2009 Ekim Anneleri

günaydın kıslarrrr

kıslar bu haftalarda neler yiyip içiosunuz paylaşalım bilgimiz olsun :)

ben hersabah kahvaltımı ii yapıyorum 1 yumurta mutlaka yiyioruım hergün 2 bardak süt içiyorum , en az 1 elma yiyorum bi avuç ceviz beyin gelişimi için yiiyorum tabi bide normal yemekler siz eksra bişe yapıomusunuz

bunların hepsini yapabiliyorsan süpersin valla ilk zamanlar bende her gün ceviz yiyordum ama şimdi midem kaldırmıyor yasakkelime yani zorla kuru bişeyler yemeye çalışıyorum yemek kokusu mahvediyor beni bu ara :çok üzgünüm:

ben gun asırı yumurta yiyorum.hergun agır gelebilir dusuncesiyle. sutu zor icmeye basladım artık. zaten oyle cok icmiodumda

günaydın kızlar bende 5+4 günlük hamileyim ama doktora daha gitmedim. sadece idrar testi yapmıştım o kadar. 8-9 haftalık olunca doktora gideceğim. şimdi gidip kan testi falan yaptırmamın gereği varmı?benimde kasıklarımda ağrı var sanki adetim olmuş gibi. bulantım falan yok ama işhatsızlığım var. çok acıkıyorum ama yemek canım istemiyor.

bende hergün süt içiyorum akşmaları yatmadan önce bi kase yoğurt yememi söyledi doktor. şimdi onuyiyicem. kayısı ve incir yiyiyorum bide.

günaydın kızlar bende 5+4 günlük hamileyim ama doktora daha gitmedim. sadece idrar testi yapmıştım o kadar. 8-9 haftalık olunca doktora gideceğim. şimdi gidip kan testi falan yaptırmamın gereği varmı?benimde kasıklarımda ağrı var sanki adetim olmuş gibi. bulantım falan yok ama işhatsızlığım var. çok acıkıyorum ama yemek canım istemiyor.

canım 8-9 hafta cok deil mi?

gunaydınnn. kadronuzda ben yoktum ama tam deildi yani:eek:klava:
yaa benimde midem aynı durumda bulansam mı die dusunuo aradakaydirigubbakcemile3
yarın dr gunum umarım sorun yokturr. bide 2 gundur kasık agrısından cok ust taraf mide kısmım rahatsızlık verio ama cok deil oylee:1rolleyes:

tamam canım kızma hemen sende gelsin tamam olduk:eek::eek:
benim drum bu aylar öyle çok iyi beslenme gerek yok dedi yani ekstradan bişey yiyip içmene gerek yok dedi...sanırım boş yere kilo alma demek istedi...sütünü iç yeter dedi....asıl beslenme önümüzdeki aylarda başlıycak...

tamam canım kızma hemen sende gelsin tamam olduk:eek::eek:
benim drum bu aylar öyle çok iyi beslenme gerek yok dedi yani ekstradan bişey yiyip içmene gerek yok dedi...sanırım boş yere kilo alma demek istedi...sütünü iç yeter dedi....asıl beslenme önümüzdeki aylarda başlıycak...

banada süt ve yoğurt ye dedi. bu dönem canın ne isterse onu ye dedi. ilerd kesicez dedi zatennnn kaydirigubbakcemile3

kilo durumunuz nasıl? sanki ben hamile oldugumu ogrendikten sonra kilo aldım .baskule cıkmaya korkuorumyerimseniben

offf buketçim kiloyu hiç sorma fazladan 3 kilom vardı hamile olduğumu öğrendiğim güne kadar koşu bantının üstündeydim...tabi öğrendim bıraktım üstünede ekstradan 1 kilo daha koydum ..hareket çok az bende o yüzden yediklerim yanıma kar kalıyo...

canım 8-9 hafta cok deil mi?[/QU

sanırım şu anda doktor keseyi göremez. belki vajinal ultrasonla görür ama ben de onu istemiyorum. şimdiye kadar da 1 kutu folik asit bitirdim. yakında ikincisini alıcam.abdominal ultrasonla sizin keseniz kaçıncı hafta da göründü.

canım 8-9 hafta cok deil mi?[/QU

sanırım şu anda doktor keseyi göremez. belki vajinal ultrasonla görür ama ben de onu istemiyorum. şimdiye kadar da 1 kutu folik asit bitirdim. yakında ikincisini alıcam.abdominal ultrasonla sizin keseniz kaçıncı hafta da göründü.

5+2 KEN GÖRÜNDÜ CNM. sen kaç haftalıksın. 8-9 haftada kalp atışını bile duyarsınnn :CüvCüv:

GUNAYYDIIIII bulcuk ve diger arkidisler...
senin adina cok sevindim simdi sen kac hafta kac gunluklken gormus oldun?testlerde temiz cikar ins:eek:

güzel anne adaylarımmmmm günaydııınnnnhihoyyyt
ben akşam keseyi gördüm vajinal ulstrasonla çok şükür salı günü bütün testlerim yapıcak işallah onalrda temiz çıkar 10 gün sonrada doktorumuza kontrole gidicez o zaman işallah bebeğimizide görücezzz :sm_cool:

selam kuşlar...acıcık okudum da kendime üzüldüm..ben sütü yoğurdu yumurtayı cewizi yemeyi bırakın, hiiçbişey yiyemiyorum bulantıdan..hiçbişey istemiyo canım..midem kalkıyo herşeyden..zaten sürekli bi bulantım da war..4-5 günde 1 kilo wermişim..böyle giderse benim minnoşum neyle beslenicek..kötü bi annemiyim ben...moralim bozuldu..

GUNAYYDIIIII bulcuk ve diger arkidisler...
senin adina cok sevindim simdi sen kac hafta kac gunluklken gormus oldun?testlerde temiz cikar ins:eek:

günaydın canım sağol
ulstrasonda ekranında haftam gözükmedi ama doktor adet tarihne göre 7 haftalıksın şu anda dedi

bende hergün süt içiyorum her akaşm meyvamı portak suyumu mutlaka içiyorum kahvaltı yapamıyorum malef işe gelmek için 6,30da kalkıyorum kahvaltı yapmam için daha erken kalkmam lazım kış dönemi zor ama yaz döneminde iyi oluyor iş yeridne simit falan yiyyorum

selam kuşlar...acıcık okudum da kendime üzüldüm..ben sütü yoğurdu yumurtayı cewizi yemeyi bırakın, hiiçbişey yiyemiyorum bulantıdan..hiçbişey istemiyo canım..midem kalkıyo herşeyden..zaten sürekli bi bulantım da war..4-5 günde 1 kilo wermişim..böyle giderse benim minnoşum neyle beslenicek..kötü bi annemiyim ben...moralim bozuldu..

bozma moralini.senin mimmos sen beslenmesende beslenio emin ol. bu gıdaları kendin icin alıosun zaten.cunku minnoslar depolarımızdan yiyolar.:1hug:

canım gayret et nede olsa yesemde yemesede bulanıo deyip ye bişiler

X