kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aynene doktordan geldik..sükür iyiymiş kuzum ama burnu için damla verdi bi de pipisinde kızarıklık vardı krem verdi..
kusmuk ve gaz bizde de cok var zuzum hergün kac kere kıyafet değişiyoruz bi bilsen
lalcim demişsinya su bile verince gazı çıkarmak lazım diye, bebeişlerimiz kaç aylık olduktan sonra gaz çıkarmıcaz artık:kedi: yahu benim gazım çıkıyo kızınki çıkmıyo fenalık geldi bu gaz olayından banaakannehir
iyi olmaya çalışıyoruz cnm. yavruş biraz yıpranıyo zuzucum geçenlerde özel durumdan dolayı(dudak damak yarığı) işitme testi yapıldı. orta kulakda basınç varmış bide su toplanması oluyo beta testi diye bi üst testi istediler. onu yaptırdık ondada damardan ilala uyuttular 2 saat sürdü baya yıprandı yavrum aç kaldı ogün baya üzüldüm sonuçlarıda çıktı.hafif işitme kaybı görülmüş ameliyatlardan sonra tekrar yapılması gerekiyomuş. gerekilirse tüp takıcaklar kulaklarındaki suyu almak için...anlayacağın zor günler geçiriyoruz ailece 3 aylıkken ilk ameliyatımızı olucaz.
senin prensesin nasıl cnm.
kızlar yaklaşık 1 haftadır kızım elini yumruk yapıp (gerçi elleri hep yumuk) dondurma yalar gibi cok cok yalıyo, ilk zamanlar bu durum hoşuma giderdi acıktığında falan yapıyodu ama alışkanlık haline getirdi sürekli yapıyo artık, sizinkilerdede varmı böle bişey???
elamın anası benim kuzum da yapıo aynını..musyass abla oldu senin kızın ama erken gibi diş için sankim..gerçi bu uzun bi süreçmiş başlamış ta olabilir tabi..
kızıma bi haller oldu..1 ay öncesine döndük..çığlık çığlığa ağlamalar sakinleştirememeler..aşırı sancısı war sanırım..uyutamıyorum..durduramıyorum..bütün gün kucağımda gezdim yapmadığım şebeklik kalmadı sussun diye..şimdide babası geziyo ewin içinde..yrn milupanın rezenesini aldırıp deniycem inşallah işe yarar..ne kadar wermem gerek..bi bitse şu sancılar...
kaşıkla ver bebeem ben öle yapıyom..şuu devit-3 ün akmayan şişeşinden nefrettt ediyorum
o damlayana kadar kız azını kapatıyo ağlıyo, dudaklarına akıyo...
sizde zorlanıyomusunuz yahu? niye diğer damlalar gibi sıkılmıyosa sanki:1closedeyes:
amanınn tee kaç saat önce yazılmış ensonn..eyy ahalii silkinin de kendinize gelinn:))) özledim ayhh toplaşın artık yeter:))
wee günün süprüzüüü..kocim fatoş emzik bulmuş:) bakkal satmamak için epey direnmiş ama almış kocim..hemen emdi cok cokk da, düşüyo ağzından..yine başında durup attıkça wermek gerekçek anlaşılan..
bide rezeneciler milupa mı humanamı..hangisini alıym bebişim için???
kızlarr yaa gebelik kısmında görünce aklıma geldi unutmuştumfisfisfis
biz hamişken tetenos aşısı vurdurmuştukya hani 2 doz vurunmuştuk 3. doz 6 ay sonraydı bizim oda bu ayın sonunda vurdursammı bilemedim, nasılsa yavruşlara kavuştuk o acıyı çekmesemmi acaba diyorumCADIARZU
siz yaptırcakmısınız, toplam 5 dozdu bunu yaptırırsakta 2 tane daha varkafamçokkarıştı
merhaba kıslarrrrrrrrrrrrr kuşum ası oldu bugün ve çok huysuzz(
şuu devit-3 ün akmayan şişeşinden nefrettt ediyorum
o damlayana kadar kız azını kapatıyo ağlıyo, dudaklarına akıyo...
sizde zorlanıyomusunuz yahu? niye diğer damlalar gibi sıkılmıyosa sanki:1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?