kızlar ben bu gün termal otele gideceğim. ama ılık suya gireceğim. sizce bebeğe bir zararı olurmu.
selam kizlar. Bulcuk tebrikler canim. Darisi benim basima. Bende bu gidisle 8. haftada gidicem. Dunden beri kolum agriyor sanki korkuyorum herseyden doktora gidene kadar.
Selam kızlar bende ekim annesi olacam inşallah Allah izin verirse. 4 haftalık hamileyim.
Selam kızlar bende ekim annesi olacam inşallah Allah izin verirse. 4 haftalık hamileyim.
zeynocum hoşgeldin..satını we muhtemel doğum tarihini ilk sayfadaki topic sahibi anjelice özel mesajla gönder istersen,listeye seni de yazsın..
sağol canım sen gitmişken herşeyi görürsün artıkselam kizlar. Bulcuk tebrikler canim. Darisi benim basima. Bende bu gidisle 8. haftada gidicem. Dunden beri kolum agriyor sanki korkuyorum herseyden doktora gidene kadar.
zeyno55 aramiza hosgeldin canim.
Zuzucum haklisin esimde ayni seyi soyluyor. Cok stres yapiyorsun kendi kendini uzuyorsun ortada bisey yokken diyor. Hersey doktora gidene kadar iste :))
:) bende de tuhaf bi rahatlık..nerdeyse hamişş olduumu unutucam..bulantılar saolsun unutturmuyo..bide kocim ewde sürekli hamiişşşş diye çağırıyo:CüvCüv:
bilmem ki canım..zannetmem ama..doktora sorma şansın war mı
slm kıslar nbr 1 gün girmedim siteye cok fazla yeni hamiş gelmiş maasallah.herkese hayırlı olsun diyorum.bu arada dün doktora gittim keseyi gördüm cok sükür ama kalp atısları haftaya dedi..normalde 5 hafta bitiyor görürüm diye düsünmüstüm ama nesse...tahlillerim temiz cıktı.darısı göremeyenlerin basına arkadaslar.gercekten cok güzel bi duygu...
gözün aydın canımm...darısı başımıza
amiiiin canım insallah en kısa zamanda:Saruboceq: .cok güzel bişey ya daha bu kadar küçükken bile heyecanlandırıyor insanı zamanla büyüdükce neler hissedecz bakalım.:uhm: