2009 Ekim Anneleri

selam kızlar nasılsınız eşim bugun evde olduğundan yazamadım sadece arada okuyabildim o kadar benim cok bulantım oluyor ya bide aşermeye başlarsam yandı benimkiler valla

selam kızlar nasılsınız eşim bugun evde olduğundan yazamadım sadece arada okuyabildim o kadar benim cok bulantım oluyor ya bide aşermeye başlarsam yandı benimkiler valla

canım tuzlu kraker tarzı şeyler yemek bulantıyı bastırırmış, yatağınızın başucuna falan kraker koyun, kalkmadan yiyin diye okudum nette.öyle yap bakalım azcık keser bulantını belki.gamyoncuiremsu

Son düzenleme:
hadi iii geceler bayanlar belim çok ağrıyorr ben biraz yatayım bu bel ağrısı ile
nasıl başedeceğiz bi çözüm bulalım buna bide stikerları nasıl yapıyorsunuz ben yapamadım ama benimde bebişimin stikerı olsun yaa

hadi iii geceler bayanlar belim çok ağrıyorr ben biraz yatayım bu bel ağrısı ile
nasıl başedeceğiz bi çözüm bulalım buna bide stikerları nasıl yapıyorsunuz ben yapamadım ama benimde bebişimin stikerı olsun yaa

canım takvimi oluşturduktan sonra sonu png ile biten adresi kopyalayıp yapıştırıyosun kilo kontrol bölümüne.bi de her sitenin takvimini kabul etmeyebiliyor. farklı adreslerden dene istersen. yapamazsan da son adet tarihini yaz buraya bir takvim oluştururuz sana.iyi geceler canımcım.

canım tuzlu kraker tarzı şeyler yemek bulantıyı bastırırmış, yatağınızın başucuna falan kraker koyun, kalkmadan yiyin diye okudum nette.öyle yap bakalım azcık keser bulantını belki.gamyoncuiremsu[/QUOTE

yarın aldırırım canım sağolasın ben unutmuştum şekerli su içiyordum oda iyi geliyor birazcık

7. haftam folic vermedi doktorum kafam çok karıştı
niye vermedi

sen yine de sor bi canım ama zaten ilk 2 ay falan çok önemli bu vitamin, sonra zaten kesiyosun. senin de hemen hemen 2 ay olacak. allah allah ben de şaşırdım şimdi, acaba kan tahili falan yaptı da gerek mi duymadı dersin?kafamçokkarıştı

selam kizlar. Bende iciyorum folik asit. Gunde bir tane 400mg. Herhalde iyidir. Doktora gidince sorayim bakayim. Herkes cok onemli diyor. Kasik agrilari ara ara devam hala ama hosuma gidiyor demekki bebis saglam hala yerinde diyorum :)) Yavas yavas bulantilar baslamis bazilarimizda. Bende hala yok. Bakalim...

güzel anne adaylarımmmmm günaydııınnnnhihoyyyt
ben akşam keseyi gördüm vajinal ulstrasonla çok şükür salı günü bütün testlerim yapıcak işallah onalrda temiz çıkar 10 gün sonrada doktorumuza kontrole gidicez o zaman işallah bebeğimizide görücezzz :sm_cool:

günaydın güzel anne adaylarııııııı:asigim:
bulcuk senin adına çok sevindim cnmmmm....:asigim:
bende pazartesi günü görmüştüm keseciğimiiiiiiyerimsenibenunutmadan
dr.um banada folik asit verdi ama ben zaten 3 aydır kullanıyordumm...:1rolleyes:

güzel anne adaylarımmmmm günaydııınnnnhihoyyyt
ben akşam keseyi gördüm vajinal ulstrasonla çok şükür salı günü bütün testlerim yapıcak işallah onalrda temiz çıkar 10 gün sonrada doktorumuza kontrole gidicez o zaman işallah bebeğimizide görücezzz :sm_cool:

günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar

bulcuk hadi gözün aydın olsun canım ..bende yaptırdım o tahlilleri bugün alıcam sonuçlarını bakalım neler çıkmış...

günaydın bulcuk um ıııaaallll im zeynep im nasılsınız bende eşimi işe gonderdim bi bakayım dedim kimler var

canım takvimi oluşturduktan sonra sonu png ile biten adresi kopyalayıp yapıştırıyosun kilo kontrol bölümüne.bi de her sitenin takvimini kabul etmeyebiliyor. farklı adreslerden dene istersen. yapamazsan da son adet tarihini yaz buraya bir takvim oluştururuz sana.iyi geceler canımcım.

canım valla 7 ocak son adet tarihim bana ayarlarsanız sevinirim beceremedim yaaa:KK43::eek:

Herkese günaydın kızlaaarrrrrhihoyyyt

Bugün nasılsınız bakalım? Kasıklarımda acayip bir ağrı var bugün canım sıkıldı ya umarım sorun yoktur... :bbo: Çarşamba günü gideceğim tekrar doktora keseden sonra kalp atışlarını duymak için ama gün geçiremiyorum umarım sorun olmaz :nazar: şu ilk üç aydan çok korkuyorum benn

zeynepcim berrincim gizemcim tekrardan günaydınnnnnnn:asigim:
berrin cnm ii olmaya çalışıorum bi kaç gündür gribimmm ve düzelmek için elimden geleni yapıyorummmyerimseniben

Herkese günaydın kızlaaarrrrrhihoyyyt

Bugün nasılsınız bakalım? Kasıklarımda acayip bir ağrı var bugün canım sıkıldı ya umarım sorun yoktur... :bbo: Çarşamba günü gideceğim tekrar doktora keseden sonra kalp atışlarını duymak için ama gün geçiremiyorum umarım sorun olmaz :nazar: şu ilk üç aydan çok korkuyorum benn

canım içini ferah tutt....inanıyorumki bebişin sana sıkıca tutunmuşturrrrr:asigim:kasık ağrıları belli dönemlerde oluyor...hatta kasılmalardaa...yerimseniben

valla kızlar galiba bir çoğumuzun ortak sorunu bu kasık ağrısı bende bide bunun yanında bel ağrısı var nasıl başaçıkacağız bende bebişimin kalp atışları için 24 şubatta gideceğim allahın izniyle inş.

Son düzenleme:
günaydın güzel anne adaylarııııııı:asigim:
bulcuk senin adına çok sevindim cnmmmm....:asigim:
bende pazartesi günü görmüştüm keseciğimiiiiiiyerimsenibenunutmadan
dr.um banada folik asit verdi ama ben zaten 3 aydır kullanıyordumm...:1rolleyes:

sağol canım banada folik asit verdi bende bir aydır kulanıyorum zaten :1hug:

günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar

bulcuk hadi gözün aydın olsun canım ..bende yaptırdım o tahlilleri bugün alıcam sonuçlarını bakalım neler çıkmış...

sağol canımm işallah güsel sonuçlar alırsın :Saruboceq:
günaydın bulcuk um ıııaaallll im zeynep im nasılsınız bende eşimi işe gonderdim bi bakayım dedim kimler var

herkezler burdayız hihoyyyt sen nasılsın

günaydın kızlar bulcuk gözün aydın ne güzel :))
sağol canımm a.s.

kızlar benim bulantım pek olmuyor normalmi acaba bi gün oldu sadeceee kasık ağrılarım varr doktora sormayı unuttum bulantı olayını

X