2009 Ekim Anneleri

Bekle gününü gizemcim bence gitme bende 5+5 ken gitmiştim kesemizi gördük kalp atışlarını duymadık bende senin gibi 25inde felan gidicem kalp atışları için inş ikimizde duyarız canım saglıklıdır bebişlerimiz

valla işte şimdi duyuyorum yaa sizlerden bende meraklanıyorum aman yarebbim yaa ne zormuş yaa muallakta beklemek millet dokuz ay nasıl geççecek yaa :CüvCüv:

zuzum hayırlı olsun cnm..çok sevindimmm çok mutlu oldum herşeyin yolunda olmasınaaa,keseciğini görmene canımyaaa yerimseniben

zuzum hayırlı olsun cnm..çok sevindimmm çok mutlu oldum herşeyin yolunda olmasınaaa,keseciğini görmene canımyaaa yerimseniben

saol hayatıımm...:1hug:hepimizin herşeyi yolunda olcak inşallah..soorada pıtır pıtır çıkartcaz peşpeşe :))):CüvCüv:

saol hayatıımm...:1hug:hepimizin herşeyi yolunda olcak inşallah..soorada pıtır pıtır çıkartcaz peşpeşe :))):CüvCüv:

inşlah cnmm...bazen diyorum bu aylar nsl geçer die ama geçecek inşlahhhh çabucakkkk:CüvCüv::asigim:

zuzucum cnm hadi gözün aydın keseciğinide kalp atışınıda duymana çok sevindim.
saol hayatımm..darısı hepinizin başına...
inşlah cnmm...bazen diyorum bu aylar nsl geçer die ama geçecek inşlahhhh çabucakkkk:CüvCüv::asigim:

geçer cici geçeer..keyfini çıkarmaya bakk...bu aylar diye düşünme..hergeçen gün,saat an meleğine biraz daha yaklaşıyosun,yaklaşıyoruz..geçiyo işte bak:))

kızlar sanırım liste sürekli güncelleniyo. benim sat 16 ocak muhtemel doğum tarihi 23 ekim

kızlar benim daha önceden bir düşüğüm var bunada bişey olcak diye çok korkuyorum.aranızda daha önce düşük yapan varmı?
bu arada ben 4 hafta 3 günlük hamişim.düne kadar kabızlık vardı bügün de güne isalle başladım sizdede oluyomu böyle

canım içini ferah tut inşallah busefer melekin senle kalıcak..kabızlık herkesin genelde ortak şikayeti..bol su,meywe sebzeyle aşıyosun olayı..sıwı tüketimini arttır...ishale gelince..belki yediğin bişey dokunmuştur...

benim düşüğüm olmuştu çok erken kaybettik 5-6 hafta arasında dr müdahalesi olmadı.şimdi dr um ne olur ne olmaz diye pregestan verdi. bizdede yeniden düşermi korkusu oldu o yüzden hala ailelere gebelik haberi vermedik. kalp sesini duyana kadar beklemeyi düşünüyoz.

zuzuu canım bende ankaradayım sanırım sen doktorundan memnunsun bende iyi bir doktor arıyorumda doktorun nerde beni bilgilendirirmisin

:Saruboceq:inşallah canım meklerimiz bizi bırakmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…