yolda$larim bende sizin gibi ekim annesi olucam insallah 7haftalik hamileyim. bitmek bilmeyen bulantim var gün boyu sürüyo halsizlik desen almi$ ba$ini gidiyo uykum var uyuyamiyorum söyleyin napiyim.icim yaniyo $i$tim sanki daraliyorum ya anormallik varmi? bugün eczaneden ferrosanol aldim doktoruma danismadan cünki bende demir eksikligi var biliyorum hep vardi icinde doktorunuza dani$madan kullanmayin dio napsam ki? bi konuya el atin yaw
nefes alamiyorum cok sykyliyorum
bi türlü doktor tam kontrol etmedi kan filan almadi sadece keseyi görmek icin cok ugrasti
tamam almam ilaci icim rahat degil satende. ta 25inde terminim var ama ben o zamana kadar bekliyemem hic iyi hissetmiyorum kendimi pazartesi giderim artik
bi türlü doktor tam kontrol etmedi kan filan almadi sadece keseyi görmek icin cok ugrasti
tamam almam ilaci icim rahat degil satende. ta 25inde terminim var ama ben o zamana kadar bekliyemem hic iyi hissetmiyorum kendimi pazartesi giderim artik
kizlar bugun 6+0 im. dr ye gitiim kesemizi gorduk. hattaa kalp atislari baslamis yavasti ama duydukk. doktor aletin sesini acti dinle dedi ve duydum. yani 12 haftadan itibaren duyulma die bisey yokmus.haftaya tekrar gidicem kalp atisini normal duymak icin.
selam buketçim hadi gözün aydın canım çok sevindimmmm..doppler ultrasonmuydu seninki? normal ultrasonda nasıl duyulabiliyo acebaaa
saol canim.doppler olup olmadigini bilmiorum .ama bende cok sasirdim. henuz yavas atiodu. dr daha yeni baslamis haftaya gel yeniden bakalim dedi