 EKİM .............60
zeyno55....................13 OCAK............20 EKİM................56
cerensesil.................16 OCAK............23 EKİM
bijoux........................18 OCAK............25 EKİM
rknydn55...................18 OCAK ...........25 EKİM

yoncacım ekledimmmm:1hug:

Son düzenleme:
kardeşim senin nasıl geçiyor hamilelik ben biraz ağır geçiriyorum ayağa kalkmak dahi istemiyorum sadece uzanmak istiyom ötesi yok:CüvCüv:

benim sükür iyi gidiyor suan. Biraz bel agrim oluyor o kadar. Biraz kendimi birakmamaya calisiyorum cünkü yapmak zorunda olan islerim var, kücük bir kizim var.

Ben simdi cuma günü icin randevu aldim kendime. Istedigim doktor dolumus, baska bir doktordan aldim randevu. Insallah oda iyi birisidir.

lalcim kasıklarında ağrılar oluyor mu birde gazın oluyomu sanki regli olacak mışım gibi kasıklarım ağrıyor ...:CüvCüv:

benim sükür iyi gidiyor suan. Biraz bel agrim oluyor o kadar. Biraz kendimi birakmamaya calisiyorum cünkü yapmak zorunda olan islerim var, kücük bir kizim var.

Ben simdi cuma günü icin randevu aldim kendime. Istedigim doktor dolumus, baska bir doktordan aldim randevu. Insallah oda iyi birisidir.

hangi hastaneye gidiyorsunn canım senin ikinci bebişinmi allah bağışlasın .....:CüvCüv:

öylemi ben daha önce düşük yaptığım hamileliğimde zekai tahir 'e gidiyodum ve her gittiğimde alttan bakıyolardı o yüzden korkuyorum o zaman 7.haftaya girdiğimde gideyim sağol arkadaşıma.s.

alltan bakmanın herhangi bir zararı yok canımcımm. öyle bir tehlike olsa doktorlar bu detayı atlamazlar değil mi..

ben kismet olurs gene kent hastanesinde dogum yapmak istiyorum. Benim kizim sezeryan ile dogdu. Ters duruyordu, ve dönmedi ondan sezeryan yapmak zorunda kaldim.

gaz bendede var cok. Hicbir pantolon olmuyor bana.

alltan bakmanın herhangi bir zararı yok canımcımm. öyle bir tehlike olsa doktorlar bu detayı atlamazlar değil mi..

asında haklı olabilirsin canım ama ilk düşüğümden sonra herşeyden korkar oldum herşeyden kendimi kaçı:CüvCüv:rıyorum meleğime bişey olucak diye zaten zor kavuştum ona

ben kismet olurs gene kent hastanesinde dogum yapmak istiyorum. Benim kizim sezeryan ile dogdu. Ters duruyordu, ve dönmedi ondan sezeryan yapmak zorunda kaldim.

gaz bendede var cok. Hicbir pantolon olmuyor bana.

doktorum bana kasık ağrıları için kalp atışları oluşuyor korkulacak bi durum yok dedi ama bazen öle dayanılmaz oluyorki gece uyku uyutmuyor kent hastanesinin ayrıcalıkları ne acaba kızınız kaç yaşında arası fazla olmayacak galiba sizinkilerin:CüvCüv::emir_bebek:

asında haklı olabilirsin canım ama ilk düşüğümden sonra herşeyden korkar oldum herşeyden kendimi kaçı:CüvCüv:rıyorum meleğime bişey olucak diye zaten zor kavuştum ona

hiç endişelenme canım, herşey olacağına varır, düşeceği varsa zaten hiç kalkmadan da yatsan düşer diyor doktorlar.o yüzden moralimizi de bozmayacağız, her anın tadını çıkarıp bol bol dua etmekten başka birşeyimiz yok cerencim. bu sefer tutunacak bebişin annesi. üzülme.:1hug:a.s.:nazar:

kızlar hiçbir ağrısı mide bulantısı falan olmayan varmı ben mi tuhafım acaba. yada erken diye düşünüyorum.iştahım yerinde hiçbiryerim ağrımıyo sadece göğüslerim büyüdüo kadar.valla belirtiolsa bi dert olmasa bi dert.kaydirigubbakcemile3

hiç endişelenme canım, herşey olacağına varır, düşeceği varsa zaten hiç kalkmadan da yatsan düşer diyor doktorlar.o yüzden moralimizi de bozmayacağız, her anın tadını çıkarıp bol bol dua etmekten başka birşeyimiz yok cerencim. bu sefer tutunacak bebişin annesi. üzülme.:1hug:a.s.:nazar:

sağol canım sizlerinde dualarıyla inşallah bebeğim bu sefer beni bırakmayacak:Saruboceq:

kızlar hiçbir ağrısı mide bulantısı falan olmayan varmı ben mi tuhafım acaba. yada erken diye düşünüyorum.iştahım yerinde hiçbiryerim ağrımıyo sadece göğüslerim büyüdüo kadar.valla belirtiolsa bi dert olmasa bi dert.kaydirigubbakcemile3

ağrın olmaması ne kadar güzelben de ağrıdan kıvranıyorum Hamilelik (gebelik) döneminde sık sorulan sorular - hamilelik.tv - Jinekolog (Jinekolok) Operatör Dr. Kağan Kocatepe şu sitedeki doktoru izle canım şöle diyim sana diyo ki hamilelik belirtisi olanda olmayan araasında hiçö farklılık olmadığını söylüyor :CüvCüv:

Arkadaşlar merhaba bende bu listeye dahil olmak istiyorum 19 ekim 2009 ALLAH izin verirse doğum.bu listeye nasıl ekleyebilirim kendimi

Arkadaşlar merhaba bende bu listeye dahil olmak istiyorum 19 ekim 2009 ALLAH izin verirse doğum.bu listeye nasıl ekleyebilirim kendimi

hoş geldin aramıza canım listeye eklerler senide sat tarihinide bildir lal arkadaşımıza o halleder:CüvCüv:a.s.

cnm hoş geldinnn....son regli tarihini söylersen ve muhtemel bebişin geleceği tarihi tekrar yazarsan ekleyebilirimmmm:1hug:

Canım benim korkma yanlız değilsin bende de hiçbiri yok sadece uykum çok geliyor ve göğüslerim acıyo okadar...CADIARZU

Selam kızzllaaarrr,

Bugün inanılmaz çok işim vardı bu saate kadar bakamadım bile neyseki artık bakabildim :eek:
Zuzucuğum gözün aydın darısı başımıza inşallah ben de çarşamba gidiyorum hayırlısıyla kalp atışlarını görsem başka bir şey istemiyorum :lepi:
Yoncacığım canım neden böyle konuşuyorsun, hayırlısıyla hiç bir şey olmayacak bebeğine merak etme kötü şeyler aklına getirme sakın strese girme bu çok önemli, göreceksin bak inşallah zamanı hep beraber öyle hızlı geçireceğiz ki anlamayacağız biz bile yerimseniben
Ya kıslar midem feci, yani çok şükür istifra etmiyorum ama sevdiğim herşeyden şimdi nefret eder oldum şaka gibi yaa:bbo: uyku desen gözlerim çıkıyor gündüzleri gece uyuyamıyorum bu ne yaman çelişki yaw ama napalım olacak heralde bunlar
Dikkat edin kendinize ve meleklerinizee...:nazar:

X