ooff kötü olmuşgunaydin herkesee.
kis elali nazar degdin haa kaydirigubbakcemile3 2 ay dayandim da dun kaynanayla birbirimize girdik :umursamaz: hemde kaldigi son geceydi.1 gun daha dayanamadik .neyseki halloldu ama eskisi gibi deil tabii hicbisey şutarafagitti
kızlarr yaa gebelik kısmında görünce aklıma geldi unutmuştumfisfisfis
biz hamişken tetenos aşısı vurdurmuştukya hani 2 doz vurunmuştuk 3. doz 6 ay sonraydı bizim oda bu ayın sonunda vurdursammı bilemedim, nasılsa yavruşlara kavuştuk o acıyı çekmesemmi acaba diyorumCADIARZU
siz yaptırcakmısınız, toplam 5 dozdu bunu yaptırırsakta 2 tane daha varkafamçokkarıştı
yok kis.konuyu acan o oldu bende icimdekileri bosalttim kaydirigubbakcemile2
zuzummm berram çok ağladımı kız bende şimdiden tırsmaya başladım:kedi: inşallah ateş olmaz kuzunda:Saruboceq: kaç yerden aşı yaptılar söle bakim? rotayı öbür ayamı bıraktın?
evt llalcim sorma burun tıkanıklığı zaten var bizde onun nedeni dr söyledi kombiden dolayı havaız kalıyor ortam nemli olması lazımımış odasının kapısını artık açık tutuyorm su koydum şimd,i geceleri biraz daha iyi bu har makinası almayı düşünüyorum.. Benimde görümcemin orda romanlar amann görsen emekliyolar dışarda bu soğukta bebeler delikafadulden
bizde aşı oldukkk...ooff ya içim acıdı ne zor anne olmak...
sabahdan beri hastanelerdeyim...aylık kontrolüyapıldı sıpamın işitme testi yapıldı sonra sağlık ocağına geldik aşıları yapıldıııı....yavrummm çok yoruldu bugünn.....:S
zuzum berroşa geçmiş olsun...kıyamam bebişimee...
yağmurcm geçmiş olsun cnmm
zuzum ben milupanın rezene çayını kullanıom oğluşuma çokda severek içiooo.....yerimseniben
cnm ben suyla karıştırıom günde 1 kez 50 ml... yarım tatlı kaşığı rezene atıomm karıştırıom ve kaşıkla veriom...biberonu almıo sıpaaaa:bbo:
oyy geçmiş olsun erkekine..
saoll canımmopuyorumnanaktan
sütü sağıp onamı karıştıyosunuz..suyla mı..nekadar kaç kez bi de? ay ne çok sordumm :kedi:
aaa bene almıyım o zamanayrıca aman ne bilim bende çocuğun odasında bişey kurutulmaz diye duydum neye inancağmı şaşırdım..
Bende milupanın rezenesini kullanıyorum 30 mm içiyo 60 mm yakın da içti ilk içtiğinde öğğ yaptı şimdi cukcuk bal içiyo gibi içiyo kalanınıda ben içiyorum :)))
su kaynatıyoz zuzuu mama yapar gibi
cnm ben suyla karıştırıom günde 1 kez 50 ml... yarım tatlı kaşığı rezene atıomm karıştırıom ve kaşıkla veriom...biberonu almıo sıpaaaa:bbo:
unutmadan rezeneyi verdikten sonrada gazını çıkarıomm....sırtına masaj yaparak...
bebeğe su verince bile gazını çıkarmak gerekiomuşş..:bbo:
slm kısslar nasılsınız bakalım ???
gazlı we kusmuklu :sinifsinif: kaydirigubbakcemile2 siz nasısıınızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?