canım bence içmesin ya dr alttan bakarsa o zaman ne olacak...benim alttan muayene etti mesela o zamanda idrar kesesinin boş olması gerekiyo...eğer üstten bakıcağını söylerse orda su içebilir...bide aç karnına gitki tahlil istiyolar gitmişken yaptırırsın...
Günaydın kızlar,
Dün doktora gittim ve meleğimin kalp atışlarını duydum 6+4 günlüktü...
Doğum tarihide 5 Ekimmiş...
Bende bulantı ve baş dönmesi tam gaz devam, 1 yudum suyu bile çıkarıyorum...
Benide listeye ekleyebilirsiniz, ama benim hamilelğim SAT'la uyumsuz, çünkü adetlerim çok düzensizdi hep geç olurdu, geç döllenmem olmuş...
SAT 2 Aralık ama ona göre 2,5 aylık olması gerekirdi :))
selam kuşlarr...bebikler nası...2 güncüğüm kaldı doktor randewuma..elalı ne güzel pıt pıtları duymuşsun..darısı başımıza..ben de pzt 6+4 olcam..inşallah duyarımmm..
okadar erken duyuluryormu? yoks asadece ekrandmaı görünüyopr 12 haftadan once dyulmaz demıs arkadaslar amaaa.......((((((((
canım sen ilk kontrolüne ne zaman gittin .nasıl oldu muaynen? ben de 2 haftalık hamileyim yani doktor hesabına göre 4+3 cuma günü gitcem ilk muayneme normalmi? erken mi geçmi cevap yazarsan sevinirim kaydirigubbakcemile5
canım şöyleki ben adetimi 4 gün filan geçince kan testi yaptırdım..ondan 3 gün sonra da doktora gittim..5+0 dım tam gittiğimde..alttan baksa kese görünebilirdi ama doktorum alttan bakmayı istemiyorum 10 gün sonra gel karından bakalım hem keseyi görürüz hem yolk kesesini filan da görürüz dedi..henüz hiç muayene olmadım yani..şuan 4+3 sen cumaya alttan bakarsa keseyi görebilir diye düşünüyorum..git canım..
ELALI : kalp atısını gördünmü duydunmu? bazı arkadaslar daha duyulmaz 12. haftada görülür dedide merak ettım hayırlı olsun bu arada canım...
günaydın canım aramıza hoşgeldin hayırlı olsun hihoyyythihoyyyt
selam kuşlarr...bebikler nası...2 güncüğüm kaldı doktor randewuma..elalı ne güzel pıt pıtları duymuşsun..darısı başımıza..ben de pzt 6+4 olcam..inşallah duyarımmm..
okadar erken duyuluryormu? yoks asadece ekrandmaı görünüyopr 12 haftadan once dyulmaz demıs arkadaslar amaaa.......((((((((
aa ben duyacagım dıye heveslenıyrodum ..ben daha 5 1 imbunu şimdiden ögrendıgım ıyı oldu yoksa hayal kırıklıgına ugrardım gıdınce ......
BERYAL ciğim günaydın tatlım... ıyıyım..heyecanla gün sayıyorum..