- 30 Ekim 2008
- 5.968
- 4
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zuzum ben milupadan çok memnunum ikinci kutuya geçtim bence milupa ama humana hakkında bi bilgim yok tatlıımm
bakkal neden satmak istememiş kıss merak ettim
ayy yarın dora aşı olacak yaaa kıslarr acaba ateş yapar mıki ne yapsamki acaba
amann naloşum varyaa izmirde nerde var bilmiyom şu anılın gönderdiğini denicez bakalımm inş. tutarrr emziği seviyo ama başında tutulmak istiyoo oda benim işime gelmiyoo çünkü ou oyalamayacaksa ney,nee ben ona bunu veriyorum öle değilmi tatlımm saygınım napıyoo tontişimm kardeşi aşı oldu bugünn anca yattıı baya bi huysuzuzzz
çok geçmiş olsun canım yaa, allah şifa versin meleğine canım.. :ecrin_bebek:
benimki de yapıyo canım. eldiven takıyorum eline emmesin diye. mikrop falan kapar diye korkuyom..
ben veriyodum da artık vermiyorum. ıhlamur veriyorum o da çok rahatlatıyor zuzucumm. her gün yarım fincan ıhlamur veriyorum. yarım kesme şeker, 3-4 damla da limon damlatıyorum şapur şubur içiyor. sinmdirimine de iyi geliyor. ıhlamurun vücut direncini artırıcı özelliği var. bu açıdan da korur kuzumu kanımca.
kaşıkla ver bebeem ben öle yapıyom..
hay şu fatoş emziğpee ya nerden bulcam ya. du bakim çıkayımd a eczaneleri turlayayım bakem vardır elbet birinde.
ben yaptıcam yafrum. başlamışken bitirelim kız vurulduk o kadar bi işe yarasın bari yafrum.
kurban olurum canım benim kıyamam ben dora kuzuma agrı kesici felan verdinmi gizosum
saygınım uyuttum canım yemegide anca bu saatte yedimm pc acık kaldı :)) cvp bile yazamadım sana
ben genede gonderim sana fatoş emzigimizi :)) doramıza aldık biz onu
kociş toptancıdan almıs adam kac koli lazım die sormuş :)))
cabukmu eskiyor bu emzikler simdiii alması bişi degilde bulması zorr
işte nettede naloşumm koliyle satılıyo ondan zatenn anıla rica ettim sağolsun göndermişş sende düşünmüş oğluşuu almışınn aybikenin anlattığından ben çabuk eskidiğini düşünüyomm ama genede bilmiyorumm ne aemzikmiş ama şaka gibi hele o milyonlukçunun suratıma sırıtmasını unutamıyorumm anlamadımm hanım efendi ne istedinizz bakkal emziği ee o bakkallarda olur başta kendiniz deddiniz bbakkal emziği diye deyip gülmez mii kötükedihüso bulamıyoz işte ne dalga geçiyonn laelaelaelaelae
sen gülersenn gül enim oğluşumun bi ton teyzesi var bak göndercekler işte hıhhhhhhhh
:lepi: :lepi: :lepi:
:lepi: :lepi: :lepi:
ben veriyodum da artık vermiyorum. ıhlamur veriyorum o da çok rahatlatıyor zuzucumm. her gün yarım fincan ıhlamur veriyorum. yarım kesme şeker, 3-4 damla da limon damlatıyorum şapur şubur içiyor. sinmdirimine de iyi geliyor. ıhlamurun vücut direncini artırıcı özelliği var. bu açıdan da korur kuzumu kanımca.
hay şu fatoş emziğpee ya nerden bulcam ya. du bakim çıkayımd a eczaneleri turlayayım bakem vardır elbet birinde.
.
benimde ööle yüü..hele banyodan soora..bişiy sürme dedi dr tüylenme yaparmışewet aynen bizde gazlı ve kusmuklu :ecrin_bebek:
kızlar benim kızımın cildi çok kuru vucudu pul pul dökülüyor yağlıyorum losyon sürüyorum ama hiç fayda etmiyor ne yapabilirim ki acaba başka