2009 Ekim Anneleri

evet ya şimdi keseydi kalp atısıydı telesı sonralarda buyüyor gelişiyor telası en sonra da dogdu dogacak telası insallah..ama güzel telaslar demi:??? nesse kıslar ben kactım..okuldan yeni geldim yemek yapacam daha yoksa benim herif kıskanmaya baslayacak benle hiç ilgilenmiyorsun artıkdiye.doktordan gelince hbrleri veririm yine size ii muhabbetler.öptüm hepinizi

Merhabaaaa,

Ben de hamile olduğumu yeni öğrenenler arasındayım ve doktorumun söylediği kadarıyla 02. Ekim . 2009 muhtemel doğum tarihi, SAT ise 27.12.08.. Allah hepimize hayırlısını nasip etsin inşallahhh:)))

QUOTE=anjelic;4890822]Kızlar sayfaları gezerken baktım ki ekim 2009 anneleri görünürde yok, henüz büyülü bahçe değilim ama belki de gelecek aylara neden olmasınkaydirigubbakcemile5

Ekim 2009 annelerinin sayfasını da ben açayım dedim, belki uğur getirir bana, nerelerdesiniz? hihoyyyt

Kızlar ekim anneleri listemiz, yeni gelenler bana son adet tarihi ve muhtemel doğum tarihlerini yazarlarsa buradan güncellerim.

:ecrin_bebek:

Hamişlerimiz SAT Muhtemel Doğum Tarihi
SZN58.....................25 ARALIK...........1 EKİM
Nazyaz....................25 ARALIK...........1 EKİM
Kelebek00...... . .......25 ARALIK. .........1 EKİM
Kamille.................... 25 ARALIK.........1 EKİM
Lansor17...................27 ARALIK..........3 EKİM
Handan 2546.............28 ARALIK..........4 EKİM
amazonn..................30 ARALIK...........6 EKİM
Pregnancyzuzusel.....31 ARALIK...........7 EKİM
Eylüll........................31 ARALIK...........7 EKİM
ZuZuu........................1 OCAK..............8 EKİM
nlgunozkan23.............1 OCAK..............8 EKİM
zynp.ZEYNEP............2 OCAK..............9 EKİM
Çobanyıldızı...............2 OCAK..............9 EKİM
Bukett.......................3 OCAK.............10 EKİM
Zeytingözlü................4 OCAK.............11 EKİM
berin14......................4 OCAK.............11 EKİM
Rockwell....................5OCAK..............11 EKİM
esma_memo_12.........6 OCAK.............13 EKİM
nurefsann..................10 OCAK............17 EKİM
Aysen20........................ ?.......................?
Merviş21........................ ?.......................?
sudeyonca......................?.......................?
Ecrin_Ceylin...................?.......................?[/QUOTE]

Bende Cumartesi gidicem doktora ozaman görürüz dedi doktorum inşallah hayırlısıyla görürüz.

Ben kan testimin ilkini adetime 3 gün varken yaptırdım 73 çıktı sonra adet günümde yaptırdım 352 çıktı canım..

Arkadaşlarrrr

Ben yeni kullanıcıyım... Mesajlarınızın altında bulunan bebeğinizin ne kadar olduğunu gösteren imgeleri nasıl yapıyorsunuz ben de istiyorummmm:)) Biri bana yardım eder miii??

handancım benimkide tam tersi nerdeyse 24 saat uyucam, dün tam tamına 12 saat uyudum-tatlicadiarzu- hep uyku hali mevcut:bbo:

günaaaydııın.....Ben bebişin kalp sesini geçen hafta cuma duydum....tek taş yüzüğe benziyordu pırlanta kısmıda hareket ediyordu...çok güzel bir duygu....

darısı bize inşallah:Saruboceq:
bende pırlantı istiyorumhihoyyyt

tşk ederiz mavigün, Allah yavruna uzun ve sağlıklı bi ömür nasip etsin...

kızlar allahıma şükür bugün bebeğimin kesesini gördüm çok mutluyum...darısı görmeyen arkadaşlarımın başına...2 hafta sonrada kalp atışı için gidicem...

zeynep gözün aydınkaydirigubbakcemile5

bende saat 4 de gidecem acayip heyecanlıyım..insallah görebilirim.dua edin kıssslaaar!!!!

inşallah görürsün cnm, kendini kasma sakın...

kizlar ilk kan testinizi adetiniz kac gun gectikten sonra yaptirdiniz ve kac cikti????

mehaycım ben 28 gün geçtikten sonra yaptım 1081 çıktı, adetim 18 gün geçince yapmıştım idrar testi onda negatifti, geç döllenme olmuşsositososito

Kızlar ben 4+2 iken yani cuma gidicem. 4üncü haftada kese gören var mı?

ben keseyi 3-4 haftalıkken gördüm cnm, ama herkeste aynı olmayabiliyo göremessende hemen üzme kendini...

kizlar ekim anneleri olarak simdidende olsa baya variz cogalacagizda tabi ayin sonuna kadar Allah hepimize sonuna kadar gitmeyi nasip etsin!! ben simdilik cikiyorum ise gidicem hazirlanayim....

ben 4+4ken gittim keseyi göremedik 5+3 ken gördük kıslar

mehaycım 2 hafta sonra bidahaki kontorulum kalp atışşlarını duycaz bebişi görcez inş:ecrin_bebek:

ben adetim 4 gün gecikince yaptırdım kan testi 633,47 çıktı kıslarrr

Arkadaşlarrrr

Ben yeni kullanıcıyım... Mesajlarınızın altında bulunan bebeğinizin ne kadar olduğunu gösteren imgeleri nasıl yapıyorsunuz ben de istiyorummmm:)) Biri bana yardım eder miii??

canım son adet tarihini yaz ben yapıvereyim sana....

yaa zeynepcim valla ezanı dinliom kocamı isliom uyurken saat ne zaman çalacak işe gitdicem die bekliom yaa ama gündüzleride uyurgezer oldum akşam eve çok yorgun gidiom hep uykusuzluktan

kızlar benimde sat 8 ocak... :) adetimden 3-4 gün önce kanda 75.01 çıktı geçen hafta perşembe kan testi yaptırmıştım ama haftasonu doktora gittim daha bakmadan bu değerle çıkmaz haftaya gel dedi dayanamayıp yarın yine gidicem sizce gözükürmü bişi artık

Çalışırken zor olacak sanırım işimiz, ben de iş yerinde esniyorum sürekli bir de sürekli oturamıyorum. Belki biraz kilolu hamile kaldığımdan çok oturunca karnım sıkıyor gibi oluyor

Hamilelerimiz SAT Muhtemel Doğum Tarihi
SZN58.....................25 ARALIK...........1 EKİM
Nazyaz....................25 ARALIK...........1 EKİM
Kelebek00...... . .......25 ARALIK. .........1 EKİM
Kamille.................... 25 ARALIK.........1 EKİM
Lansor17...................27 ARALIK..........3 EKİM
Handan 2546.............28 ARALIK..........4 EKİM
amazonn..................30 ARALIK...........6 EKİM
Pregnancyzuzusel.....31 ARALIK...........7 EKİM
Eylüll........................31 ARALIK...........7 EKİM
ZuZuu........................1 OCAK..............8 EKİM
nlgunozkan23.............1 OCAK..............8 EKİM
zynp.ZEYNEP............2 OCAK..............9 EKİM
Çobanyıldızı...............2 OCAK..............9 EKİM
Bulcuk.......................2 OCAK..............9 EKİM
Bukett.......................3 OCAK.............10 EKİM
Zeytingözlü................4 OCAK.............11 EKİM
berin14......................4 OCAK.............11 EKİM
Rockwell....................5OCAK..............11 EKİM
esma_memo_12.........6 OCAK.............13 EKİM
nurefsann..................10 OCAK............17 EKİM
Aysen20........................ ?.......................?
Merviş21........................ ?.......................?
sudeyonca......................?.................. .....?
Ecrin_Ceylin...................?.................. .....?[/quote]

KIZLAR BENDE KENDİMİ LİSTEYE EKLEDİM TAKİP EDEN BİRİ VRMIYDI BİLMİYORUM AMA

Canım beta Hcg 2 günde bir bir katına çıkıyor ve 1000-1500'lere varmadan doktor keseyi bile göremiyor Biliyorum sıkıntılı bir bekleyiş ama malesef durum bu bende gün geçirememiştim haklısın hatta doktorların tavrına bile uyuz olmuştum ama hamilelik dışında bhcg 5'in üzerine de çıkmazmış hayrlısı inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…