selam kızlar nasılsınız eşim bugun evde olduğundan yazamadım sadece arada okuyabildim o kadar benim cok bulantım oluyor ya bide aşermeye başlarsam yandı benimkiler valla
hadi iii geceler bayanlar belim çok ağrıyorr ben biraz yatayım bu bel ağrısı ile
nasıl başedeceğiz bi çözüm bulalım buna bide stikerları nasıl yapıyorsunuz ben yapamadım ama benimde bebişimin stikerı olsun yaa
canım tuzlu kraker tarzı şeyler yemek bulantıyı bastırırmış, yatağınızın başucuna falan kraker koyun, kalkmadan yiyin diye okudum nette.öyle yap bakalım azcık keser bulantını belki.gamyoncuiremsu[/QUOTE
yarın aldırırım canım sağolasın ben unutmuştum şekerli su içiyordum oda iyi geliyor birazcık
7. haftam folic vermedi doktorum kafam çok karıştı
niye vermedi
güzel anne adaylarımmmmm günaydııınnnnhihoyyyt
ben akşam keseyi gördüm vajinal ulstrasonla çok şükür salı günü bütün testlerim yapıcak işallah onalrda temiz çıkar 10 gün sonrada doktorumuza kontrole gidicez o zaman işallah bebeğimizide görücezzz :sm_cool:
canım takvimi oluşturduktan sonra sonu png ile biten adresi kopyalayıp yapıştırıyosun kilo kontrol bölümüne.bi de her sitenin takvimini kabul etmeyebiliyor. farklı adreslerden dene istersen. yapamazsan da son adet tarihini yaz buraya bir takvim oluştururuz sana.iyi geceler canımcım.
Herkese günaydın kızlaaarrrrrhihoyyyt
Bugün nasılsınız bakalım? Kasıklarımda acayip bir ağrı var bugün canım sıkıldı ya umarım sorun yoktur... :bbo: Çarşamba günü gideceğim tekrar doktora keseden sonra kalp atışlarını duymak için ama gün geçiremiyorum umarım sorun olmazşu ilk üç aydan çok korkuyorum benn
günaydın güzel anne adaylarııııııı:asigim:
bulcuk senin adına çok sevindim cnmmmm....:asigim:
bende pazartesi günü görmüştüm keseciğimiiiiiiyerimsenibenunutmadan
dr.um banada folik asit verdi ama ben zaten 3 aydır kullanıyordumm...:1rolleyes:
günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar
bulcuk hadi gözün aydın olsun canım ..bende yaptırdım o tahlilleri bugün alıcam sonuçlarını bakalım neler çıkmış...
günaydın bulcuk um ıııaaallll im zeynep im nasılsınız bende eşimi işe gonderdim bi bakayım dedim kimler var
sağol canımm a.s.günaydın kızlar bulcuk gözün aydın ne güzel :))