ben de içmiyorum zaten...zorlayacak hareketler yapmamaya calısıyorum...su ilk aylar bi gecseydi rahatlardık herhalde..
Selam güzel hamişler...
Herkesin sevgililer günü kutlu olsun..a.s.Minik sevgilililerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin....:Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv:
canım seninde sevgililer günün kutlu olsun .bebişinle sana sağlıklı bir hamilelik diliyorum .bizim seninle günlerimiz aynı tatlım son sat 12 ocak doğumum nasipse 19 ekim.senin de öyle kanka olduk desene.sen doktora gittinmi.ben henüz gitmedim.cuma günü gitcem.benin kan test sonucum 201 çıktı senin ki kaç? bu arada sen ne zaman gittin doktora? neler yaptın.anlatırmısın zahmet olmazsa kaydirigubbakcemile5
Kızlar dün bana doktorum şunları söyledi:
-Günde bir avuç ceviz
-3 tane fındık
-1 incir
-2.5 lt su
-2 bardak süt
-Hafta da 2 kere küçük balık yememi söyledi .Bebeğin gelişimi için çok faydalıymış
Tuz .şeker, çikolata ,çay ,kahve ,kola ,soda,çikolata yasak...
kızlar merhaba nasılsınız?
bişey sorucam biraz önce akıntyla beraber pembemsi bişey geldi çok az ama normalmidir sizce? benim gibi olan varmı? doktora sormama gerek var mı acaba?
Canım riske atma bence ara doktorunu ve ona danışşş...
sağol cnm. ya sordum doktora bu dönemde olur dedi. artmadıkça bişey olmaz dedi ama kanama şekline dönüp çoğalırsa gelirsin dedi. ilişkiye girme dedi bide. inş. bişey olmaz ya senağlama haftaya gidicektim zaten.
sağol cnm. ya sordum doktora bu dönemde olur dedi. artmadıkça bişey olmaz dedi ama kanama şekline dönüp çoğalırsa gelirsin dedi. ilişkiye girme dedi bide. inş. bişey olmaz ya senağlama haftaya gidicektim zaten.
rockwell ve gizemcim canlarım sağolun. inş. çoğalmaz zaten kendime dikkat etmeye çalışıyorum. çalışıyorum ama ağır değil işim oturuyorum. Yardımcı oluyolar sağlsunlar. Rabbim bebişlerimizi krusun kızlarr... Şu 3 ayı hayırlısıyla bi atlaksak kızlarr çok güzel olucak.
tamam canim cok guzel isin agir degilse. Bazen bisey yapmasanda lekelenmeler oluyor. bebis yerlesiyor oluyor biseyler oluyor yani assagilarda tam kestiremiyoruz. :CüvCüv: bebeklerimiz kendilerine tam uygun olan yeri guzelce ayarlamaya calisiyorlar. su 3 ay gercekten cok stresli. aslinda butun aylar stresli olacak doguma kadar yani bebislerimizin yuzunu gorene kadar. saglikli olduklarindan emin olana kadar. buda gayet normal yani anneyiz artik :CüvCüv:tek yapabilecegimiz kendi kendimizi sakinlestirmek.