Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amanınn tee kaç saat önce yazılmış ensonn..eyy ahalii silkinin de kendinize gelinn:))) özledim ayhh toplaşın artık yeter:))
wee günün süprüzüüü..kocim fatoş emzik bulmuş:) bakkal satmamak için epey direnmiş ama almış kocim..hemen emdi cok cokk da, düşüyo ağzından..yine başında durup attıkça wermek gerekçek anlaşılan..
bide rezeneciler milupa mı humanamı..hangisini alıym bebişim için???
zuzum ben milupadan çok memnunum ikinci kutuya geçtim bence milupa ama humana hakkında bi bilgim yok tatlıımm
bakkal neden satmak istememiş kıss merak ettim
ayy yarın dora aşı olacak yaaa kıslarr acaba ateş yapar mıki ne yapsamki acaba
saol canımm opuyorumnanaktanzuzum ben milupadan çok memnunum ikinci kutuya geçtim bence milupa ama humana hakkında bi bilgim yok tatlıımm
bakkal neden satmak istememiş kıss merak ettim
ayy yarın dora aşı olacak yaaa kıslarr acaba ateş yapar mıki ne yapsamki acaba
Zuzucumm ben oğlum için humananın rezene çayını almıştım kesinlikle almadı ama milupayı bilmiyorum canım :a015:
mersi cücümm opuyorumnanaktan
Gizoşumm ben tunaya geçen hafta aşı yaptırdım verem aşısı koldan ve iki bacaktan da iki ayrı aşı daha yaptılar, amanın o gün çok huysuzdu fitille zaptedebildik ama ateş falan çıkmadı çok şükür...Bu arada hani senin doktor demişti ya aşı yapılınca fitil yada ateş düşürücü bişey vermeyin diye; ben onu bizim doktora da sordum ateş düşrücü fitil verebilirsin hiç bir sorun olmaz dedi :uhm: Bu doktorları anlamak zor...Bu arada biliyorsundur ama verem aşısından sonra 3 gün banyı yaptırılmıyor bebek istersen götürmeden bu gece yıka hayatım...:asigim:
anam bukadar hızlı diilsindir herhall kaydirigubbakcemile3Günaydın...fatoş emzik tavan yaptı iyi reklam oldu....kim bu fatoş acep....:))))))))))))))))))
bende bugün spiral taktırmaya gidicem hamile değilsem
saol çiçeeemmm..bizden önce bi bebek wardı ay nası ağladı yıktı ortalığı.gözlerim doldu zor tuttum kendimi..gergindim zaten aşı için kaç gündür..içim gittizuzuummm nassıılsın opuyorumnanaktan
geçmiş olsun yavruşa,bizim teee 21'inde nasıl dayanacam bilmiyorum
teşekkürler kızlar ya millet kutuplarda çocuk büyütüyo bişey olmuyoda anlamadım gitti işte
sanki adet olmadım sinirlimiyim neyim özellikle kaynanaya her geldiğinde eşimle kavga ediyoruz mutlaka bişey çıkıyo istemiyomm kaynananaaaaaaaaaaaa o kadar yoruluyorum bebeğe bakarken yinede istemiyorummmmm
teşekkürler kızlar ya millet kutuplarda çocuk büyütüyo bişey olmuyoda anlamadım gitti işte
sanki adet olmadım sinirlimiyim neyim özellikle kaynanaya her geldiğinde eşimle kavga ediyoruz mutlaka bişey çıkıyo istemiyomm kaynananaaaaaaaaaaaa o kadar yoruluyorum bebeğe bakarken yinede istemiyorummmmm
gunaydin herkesee.
kis elali nazar degdin haa kaydirigubbakcemile3 2 ay dayandim da dun kaynanayla birbirimize girdik :umursamaz: hemde kaldigi son geceydi.1 gun daha dayanamadik .neyseki halloldu ama eskisi gibi deil tabii hicbisey şutarafagitti
:roflol: kıs delüü gaza geldinde ümünümüü sıktın yoksamkaydirigubbakcemile3
bundada vardır bi hayır boşver, bundan sonra daha mesafeli olursunuz oda gelip uzun boylu kalmazyerimseniben (bknz. biz)