- 22 Temmuz 2008
- 351
- 0
canım içini ferah tutt....inanıyorumki bebişin sana sıkıca tutunmuşturrrrr:asigim:kasık ağrıları belli dönemlerde oluyor...hatta kasılmalardaa...yerimseniben
kızlar benim bulantım pek olmuyor normalmi acaba bi gün oldu sadeceee kasık ağrılarım varr doktora sormayı unuttum bulantı olayını
ağrı kesici içemiyoruz değilmi bu bel ve kasık ağrıları için kızlarr ben çok fenayım kıvranıyorum resmenn ...
cnm benimde bulantım yok...ama bazen sanki bulanmak ve bulanmamak arasında kararsız kalıo ....:)midem bi acaipp oluo:bbo:
kızıma hamişken hiç mide bulantısı yaşamadım bennnn....her hamilelikde olacak die bişey yokk zatenn...
ama bulcukcum çikolatayı çok seven ben hiç çikolata yiyemiyorummm:çok üzgünüm:
ve et sevmediğim halde canım hep et istioooo:1rolleyes:
ağrı kesici içemiyoruz değilmi bu bel ve kasık ağrıları için kızlarr ben çok fenayım kıvranıyorum resmenn ...
dr içmemelisin diyo ama acaip ağrım var benim yaa ağlıorum o derece bebeğime bişi mi oldu acaba ...
dr içmemelisin diyo ama acaip ağrım var benim yaa ağlıorum o derece bebeğime bişi mi oldu acaba ...
Gizemcim doktoruna çok fazla ağrın olduğunu, hatta ağlayacak derecede olduğunu söyledin mi? bence arayıp sormalısın bu kadar yoğun ağrı normal mi diye... Kaç haftalıktı bebeğin? Bende merak ettim şimdi
sağol canımgünaydın kızlar nasılsınızz
bulcukcum hadi gözün aydın cnm...
benimde kasıklarım ağrıyo bugünnnn
6 hafta 6 günlük bebeğim doktorla dün gece konuştuk aradım gayet normal olduğunu ve istirahat etmem söyledi ama pazarlama elemanıyım ben nasıl istiarahat edebilirim ki bütün gün ayakta herhengi bişi olmadığını söyledi :CüvCüv:senağlama
6 hafta 6 günlük bebeğim doktorla dün gece konuştuk aradım gayet normal olduğunu ve istirahat etmem söyledi ama pazarlama elemanıyım ben nasıl istiarahat edebilirim ki bütün gün ayakta herhengi bişi olmadığını söyledi :CüvCüv:senağlama
cnm iş yerinden izin alamazmısınnn?en azından eve gidip uzanıp dinlenirsin...:1hug:
günaydın kıslarrrr
kıslar bu haftalarda neler yiyip içiosunuz paylaşalım bilgimiz olsun :)
ben hersabah kahvaltımı ii yapıyorum 1 yumurta mutlaka yiyioruım hergün 2 bardak süt içiyorum , en az 1 elma yiyorum bi avuç ceviz beyin gelişimi için yiiyorum tabi bide normal yemekler siz eksra bişe yapıomusunuz