KIZ KAN DEĞERİN KAÇ ÇIKTIbenneyaptımki
önce 30 2 gün sonra 112 çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KIZ KAN DEĞERİN KAÇ ÇIKTIbenneyaptımki
önce 30 2 gün sonra 112 çıktı
naz yaz cım tebrik ederim. sat kaç :uhm: ne güzel erkenden öğrenmişsin
benim 3 ocak sat. insallah bu ay tutar :Saruboceq:
nazyaz tebrikleeeer, hayırlı olsun, muhtemel doğum tarihi kaç ekim oluyor şimdi senin? Biz de gelelim yanına yaaaa:sm_cool:
herhalde ekimin ilk haftası...hadi gelin bekliyorum:)))))))))))))))kaydirigubbakcemile
Ne güssel yaaa, şimdi sen doktora gidicen, onun kesesini görücen bi de kalp pıt pıtları, aman da aman ne heyecanlıdır, her dakikanın tadını çıkar, inşallah biz de yanında olucaz, hamile kalamasam da ben gelirim bu sayfaya sizi ziyarete
canım olumsuz düşünme...ben 10 ay sonunda hamile kaldım.....bir takla atmadığım kaldı...şimdide biraz lekelenme oldu korktum..10 da doktorumu arayacağım....
Yok canım yaaa, olumsuzluk diil, her ihtimali düşünüyorum sadece, nasipte varsa olacak biliyorum, sen de hemen ara doktorunu ihmal etme, kendini sakın yorma, bol bol dinlen güzel anniş :)
canım ilişkiden sonra uyu sabaha kadar kalkma sende ben öyle kaldım hamile....
Canım bütün taktiklerin uzmanı oldum ama herşeyi yapsan da olmayacaksa olmuyor, en es geçtiğin ayda da olabiliyor, bu işler kısmet, bakalım benim bebeğimin vakti şimdiyese gelecek inşallah, dua et banakaydirigubbakcemile3
Bu arada mimarsın galiba? Benim eşim de mimar, istanbulda mısın sen?
merhaba.... :senağlama:
bende bu ay bebek istiyodum 2009 ekim annesi olmak istiyodum.... :senağlama.
adet oldum...... :senağlama:
dualarım seninle.......evet mimarım...ankaradayım canım....
merhaba.... :senağlama:
bende bu ay bebek istiyodum 2009 ekim annesi olmak istiyodum.... :senağlama.
adet oldum...... :senağlama:
:roflol: allah cezanı vermesin mülayim2008anneleri topigi kesmedi bide geldik burayi hakladik
yadıklarınızı okudum da kaydirigubbakcemile3
2008 ekim annelerisiniz heralde güle güle büyütün bebişleriniz
boş bırakmak istemediniz sanırım sayfayı ve daha gelende yok galiba
inşallah birer birer geliriz bu sayfalara :Saruboceq::teytey:
merhabaaaaa hanımlar a.s.
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm :lepi:
bende eğer bu ay kalabilirsem hamile kalacağım inşallllllllllllllaaaaahhhhh ve ekim anneleri topiğinde yerimi alacağımmmmmmmmmmmm :dance:
ve hesaplamalarıma göre hamile kalırsam 29 ekimde anne olcağımmmm inşallah :dance: ....
allahım hayırlı ve sağlıklıbi evlat nasip et nolur :dance:
terkencim babalar neden hödükleşti kız babalık yaramadımı neden kine? :dance:
Ne güssel yaaa, şimdi sen doktora gidicen, onun kesesini görücen bi de kalp pıt pıtları, aman da aman ne heyecanlıdır, her dakikanın tadını çıkar, inşallah biz de yanında olucaz, hamile kalamasam da ben gelirim bu sayfaya sizi ziyarete
canım olumsuz düşünme...ben 10 ay sonunda hamile kaldım.....bir takla atmadığım kaldı...şimdide biraz lekelenme oldu korktum..10 da doktorumu arayacağım....
Canım bütün taktiklerin uzmanı oldum ama herşeyi yapsan da olmayacaksa olmuyor, en es geçtiğin ayda da olabiliyor, bu işler kısmet, bakalım benim bebeğimin vakti şimdiyese gelecek inşallah, dua et banakaydirigubbakcemile3
Bu arada mimarsın galiba? Benim eşim de mimar, istanbulda mısın sen?
Bende ekim annesiyim 2009 tabi :)
3 haftalik hamileyim daha baya erken.. Allahim tamamini erdirir insallah.