2009 Ekim Anneleri

yaaa herkes 6. haftada duymuş valla çok uyuz oldum şimdi ben hem bu kadar ağrım var hemde duyamadım bebişimi kızlar bana yardım edin acaba yarın bi daha mı gitsem doktora ne dersiniz

canim ben su an 5+0 im 6+4 ken kontrolum var daha hic gitmedim...
yaaa herkes 6. haftada duymuş valla çok uyuz oldum şimdi ben hem bu kadar ağrım var hemde duyamadım bebişimi kızlar bana yardım edin acaba yarın bi daha mı gitsem doktora ne dersiniz

sen kac haftalikken gidipte duyamadin canim 6. haftada duyamiyanlarda oluyormus bazen 7. haftada duyarsin insallah gelecek kontrolun ne zaman???

6 hafta 4 günlüktü hem hamile olduğumu ööğrendim hemde ultrasona falan girdim ama yok duyulmadı bebeğimin kalp atışları 24 şubatta var kontrolüm ama işten çıkınca doktorumu arayıp soracağım anormal bi durum olup olmadığını 8 haftalık olacak kontrole gittiğimde kızlar içime acaip kurt düştü yaaaa((((((

canim gebelik bolumune topik actim bu konuyla ilgili 8. haftada duyanlarda varmis git bir bak istersen...
bende 6+4 ken gidicem duyamam diye korkuyorum...kafamda soru isretleriyle donmek istmiyorum..insan endiseleniyor bir sorun olmasada...bebegin saglikli oldugunu soylemistir ama doktorun dimi???

valla doktorumun söylediğine göre herşey yolunda gözüküyor gebelik kesen gayet normal oluşumu devam ettiriyor dedi korkulacak bişi yok dedi ağrılarım hakkkında da ilk gebelikten dolayı onun da vücuttaki kasların duruma alışmaya çalıştığını söyledi bol bol dinlenmemi ağır falan kaldırmam gerek tiğini söyledi anormal bişi yok ama duyanlar varya korktum valla ...senağlama:CüvCüv::enbuyukkk:

kizlar ya cok merak ediyorum kalp atislarini duyan yokmu varsa tam olarak kac hafta kac gunlukken duydu???

Benim bebeğimin kalp atışları duyuldu. 6 haftalıkken duyulabiliyormuş. Ama herkes için aynı şey geçerli olmayabilir. Doktor daha erken duyulmaz demişti ama deuyuldu canım.... Senin kaç haftalık bebişin...

korkma canim insallah hersey yolundadir...Şeniz

Benim bebeğimin kalp atışları duyuldu. 6 haftalıkken duyulabiliyormuş. Ama herkes için aynı şey geçerli olmayabilir. Doktor daha erken duyulmaz demişti ama deuyuldu canım.... Senin kaç haftalık bebişin...

gozun aydin canim..dun duydun sanirim cok heyecanlanmissindir eminim cok guzel bir duygudur..Rabbim bizede yasatsin...

gozun aydin canim..dun duydun sanirim cok heyecanlanmissindir eminim cok guzel bir duygudur..Rabbim bizede yasatsin...

Sağol canım. Bir iki gün önce duydum. Gerçekten cok güzel bir duygu. Nasıl mutlu oldum nasıl etkilendim anlatamam.. İnşaallah Rabbim hepimize de sağlıklı bir hamilelik, sağlıklı bir bebiş ve kolay bir doğum nasibeder... İlk çocuğumuz olacak o yüzden eşim de ben de çok heyecanlıyız... :CüvCüv:

kızlar valla sizi okudumda doktor bana 7 haftalık dedie ben daha yeni keseyi gördüm bana çok normal dedi doktor 7 haftalıkken kalp atışı falan duyduk deyince korkmaya başladım şimdi ben

cnm korkma ama 8 haftalıkken bile duyanlar varmış Allah herşeyi en iyi bilendir cnmm o nasip ettimi herşey olur merak etme herşeyin hayırlısı

cnm korkma ama 8 haftalıkken bile duyanlar varmış Allah herşeyi en iyi bilendir cnmm o nasip ettimi herşey olur merak etme herşeyin hayırlısı

amin canım geç olsunda güç olmasın sağlıkla doğsun bebişlerimiz işallah :Saruboceq:

Kızlar korkmayın kalp atışları duyulmuyor diye benim arkadaşım bebeğinin kalp atışını sekizinci haftada duymuşştu içinizi ferah tutun hepimiz duyucaz sırayla inşallah...:)

selam kizlar. Bulcuk tebrikler canim. Darisi benim basima. Bende bu gidisle 8. haftada gidicem. Dunden beri kolum agriyor sanki korkuyorum herseyden doktora gidene kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…