ewet aynen bizde gazlı ve kusmuklu :ecrin_bebek:
kızlar benim kızımın cildi çok kuru vucudu pul pul dökülüyor yağlıyorum losyon sürüyorum ama hiç fayda etmiyor ne yapabilirim ki acaba başka
akşam başladık rezeneye bizde..50 cc içti..az öncede bi 20 cc...bi öğlen bi akşam weriym diorum..iişallah işe yarar..hergün wercem dimi?? dün gece biraz daha az ağladı..
benim kızım emzik sewmiyo sanırım..bi de elini emmiyo da yumruk yapıp ağzına sokup damağğına bastırıyo.kaşınıyomuki erken dimi daha.
günaydın kuzularopuyorumnanaktan
zuzum sen rezeneyi gaz için veriyon dimi yafrum dr mu söledi CADIARZU
elada berra gibi elini emiyo, hele akşam tırstım resmen iki elini azına sokmaya çalıştı ve damaklarına doğru bastırıyodu, damak kaşınmaları için daha erken değilmi yahuu...
pempecim banyodan sonra kaliteli bir zeytinyağıyla yağla bebeğin vücudunu canım. iyi gelir.
hergun verebilirsin zuzucum . dr a sormustum ben zararı yoktur demişti. bi saat kararlaştır hep aynı saatlerde ver bakalım dene nolcak.
fatoş emziği ben de bulup aldım sonunda ama cok dandık bısey bu ya. ucundaki kauçuk da kaliteli bişey değil, kanserojen olabilir gibime geldi. tutmadı da zaten. vermicem tutmasın napim artık.
gaz için canım ewet..çok sancısı war gündüz akşam sürekli çığlık çığlığa ağlıyo..doktora sormadım doktordan geldikten sonra başladı..topic anaları kullanıyo ya ondan başladım..akşam da babiye sorcam yine.adam illallah dicek :))) bana da erken gibi geliyo ama azönce bi baktım da 3. ayda da başlıyabilir 8. ayda da diyo..hem geçen gün musyas eylül analarından diş çıkaran bebikler olmuş demişti..bilemiycim..belki de öölesinedir..hem bi de bu diş çıkarma genelde uzun bi süreçmiş..yani şimdi onun için bile kaşınıyo olsa tee 2 ay soora filan ucu çıakrmış ööle yazıyodu..yerim ela zillisinin o tombalak ellerini ayrıcanaopuyorumnanaktan
pompayla sağıyorum cnm. biberonla veriyorum. ilk başlarda yetiyodu ama sonradan azaldı malesef şuan sütden çok mama veriyorum. inş. tamamen kesilmez.azda olsa vermeye çalışıyorum:
pempecim banyodan sonra kaliteli bir zeytinyağıyla yağla bebeğin vücudunu canım. iyi gelir.
merhaba; 5 aylık hamileyim dr bebeğimde dudak ve damak yarığı olduğunu söyledi.yaşayan birisi olarak ne hissettiğimi ancak sen bilirsin.Allah yardımcın olsun.hepimizin olsun.seninle iletişime geçmek istiyorum ama özel mesaj atamadım.yardımcı olursan sevinirim. teşekkürler
naloşş rezene içiriyor musun tatlım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?