2009 Ekim Anneleri

yaa bende aynne çok rüy görüyorum karma karışıkkk rüyalarrr :))

ya sormayın ben resmen kabus görüyorum ya sürekli aglıyorum gece rüyamda hayır olsun inş

slm canım hos geldin.hayırlı uğurlu olsun bebişin.ne kadarlık?
:CüvCüv:a.s.

hoşgeldin cnm aramıza hihoyyyt son adet tarihin ne zaman ?

kizlar 4+5 im ultrasona giren varmi bakim???

sukur ki o bahsettigim sey minicik bir kan pihtisi gibi birseydi ve suana kadar tekrarlanmadi.ben 2 kez idrar testi yaptim 2sindede 2 .cizgi silik bir sekilde kendini gosterdi ben hollandadayim burda kan testi yaptirma imkani yok buranin saglik sistemi epey farkli malesef yoksa simdiyed yaptirmistim

Canım küçük kanamalar olabiliyormuş. Sen idrar ya da kan testi yaptınmı?

[
ayni durum bendede var gece 2 kez tuvalate uyandim sabahtan beri 3/4kez tuvalete gittim arkdasim usutmussundir dedi

QUOTE=handan2546;5265442]Ya kıslar bide bişe sorucam benim uyku problemim var yani gündüzleri uykum gelio ama işte oldugum için uyuyamıyorum tabi , geceleride uyuyamıorum bu nası iş ya gece uyku probleminiz varmı sizinde wc gidiorum sürekli uyanıyorum yarım yamalak uyuyorum ya[/QUOTE]

bakalım bende 5+2 yken gidicem görürüm inş. çok heyecanlıyım yarını iple çekiyorummm.....sırnaşık şey

inş görürsün tatlım minicik bi karartı zaaten bebişi fasulye gibi benim bi hafta oldu göreli o zaman 9 mm idi şimdi büyümüştür:))

inş görürsün tatlım minicik bi karartı zaaten bebişi fasulye gibi benim bi hafta oldu göreli o zaman 9 mm idi şimdi büyümüştür:))

inş. şekerim yaaa sabırsızlıkla bekliyorum.nasıl bişey ilk defa tanışıcazzz inş. bebişimlee delikafadulden

bende saat 4 de gidecem acayip heyecanlıyım..insallah görebilirim.dua edin kıssslaaar!!!!

kizlar ilk kan testinizi adetiniz kac gun gectikten sonra yaptirdiniz ve kac cikti????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…