2009 Ekim Anneleri

Merhaba hanımlar beni de alın listeye ben de geldim.
SAT: 3 Ocak. Yani yanılmıyorsam bugün tam 6 haftamızı doldurduk. hihoyyyt
Ultrason için geçen hafta randevu aldım 19 Şubat'a verdi. Yani, 6+5 olacağız.
İnşallah rahat bir hamilelik, kolay bir doğum geçirir, sağlıklı bebişlerimize kavuşuruz:Saruboceq:
Hepimiz...

hoşgeldin zeynocan nasıl gidiyor hamilelik?:ecrin_bebek:

Selam güzel hamişler...

Herkesin sevgililer günü kutlu olsun..a.s.Minik sevgilililerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin....:Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv::nazar:

saol canım senin de kutlu olsun :))) be bugün cok halsizim yaa..oysa yapılacak o kadar cok iş var ki hiçbişey yapmak istemiyor canım..belim cok agrıyor..

Bende tam gaz mide bulantısı ve başdönmesi devam :KK43:(
sen nasılsın mehay?

[Hamilelerimiz SAT Muhtemel Doğum Tarihi
SZN58.....................25 ARALIK...........1 EKİM
Nazyaz....................25 ARALIK...........1 EKİM
Kelebek00...... . .......25 ARALIK. .........1 EKİM
Kamille.................... 25 ARALIK.........1 EKİM
Jasminellam..............27 ARALIK.........2 EKİM
Handan 2546.............28 ARALIK..........4 EKİM
amazonn..................30 ARALIK...........6 EKİM
Pregnancyzuzusel.....31 ARALIK...........7 EKİM
Eylüll........................31 ARALIK...........7 EKİM
ZuZuu........................1 OCAK..............8 EKİM
nlgunozkan23.............1 OCAK..............8 EKİM
zynp.ZEYNEP............2 OCAK..............9 EKİM
Çobanyıldızı...............2 OCAK..............9 EKİM
Bulcuk......................2 OCAK..............9 EKİM
Bukett.......................3 OCAK.............10 EKİM
fatıma........................3 OCAK.............10 EKİM
Zeytingözlü................4 OCAK.............11 EKİM
berin14......................4 OCAK.............11 EKİM
seldus.......................4 OCAK.............11 EKİM
Rockwell....................5OCAK..............11 EKİM
esma_memo_12.........6 OCAK.............13 EKİM
gizem1986.................7 OCAK..............14 EKİM
burcubiriktir................8 OCAK..............15 EKİM
mehay.......................9 OCAK..............16 EKİM
nisasum.....................9 OCAK..............16 EKİM
nurefsann..................10 OCAK............17 EKİM
zeytin79.....................12 OCAK.............19 EKİM
Aysen20........................ ?.......................?
Merviş21........................ ?.......................?
sudeyonca......................?.................. .....?
Ecrin_Ceylin...................?.................. .....?
Kendimide ekledim kızlar..
mehay la aynı günüz ne guzel... neler hıssedıyorsun arkadasım doktor agıttınmıhihoyyyt

nisasuuuummmm senide aramizda gormek ne guzel ...cok guzel seyler hissediyorum canim ama icimdeki korkularda olmasa daha iyi olacak...insallah gittigimde kalp atislarini duyar saglikli oldugunu ogrenirim...10 gun sonra randevum varhihoyyyt

Bende tam gaz mide bulantısı ve başdönmesi devam :KK43:(
sen nasılsın mehay?

canim bende daha bulanti baslamadi ama kasik agrilari var ve halsizlik, uyku hali surekli....bulantilarim diger hamileligimde 6. haftada baslamisti ve cok siddetliydi..umarim bu sefer o kadar olmaz...

Merhaba benimde bebegim 12 ekimde olacak bende ekim ayi annelerindenim nasip olursa insallah saglikli bir sekilde bebeklerimizi ALLAH kucagimiza almayi nasip etsin , son adetim 05 ocak beni ekleyin listeye canim:teytey:

canim bende daha bulanti baslamadi ama kasik agrilari var ve halsizlik, uyku hali surekli....bulantilarim diger hamileligimde 6. haftada baslamisti ve cok siddetliydi..umarim bu sefer o kadar olmaz...

cnm inşallah bulantısız bi hamilelik olur seninki, sende bilirsin çok zor...
ne yersem çıkarıyorum, benim 5-6 günden beri çoğaldı, yani 6. haftadan itibaren...
uyku hali bende de çok fazla günde 12-13 saat uyuyorum nerdeyse :))

Merhaba benimde bebegim 12 ekimde olacak bende ekim ayi annelerindenim nasip olursa insallah saglikli bir sekilde bebeklerimizi ALLAH kucagimiza almayi nasip etsin , son adetim 05 ocak beni ekleyin listeye canim:teytey:

hoşgeldin ilkaycım..insallah rabbim hepimize nasip eder....ilk bebeğinmi? nasıl gidiyor hamişlik:))):ecrin_bebek::emir_bebek::CüvCüv:

cnm inşallah bulantısız bi hamilelik olur seninki, sende bilirsin çok zor...
ne yersem çıkarıyorum, benim 5-6 günden beri çoğaldı, yani 6. haftadan itibaren...
uyku hali bende de çok fazla günde 12-13 saat uyuyorum nerdeyse :))

evet canim seni cok iyi anliyorum cok zor ilk 3 ay katlanicaz artik bebislerimiz icin ama degilmi??yeterki onlar saglikli olsun.....vaktin varsa bol bol uyu keske benimde vaktim olsada 12 saat uyuyabilsem..
bu arada randevun ne zaman doktora bir ilac yazdir mide bulantisi icin gidince..Şeniz

ilk bebekler cok degerli oluyor degilmi kizlar???buda benim ilk bebegim olacak insallah ilk gebeligim 2 aylikken sona ermisti malesef dusukle sonuclanmisti..

evet canim seni cok iyi anliyorum cok zor ilk 3 ay katlanicaz artik bebislerimiz icin ama degilmi??yeterki onlar saglikli olsun.....vaktin varsa bol bol uyu keske benimde vaktim olsada 12 saat uyuyabilsem..
bu arada randevun ne zaman doktora bir ilac yazdir mide bulantisi icin gidince..Şeniz

cnm vaktim pek yok aslında ama eve gider gitmez, 6,30 - 7 gibi yatıyorum sabaha kadar :))
işleri sağolsun eşim yapıyo...
cnm randevum dündü, ilaç vermedi bulantı için, normal dedi bunlar...
baş dönmen ve bulantın oluyosa mutlu olki bebeğin büyüyor, en iyisi bu şekilde yaşamaya alışmak dedi...

Kızlar bende çıkıyorum mesai bugün yarım gün...
Annemlere gitcez haftasonu giremem, bol bol uyuyayım bari :)))
Hepinize bebeklerinizle sağlıklı bi haftasonu diliyorum.
Bu arada hepinizin sevgililer günü kutlu olsun :)))

hoşgeldin ilkaycım..insallah rabbim hepimize nasip eder....ilk bebeğinmi? nasıl gidiyor hamişlik:))):ecrin_bebek::emir_bebek::CüvCüv:

Tesekkèr ederim canim , benim ilk bebegim degil ikinci olacak nasip olursa , hamilelik simdilik iyi biraz sirtim agriyor ama doktor normal dedi henuz bulantilarim yok insallah da olmaz ama biraz uyusuk gibiyim anca oturuyorum evde :CüvCüv:

Hosbuldum mehay afiyet olsun sanada , yanliz ben hic kahvalti yapamiyorum nedense canim istemiyor iyiki senin istiyor :ecrin_bebek:

cnm vaktim pek yok aslında ama eve gider gitmez, 6,30 - 7 gibi yatıyorum sabaha kadar :))
işleri sağolsun eşim yapıyo...
cnm randevum dündü, ilaç vermedi bulantı için, normal dedi bunlar...
baş dönmen ve bulantın oluyosa mutlu olki bebeğin büyüyor, en iyisi bu şekilde yaşamaya alışmak dedi...

benim miğde bulantım henüz yok ama sürekli kazınıyor miğdem e belim cok agrıyor eğilemiyorum oturduğum yerden kalkamıyorum.doktor ağrı kesici verdi.minoset..ama arkadasımın doktoru da içme zararlı oluyor demiş..sizce napayım ya.?

benim miğde bulantım henüz yok ama sürekli kazınıyor miğdem e belim cok agrıyor eğilemiyorum oturduğum yerden kalkamıyorum.doktor ağrı kesici verdi.minoset..ama arkadasımın doktoru da içme zararlı oluyor demiş..sizce napayım ya.?

cnm inşallah hiç olmaz bulantın o zaman genede büyür bebeğin merak etme sakın, bünyeden bünyeye değişiyor belirtiler...
ben senin yerinde olsaydım içmezdim ağrı kesici, ama dayanamıyosan doktorunda verdiyse sen bilirsin...

X