2009 Ekim Anneleri

selam kızlarrr, hepinizin sevgililer günü kutlu olsuunn, :dance:ne güzel denk geldi değil mi kızlar,bebişlerimiz de bizimle çok şükür.
Yeni gelen anne adaylarımız da hoşgelmişler, sağlık ve sıhhat diliyorum.
kızlar bu arada listemiz karman çorman birşey oldu. angelic arkadaşımız çok sık girmiyor sanırım.
Listeyi online süresi uzun olan ve takip edebilecek biri yaparsa daha sağlıklı olacak diye düşünüyorum.

selam kızlarrr, hepinizin sevgililer günü kutlu olsuunn, :dance:ne güzel denk geldi değil mi kızlar,bebişlerimiz de bizimle çok şükür.
Yeni gelen anne adaylarımız da hoşgelmişler, sağlık ve sıhhat diliyorum.
kızlar bu arada listemiz karman çorman birşey oldu. angelic arkadaşımız çok sık girmiyor sanırım.
Listeyi online süresi uzun olan ve takip edebilecek biri yaparsa daha sağlıklı olacak diye düşünüyorum.

valla canım benim ben genelde onlıne olurum artıkın işi de bıraktım genel olarak başında olurum ama nasıl takip edilecek bana söylerseniz çok sevinirim ben takip ederim vbirde tüm ekim ayı annelerinden tek ricam kendini kısaca tanıtmaları birbirimize yakın olalım herşeyi paylaşalım bebişlrimiz sonuçta hepsii arkidişler şu anda hepimizin rahimlerinde kaydirigubbakcemile3:CüvCüv::nazar:

yavruşlar acil yardımm...kızlar ben nezamandır belirsiz beklemedeydim..sat 31 aralık ve 14 gun gecmesıne ragmen tık yoktuu..ensonunda dr gıttım ultrasonla baktı bişi göremedi.kan testımide eşim yenii almış0,36 çıkmış değerim.drda hamıle gıbı gözüküyor ama tamda hamile diyemeyız demiş.10gun sonra gelsın demiş..
tecrübesi olan kızlarr ne dersınız??çok heyecanlandım umudu kesmiştim resmen.3 kez test yapmıştım negatıf cıkmıştı hep..zuzuu.amazonn.....buralardamızınız???rockwell kızlar hepiniz bana moral verin yaa

gülüm inşallah öylesindir. Azcık sabret. Ben de sabırsızlanıyordum hatırlıyorum. İnsan hiç değilse merak ediyor. Ama şunu söyleyebilirim ki, 14 gün gecikmiş ve az da olsa HCG çıkmış. Ne diyelim inşallah artar. Artar gibi.

Ne zamandır istiyosun? Ve nasıl korundun ilaç mı kullandın? Kullandınsa kaç ay?

yavruşlar acil yardımm...kızlar ben nezamandır belirsiz beklemedeydim..sat 31 aralık ve 14 gun gecmesıne ragmen tık yoktuu..ensonunda dr gıttım ultrasonla baktı bişi göremedi.kan testımide eşim yenii almış0,36 çıkmış değerim.drda hamıle gıbı gözüküyor ama tamda hamile diyemeyız demiş.10gun sonra gelsın demiş..
tecrübesi olan kızlarr ne dersınız??çok heyecanlandım umudu kesmiştim resmen.3 kez test yapmıştım negatıf cıkmıştı hep..zuzuu.amazonn.....buralardamızınız???rockwell kızlar hepiniz bana moral verin yaa

selam canım, benim de sat 30 aralık ve şu an 6+2 hamileyim. eğer sende de bebiş olsaydı kesin çıkardı canım,hadi kese görünmemiş olsa bile kan değerin yüksek çıkardı en azından. 0, 36 çok düşük bir değer. 5 ve üstü ancak gebeliği düşündürüyor biliyosun. ve satım 31 aralık diyosun neredeyse 2 ay olacak artık. üzmek istemem seni ama boş yer umutlanmanı da istemem, birşey olduğunu sanmıyorum canım. psikolojik olarak aklın hep acaba bebiş var mı diye sorguladığı için adetinin geçikmiş olabileceğini düşünüyorum.

cnm bildiğim kadarıyla değerin 5 nin üzerindeyse var dmek yani 36 ysa var demek 0,36 negatif diye bilyorum.
canım hakkında hayırlısı olsun biraz daha bekle istersen testi tekrarlarsın olmazsa canını sıkma cnm herşey olucağına varır. İnş. hamişsindir.

selam kizlar. Nilufercim amazona katiliyorum adetinin uzerinden cok gecmis mutlaka kan degerin daha fazla olurdu. Yani cok nadir birsekilde 16-17 gun once falan dollenme olduysa onu bilemem. yani adet olman gereken zamandan birkac gun once. beklemek cok zor biliyorum ama bekle bakalim 10 gun daha ne olacak. hayirlisi olsun.

nilüfercim valla kızlara katılıyorum umudunu kırmak istemem ama bu zamana kadar çıkardı öle değilmi belki piskolojik bir gecikme vardır herşeyi oluruna bırak canım ama bi ihtimal inş. hamlesindir senide aramızda görmekten mutluluk duyarız...

[yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz aramiza...[/B][/QUOTE]
SELAM MEHAY bend edeğişiklik olarak sadece halszlık var aserme bulantı bunlar 6 haftadan sonra baslarmıs

Kızlar dün bana doktorum şunları söyledi:

-Günde bir avuç ceviz
-3 tane fındık
-1 incir
-2.5 lt su
-2 bardak süt
-Hafta da 2 kere küçük balık yememi söyledi .Bebeğin gelişimi için çok faydalıymış

Tuz .şeker, çikolata ,çay ,kahve ,kola ,soda,çikolata yasak...
cok tesekkur ederız cok güzel bir liste

sevgililer gününüz kutlu olsun a.s.

listede daha yokum beni de eklermisiniz lütfen, bilgileri göndermistim özel mesaj ile göndermistim.
canım ben ekledım ama .. bırdaha bakayım..

valla canım benim ben genelde onlıne olurum artıkın işi de bıraktım genel olarak başında olurum ama nasıl takip edilecek bana söylerseniz çok sevinirim ben takip ederim vbirde tüm ekim ayı annelerinden tek ricam kendini kısaca tanıtmaları birbirimize yakın olalım herşeyi paylaşalım bebişlrimiz sonuçta hepsii arkidişler şu anda hepimizin rahimlerinde kaydirigubbakcemile3:CüvCüv::nazar:
gizemciğim sen online san sen yap canım.ben bu aralar cok sık giremıyorum.. zaten bend eyeni üye oldum kıramadım yenıledım listeyı..

nilüfercim valla kızlara katılıyorum umudunu kırmak istemem ama bu zamana kadar çıkardı öle değilmi belki piskolojik bir gecikme vardır herşeyi oluruna bırak canım ama bi ihtimal inş. hamlesindir senide aramızda görmekten mutluluk duyarız...
evet canım cok umutlanmamamk gerek busefer olmazsa bırdahakı sefer insaalah

ben listeyi yapayım da kızların kısaca kend,ilerini tanıtmalarını istiyorum yaş şehir kaç senelik evli oldukları gibi kısaca bi tanıtım istiyorum birbirimizi yakından tanısak ii olmaz mı kızlar ne dersiniz

Selam kızlaaarrrr

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinz aramıza kaydirigubbakcemile3
Hepinizin sefgililer günü kutlu olsunhihoyyyt
İstanbul'da olan arkadaşlar size bir şey soracağım; kafamı çok kurcalıyorCADIARZU
Çok iyi bir doktorum var aslında ona inanılmaz güveniyorum ama çok yoğun üniversitede ders vermesinin yanı sıra hastanede ve muayenehanesinde ayrı çalışıyor ve istediğim zaman ulaşamyorum ona çoğunlukla ve bu benim çok kafama takılıyor yani evet daha çok erken ama muhtemelen doğum yapacağım zaman da olmama ihtimali çok yüksek...
Ne dersiniz? Doktor değiştirsem mi bir de İstanbul'daki arkadaşları özellikle sordum, doğum konusunda iyi hastaneler nereler? ben çok cahilim bu konuda aslında:eek:
Sizler de benim hissettiklerimi hissediyorsunuz şu sıralar bana bir fikir verin, baştan bu işe el atmazsam sonradan iyi olmayacak sanırım
Görüşürüz

gülüm inşallah öylesindir. Azcık sabret. Ben de sabırsızlanıyordum hatırlıyorum. İnsan hiç değilse merak ediyor. Ama şunu söyleyebilirim ki, 14 gün gecikmiş ve az da olsa HCG çıkmış. Ne diyelim inşallah artar. Artar gibi.

Ne zamandır istiyosun? Ve nasıl korundun ilaç mı kullandın? Kullandınsa kaç ay?

canım 6 aydır evliyiz.bua ay ilk deneme bebek için.daha önce doğal yoldan dikkat ederek korunduk tatalış..ne bileyim dr hamile gibi ama tamda hamile diyemeyiz 10 gun sonra gelsin demiş.ozaman bende bilirim..ya ne bilimmm çok heyecanlandım ama.

selam canım, benim de sat 30 aralık ve şu an 6+2 hamileyim. eğer sende de bebiş olsaydı kesin çıkardı canım,hadi kese görünmemiş olsa bile kan değerin yüksek çıkardı en azından. 0, 36 çok düşük bir değer. 5 ve üstü ancak gebeliği düşündürüyor biliyosun. ve satım 31 aralık diyosun neredeyse 2 ay olacak artık. üzmek istemem seni ama boş yer umutlanmanı da istemem, birşey olduğunu sanmıyorum canım. psikolojik olarak aklın hep acaba bebiş var mı diye sorguladığı için adetinin geçikmiş olabileceğini düşünüyorum.

ay yanlış yazmısım canım sadece 36 bebişim yaaaa..bende salaklaştım..0,36 değill..pardonn:eek:

ay yanlış yazmısım canım sadece 36 bebişim yaaaa..bende salaklaştım..0,36 değill..pardonn:eek:

sat 31 se eger 36 da düşük canım. kesin 5in üstü çıkmalıydı. geç döllenme bile olsa 2 günde bir bu değerin katladığını varsayarsak 5 in kat kat üstü çıkması lazımdı.

işallah gülümm..bana dr bile senin durumun biraz karışık dedi ya:KK43: olduysa zaten anca 2 haftalık olurmuş..geç döllenme yanii..ben 10 gun nasıl bekliyim yaaa(((

sat 31 se eger 36 da düşük canım. kesin 5in üstü çıkmalıydı. geç döllenme bile olsa 2 günde bir bu değerin katladığını varsayarsak 5 in kat kat üstü çıkması lazımdı.

amann ne bilim yaa.dr da olabilir dei bakalımm..olmayada bilir tabi kesın yok demedii.işallahh hayırlı haber verrimm şekerim

canlar kendınıze dıkkat edınn..görüşürüz ptesıyee..iyı tatiller hepinize

mide bulantısı olana arkadaşlar bol bol limon greyfur havuç ve portakal tüketin hele greyfurt ve portakal suyu taze sıkılmış çok iyi geliyomuş öle okudum hem c vitamini denemekte fayda var bol c vitamini hem bu soğuk havada gribe karşıda korur:)

X