2009 Ekim Anneleri

amin cnm amiiin..sen bizden kıdemli ve tecrübelisin yani en zından benden ilk olunca cok heyecanlı ve meraklı oluyor insan bu da demektir ki sana cok sorum olacak ilerleyen zamanlarda..:dance:.bebeğin ne oldu kız erkek? :uhm:

merhaba kızlar öğleden beri ne çok sayfa birikmiş...başım döndü okurken...benim sanki ara ara başım dönüyo genelde sağa sola bakarken oluyo...sizlerdede oluyomu böyle...ama mide bulantım hala yok gibi bişey...

bulantı bende de yok zeynepçim, sadece sabahları gereğinden çok acıkmış gibi uyanıyorum,bi de gece yatınca acıkıyorum o kadar.

tekrar selam kizlar. Bende de cok sivilce var yaa ( Hep reglden once cikardi sonra gecerdi. Hormonlarla alakali sanirim. Hicbirimiz de henuz mide bulantisi yok. Herkes yakinda baslar diyor. Gorecegiz hep beraber :)) Mide bulantisina naneli seker iyi geliyormus. Bide kraker turu seyler. Sabahlari bende cok ac kalkiyorum. Genelde de canim tatli tatli biseyler yemek istiyor :)))

Aklima gelmisken soyliyeyim. Eskiden annemler zamaninda egerki hamile olanlarda sivilce ciltte lekenme yani kisaca cirkinlesme olursa :)) bebek kiz derlermis. Kiz bebek annesinin guzelligini aliyor o ara derlermis. Anne guzellesirsede hani kimisi ay parcasi gibi guzel olurya yuzune bi isik gelir hamileyken oglan olcak derlermis. Ultrason falan yokken daha :)))

geweze kangurularr naaberr ..hihoyyytne çok çene çalmışsınızz..gezdim gezdim geldimm..:CüvCüv:bi de güzel üşüdüm..benim yemeklerden sonra hafif bulantılarım başladı..istisnasız her öğünden sonra..kalkıyorum masadan başlıyo...we sabahları deli gibi aç uyanıyorum..midemi kıtııır kıtırr kazıyolar sankim..

bende annemlerden duyduğum kadarıyla anne cirkinleşiyorsa bebişi kız erkek farketmez güzel olacak derlerdihihoyyyt

selam canim. oh iyi yaptin gezmissin. bende birazdan cikip arkadasa gidiyim diyorum. hamilede kaldik tamam artik sira gezmede kaydirigubbakcemile3 bizde onu diyorduk kizlarla bizim hala baslamadi bulantilar. 6.7. hafta diyorlardi dogru demekki.

eskilerin söyledikleri bana doğru geliyo...benim bir tane oğlum var onda cildim çok güzel olmuştu...ama kız annelerinin genelde ciltlerinde bozulma oluyo...bendede ufak ufak sivilce çıkıyo...bakalım bu ne olacak...allah hepimize eli ayağı düzgün versin...

bizim kızımız olucak o zaman ay ne güzell :)))) hayırlısı yaaa bendede adetden önce çıkardı şimdiii baya çoğladııı dayanamıyorum sıkıyorum bende leke kalmaz inş..

hepimiz kız anası olcaz annaşılan :)) benimde geçengün bi siwilcem çıktı..o geçti bugün bi tane daha çıktı..

Bu durumda topikteki cogu kisinin kizi olacak :))) Saglikli olsun hepsi insallah. tek duamiz bu :))) Off yine uyku bastiriyorrrrrrr. uyumamam lazim. Biraz arastirma yaptim dun internetten neden uyuyoruz diye. Hamilelik hormonu cok hizli bi sekilde katlandigi icin uyku yapiyormus. 3. aydan sonra bu hormon normal birsekilde yukselmeye devam ediyormus.

kızlar benim yüzüm de cillop gibi oldu valla, ne sivilce ne bişey hehehehe:) erkek olacak herhalde , çin takvimine baktım o da erkek diyo, kaçıncı ayda belli olucak acep? amaaan derdimiz de hiç bitmiyo valla he.

bende baktim simdi cin takvimine erkek diyor :)) Birde ayaklar cok usurse erkek olurmus. vallahi ben hic isitamiyorum ayaklarimi. bakalim gorcez :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…