2009 Ekim Anneleri

selamlar arkdaslar saat 2de randevum vardi benim icin resmen hayal kirikligi oldu az kalsin sinirden aglayacaktim.ev doktoru bana soruyor hamilemisin diye bende 2 kere idrar testi yaptim pozitif cikti dedim ozaman kesin hamilesindir diyor ve beni ebeye yonlendirdi ilk randevum 10 ila 12.hafta arasinda olacakmis!!!!!!inanamadimm yaaa resmen ilk randevuyu 3.ayda veriyorlar
yANII durumsu hamilesin hadi 3.ayda gel.holllanda da 3 aydan once bebek kesesi goremiyorlarmis!!!!!
2.vitamin ilaci yazdi(biri b vitamini digeride burda bebegin sirti acik dogmasi diye bi ilac iciyorlar )gonderdi..ben ne yapacagimmm yaaa :KK43:((

çok kötü bişey ya.. Özel doktora da mı gidemiyosun? Beklemen gerekiyorsa yapılacak birşey yok canım sıkma canını. Bi de sırtı acik doğmasın ne demek anlamadım.

burda ozel doktor gibi birsey de yok malesef elim kolum bagli ama ben iyi bir arastiracagim.sirti acik dogmasi meselesini bende pek anlamadim sanrim bazi bebeklerde sirtlarinda yara gibi bir aciklik oluyormus nasil anlatsam himm sirti yarik mi desem bana da boyle anlattiklar.hamieleligin ilk 3 ayinda mutlaka bu ilaci kullanman gerekiyor diyorlar
. Folik Asit (foliumzuur) hapı kullanma: Vücudun kan yapmasını artırmak için diye yaziyor

çok kötü bişey ya.. Özel doktora da mı gidemiyosun? Beklemen gerekiyorsa yapılacak birşey yok canım sıkma canını. Bi de sırtı acik doğmasın ne demek anlamadım.

ami

yeni arkadaşlarımız geldi sanırım hepiniz hoşgeldiniz aramıza güzel ekim ayı anne adayları .... çoğalıyoruz.....

selamlar arkdaslar saat 2de randevum vardi benim icin resmen hayal kirikligi oldu az kalsin sinirden aglayacaktim.ev doktoru bana soruyor hamilemisin diye bende 2 kere idrar testi yaptim pozitif cikti dedim ozaman kesin hamilesindir diyor ve beni ebeye yonlendirdi ilk randevum 10 ila 12.hafta arasinda olacakmis!!!!!!inanamadimm yaaa resmen ilk randevuyu 3.ayda veriyorlar
yANII durumsu hamilesin hadi 3.ayda gel.holllanda da 3 aydan once bebek kesesi goremiyorlarmis!!!!!
2.vitamin ilaci yazdi(biri b vitamini digeride burda bebegin sirti acik dogmasi diye bi ilac iciyorlar )gonderdi..ben ne yapacagimmm yaaa :KK43:((

selam canim. Seni cok iyi anliyorum cunku bende yurtdisinda yasiyorum Amerikada. Burda da oyle hemen gidemiyorsun. Idrar testini cok buyuk birsey zannediyorlar madem pozitif cikti tamam iste diyorlar. Ben kan testi yaptirdim allahtan ama sanirim 8.9. haftama kadar gidemem doktora.

diger arkadaslar hepinize selamlar. Bende de mide bulantisi yok henuz. Uyku hali devaaaam :)))

hoşgeldin rockwelcimm uyku hali hepimizde var cnmm :))) bendede başlamadı bulantılar...

Sırt açıklığı dediğiniz omurilik arasında açıklık oluyo odur heralde oda bebeğin özürlü olduğunu gösteriyorr..

hoşgeldin rockwelcimm uyku hali hepimizde var cnmm :))) bendede başlamadı bulantılar...

selam canim. iste hormonlarimiz cok hizli yukseliyormus o yuzden basimizi kaldiramiyoruz uykudan mirmirmirmir Sen de calisiyorsun herhalde? Calisanlarin isi daha zor. Gerci evde oturuncada is guc bitmiyor. habire bisey cikiyor. Ama calismak daha zor anliyorum sizleri. a.s.

[hosbuldumm tesekkurler bundan sonra burda beraberiz ins.kaydirigubbakcemile2

QUOTE=esma_memo_12;5272837]yeni arkadaşlarımız geldi sanırım hepiniz hoşgeldiniz aramıza güzel ekim ayı anne adayları .... çoğalıyoruz.....[/QUOTE]

bugun doktor istersen kan testi yapalim sonucunu 1 haftaya anca alirsin diyor bizde kalsin zaten ozamana bende anlarim dimi:)10.haftaya kadar burdaki arkdaslardan aldigimiz guzel haberleri kendimiz icinde oyle oldugunu umut edip arkdaslari takip edecegiz sanirim:)suna bAK ya benim guzel vatanimm ahh ahh nerdesin ...

selam canim. Seni cok iyi anliyorum cunku bende yurtdisinda yasiyorum Amerikada. Burda da oyle hemen gidemiyorsun. Idrar testini cok buyuk birsey zannediyorlar madem pozitif cikti tamam iste diyorlar. Ben kan testi yaptirdim allahtan ama sanirim 8.9. haftama kadar gidemem doktora.

selam canim. iste hormonlarimiz cok hizli yukseliyormus o yuzden basimizi kaldiramiyoruz uykudan mirmirmirmir Sen de calisiyorsun herhalde? Calisanlarin isi daha zor. Gerci evde oturuncada is guc bitmiyor. habire bisey cikiyor. Ama calismak daha zor anliyorum sizleri. a.s.

evet cnm çalışıyorum hem iş hem ev zor oluyor vallaa. bide uyku hali halsizlikkk

gözünaydın zeynepçim ne güzel bende yarın gidicem inş. görürüm keseyii :Saruboceq:

canım inşallah görürsün sende iyi haberlerini bekliyoruz...

kızlar benimde sat 8 ocak... :) adetimden 3-4 gün önce kanda 75.01 çıktı geçen hafta perşembe kan testi yaptırmıştım ama haftasonu doktora gittim daha bakmadan bu değerle çıkmaz haftaya gel dedi dayanamayıp yarın yine gidicem sizce gözükürmü bişi artık :KK43:

canım bende senin gibi sabırsızdım 4+3 te gittim görünmedi...dr 1500 olmadan gözükmez dedi ama çok şükür bugün gördüm bebeğimim...sende birazcık sık dişini canım...

bide gelişmiş ülkeleriz diye geçinirler...ne saçma şeymiş o öyle 3 aydan önce bakılmazmış allah allah....güzelim sen gel türkiyeye ne varsa burda var...

Bu arada yeni katılan arkadaşlarımız hoşgeldiniz aramıza...

valla bende esime aynisini soyledim hadi gidelim Turkiyeye cocugumuzu kopek pislikleriyle dolu bu ulkede buyutmeyelim dedim:)ama esimde burda dogmus buyumus bir duzeni var isi var oyle ha demekle olmuyor ama keske olsa

valla bende esime aynisini soyledim hadi gidelim Turkiyeye cocugumuzu kopek pislikleriyle dolu bu ulkede buyutmeyelim dedim:)ama esimde burda dogmus buyumus bir duzeni var isi var oyle ha demekle olmuyor ama keske olsa

canım zormuş sisin orda yaşamak bee
ama sen morlaini yüksek tut bebeğine inan yemene içmene dikkat et 9 ay sonra kucağında olcak nede olsa hayırlısyla

mesait saatim bitiyor çok şükür eve gidip hemen yatmayı istiyorum bugun
hepinize iyi akşamlar öptüm

bugun doktor istersen kan testi yapalim sonucunu 1 haftaya anca alirsin diyor bizde kalsin zaten ozamana bende anlarim dimi:)10.haftaya kadar burdaki arkdaslardan aldigimiz guzel haberleri kendimiz icinde oyle oldugunu umut edip arkdaslari takip edecegiz sanirim:)suna bAK ya benim guzel vatanimm ahh ahh nerdesin ...

Vallahi canim benim bi turk arkadas var burda kiz idrar testiyle ogrendi hamile oldugunu doktora gitmis kan testi istemis. Doktorda evde ogrenmedinmi iste ne gerek var kan testine demis :eek:klava: yani tamamda insan bi bakar bakalim deger kac. Bana degerimi falan soylemediler sadece pozitif dediler. Turkiye gibisi yok. Heryerde bakiliyor ultrasonla artik. poliklinikler falan cok az bi miktara bakiyorlar. Burda iste sigorta sistemi oldugu icin kolay kolay gidemiyorsun doktora. Napalim artik beklicez. :1rolleyes:

dün doktorum 7 haftalık gebeliğimi söledi çok mutlu oldum
1 ekim doğumun dedi
kızlar benide bu listeye alın

beni hiçkimse iplemiyo ama ben ısrarla yine geldim buraya kaydirigubbakcemile3 20 ekimde doğum yapcak olan varmı kızlar

kahkaha hayirli olsun Allah ins. hepimize o bebeklerimizi saglikli sekilde kucagimiza aldigimiz gunleri gosterir..

burda ozel doktor gibi birsey de yok malesef elim kolum bagli ama ben iyi bir arastiracagim.sirti acik dogmasi meselesini bende pek anlamadim sanrim bazi bebeklerde sirtlarinda yara gibi bir aciklik oluyormus nasil anlatsam himm sirti yarik mi desem bana da boyle anlattiklar.hamieleligin ilk 3 ayinda mutlaka bu ilaci kullanman gerekiyor diyorlar
. Folik Asit (foliumzuur) hapı kullanma: Vücudun kan yapmasını artırmak için diye yaziyor

ami

selam canım öncelikle bebişin hayırlı olsuuun sağlık sıhhatle büyüsüünn.. sıkma canını güzelcim yapacak bişey yok ama gerçekten sıkıntılı bi durum. nasıl bi yer ki orası canım ya, ne özel doktor var ne hastane var, ben mi yanlış anladım acaba, sistemimi farklıdır nedir..

X