2009 Ekim Anneleri

kızlar takvimleriniz çok cici bayıldım vallaaa
tütü maşalllaahhh

Ya benim durumun felaket, 69-70 te hamile kaldım, normalde 56 olmam gerek( Sen?

of oda bişimi benimde 60 olmam gerekirken 76 ile hamile kaldım üstelik hamile kaldığımdanda haberim yoktu antidepresan kullanıyordum bide üstüne bol kahve ve sigara korkuyorum şimdide...plansız oldu benimki beklemiyoduk böle bişi...

slm kızlar bi bakım dedim ben 2008 ekim annesiyiim hihoyyyt off şimdi sizde ne telaş vardır geçen sene bu zamanlar bende mide bunaltısından başımı kaldıramıordum :CüvCüv: sat ım 2 ocaktı...sadece tost yiyebiliordum serumlarla geçti bikaç ay ...aklıma geldi yaw şimdi oğluşum 4,5 aylık unuttuuk o zamanları şimdi sizin bağırsak gazınız artar kabız olabilirsiniz mide bulantıları bi taraftan...bunlar bi tarafa benim asıl söyleyeceğim hep pozitiff oluun ama heepp...sizin pozitif olmanızın faydasını bebeğiniz doğunca anlayabilirsiniz :ecrin_bebek: sorununuz olursa gelin 2008 annelerine yardımcı olmaya çalışırızz ...hepinizi öpüyorum Şeniz

selamlar arkdaslar saat 2de randevum vardi benim icin resmen hayal kirikligi oldu az kalsin sinirden aglayacaktim.ev doktoru bana soruyor hamilemisin diye bende 2 kere idrar testi yaptim pozitif cikti dedim ozaman kesin hamilesindir diyor ve beni ebeye yonlendirdi ilk randevum 10 ila 12.hafta arasinda olacakmis!!!!!!inanamadimm yaaa resmen ilk randevuyu 3.ayda veriyorlar
yANII durumsu hamilesin hadi 3.ayda gel.holllanda da 3 aydan once bebek kesesi goremiyorlarmis!!!!!
2.vitamin ilaci yazdi(biri b vitamini digeride burda bebegin sirti acik dogmasi diye bi ilac iciyorlar )gonderdi..ben ne yapacagimmm yaaa ((

Son düzenleme:
Evet yaa bir de şu kabızlık sorunu.. bunu yaşayan var mı yoksa bir tek ben mi kötü durumdayım ( o kadar şiştimki patlıycam yaa:uhm:

Evet yaa bir de şu kabızlık sorunu.. bunu yaşayan var mı yoksa bir tek ben mi kötü durumdayım ( o kadar şiştimki patlıycam yaa:uhm:

bende senin gibiyim cnm...
bol bol kuru kayısı ye, arkasından su iç özellikle sabahları aç karnına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…