ben de 17/10/2008 de anne olmuş biri olarak bu sayfayı çok duygulanarak açtım. geçen sene bu zamanlar yeni yeni öğrenmiştik hamile olduğumuzu ve heyecan dolu bir yolculuğa başlamıştık. arkadaşlar zaman o kadar çabuk geçiyor ki, şimdi dört aylık bir bebeğim var ve bu kadar zaman nasıl da geçti diye düşünmeden edemiyorum. şimdi sizlere de sağlıklı huzurlu ve mutlu bir anne adaylığı süreci ve sonrasında hayırlısıyla bebeklerinizi kucağınıza almanızı diliyorum.
bende çok sivilcelendim yahuuuuu:))) regl olmuyom ondan mı aceppp???
Aklima gelmisken soyliyeyim. Eskiden annemler zamaninda egerki hamile olanlarda sivilce ciltte lekenme yani kisaca cirkinlesme olursa :)) bebek kiz derlermis. Kiz bebek annesinin guzelligini aliyor o ara derlermis. Anne guzellesirsede hani kimisi ay parcasi gibi guzel olurya yuzune bi isik gelir hamileyken oglan olcak derlermis. Ultrason falan yokken daha :)))
geweze kangurularr naaberr ..hihoyyytne çok çene çalmışsınızz..gezdim gezdim geldimm..:CüvCüv:bi de güzel üşüdüm..benim yemeklerden sonra hafif bulantılarım başladı..istisnasız her öğünden sonra..kalkıyorum masadan başlıyo...we sabahları deli gibi aç uyanıyorum..midemi kıtııır kıtırr kazıyolar sankim..
bende annemlerden duyduğum kadarıyla anne cirkinleşiyorsa bebişi kız erkek farketmez güzel olacak derlerdihihoyyyt
Sağlıklı olsunda biz çirkinleşsekte olur farketmez :Saruboceq:[/QUOT
evet ya hayırlısıyla bi kucağımıza alalımda çirkinlik vey kız erkek farketmez eli ayağı düzgün sağlıklı olsunlar yeter.... :dance: