2009 Ekim Anneleri

canım gayret et nede olsa yesemde yemesede bulanıo deyip ye bişiler

haklısın hayatım da..ben çocukluğumdan beri sütten nefret ederim..yoğurdu da az yerim..doktor dediki süt şart diil..ya bi kase yoğurt ya bol peynir..hıh dedim peyniri sewerim.özellikle kaşar ,örgü peyniri filan..ama ağzımda tat yok..ondan bile tiksinmeye başladım..ne yemek pişiriyorum ne bişe..hiç böyle olucağını tahmin etmemiştim...

canım işallah beli bi dönem sonra gecicek bu durum

kizlar ya cok merak ediyorum kalp atislarini duyan yokmu varsa tam olarak kac hafta kac gunlukken duydu???

kizlar ya cok merak ediyorum kalp atislarini duyan yokmu varsa tam olarak kac hafta kac gunlukken duydu???

6+0 dan itibaren duyulabilirmiş..ama kimisinde bikaç gün daha geçebilir belki..benim pzt kese randewum war..6+4 olucaz..bakalım duyabilcekmiyimmm...çok heycanlıyım..

kızlar ya bu listede benim adım yok.Çok üzgünüm çoook özelden nasıl mesaj atabiliriz

ilk sayfaya git canım..konuyu açan anjelic'in ismine tıkla özel msj gönderi seç..açılan sayfaya mesajı yazarsın..

1.sayfayi ac ilk mesaj sahibi anjelic ismini gordugun yre tikla orda secenekler cikiyor ozel mesaj gonderi sec daha sonra bilgilerini yazip ekim anneleri listesine eklemesini rica edersen ekler sositososito

kızlar ya bu listede benim adım yok.Çok üzgünüm çoook özelden nasıl mesaj atabiliriz

ben DAHA DUYMADIM MEHAYCIM AMA ŞİMDİ GİTSEM DUYABİLİİRİM FAKAT 2 HAFTA SONRA KONTOLÜM BEKLİCEM ABLAM BUGUN GİTTİ 7 HAFTALIK DUYDU , 6 HAFTADAN SONRA DUYULUO DİE İBLİOM

arkadisler ben asagidaki adreste bir liste yapiyorumm sat,muhtemel dogum tarihi,bebegimiz kac haftalik,hamile kaldigimiz kilo ve ilk kalp atisini duydugumuz hafta sizlerde listede bulunmak isterseniz bana asagidaki adresten bilgilerinizi gonderirseniz eklerim ayricaa listede olmasini istediginiz baska bilgiler varsa isterseniz onlarida eklerimm bilginizeee

http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...at-2009-da-hamile-kalanlar-buraya-lutfen.html

kizlar ben soylemistim zaten 6+0 dan itibaren duyulabiliyormus diye ama bazen duyamayanlarda oluyormus o yuzden sormustum....insallah gittigimde duyarim...

Ultrasonla 5. - 6. gebelik haftalarında kalp atışlarını görmek mümkündür.
Bebeğin kalp atışları ilk olarak 10-12 haftalarda doppler cihazı ya da doppler ultrasonografi ile işitilebilir.

bunu okudum kızlar şimcik bi gebelik sitesinden..bi doktor yazmış cewap olarak...

slm kızlar bende burda yazışıyordum ekim annelerinde fakat benim yumurtlamama göre eylülmüş doğum 6+6 hamileyim bugun gittik kalp atışını duyduk kasık ağrılarım vardı düşük tehlikesi olabilir dedi progestan verdi. Doğumda eylül sonu gibi dedi yani ben şimdi anlamadım yaa eylülde mi doğurcam ekimdemi :) Neyse bundan sonra eylüle geciyom napim herkese hayırlı doğumlar canlarım

saol canim anlasilan 6+0 dan itibaren herkes duymus...Şeniz

ama 6 hafta 4 gün iken öğrendim ve bakıldı duyulmadı ayın 24ünde anca duyulacağını söyledi doktor ama 6. haftada duyanlar varr ama neden benimki duyulmadı benneyaptımki

hayırlısı canımm...eylül sonu ekim başı çok farketmess..hem belli de olmas..sen uğra yine arada buraya da..kalp atışlarını da duymuşsun gözün aydın..tikat et kendine..

saol canim anlasilan 6+0 dan itibaren herkes duymus...Şeniz

öyle görünüyo canım..sen hangi gün gidiyosun we tam kaç haftalık oluyosun..kese gördünmü ikisini bir mi görüceksin...çok mu sordum:) söylediysen de daha önce kaçırmışım sorry

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…