2009 Ekim Anneleri

bu sefer olacak sanırım linki kopyala yapıstır. begenmezsen deiştirirsin oksüprizzzzz

allah allah canım ya, kendi takvimimi yaptığım gibi yaptım. doğru yere mi yapıştırıyosun berincim? kilo doğum takip yerine yapıştırıyosun değilmi

yapıştırdığım yerde var ama gozukmuyor bende anlamadım canım

yok canım ben ikiz istemiyom Allah dileyene versin. 500 çıktı hcg diyince aklıma geldi benim değer 184
bu arada ekim annesi kaçkişi olduk kese gören kalbiniduyan varmı.

canım satlarımız aynı senle. benimkide 3 ocak.neden degerler bu kadar farklı ki?benim 3 subatta 1257 cıkmıstı:tomato:

buket sen keseyigördünmü değer çok olduğunda ikiz olma ihtimali var sanırım.

ben de 17/10/2008 de anne olmuş biri olarak bu sayfayı çok duygulanarak açtım. geçen sene bu zamanlar yeni yeni öğrenmiştik hamile olduğumuzu ve heyecan dolu bir yolculuğa başlamıştık. arkadaşlar zaman o kadar çabuk geçiyor ki, şimdi dört aylık bir bebeğim var ve bu kadar zaman nasıl da geçti diye düşünmeden edemiyorum. şimdi sizlere de sağlıklı huzurlu ve mutlu bir anne adaylığı süreci ve sonrasında hayırlısıyla bebeklerinizi kucağınıza almanızı diliyorum.

canım satlarımız aynı senle. benimkide 3 ocak.neden degerler bu kadar farklı ki?benim 3 subatta 1257 cıkmıstı:tomato:

Buketçim o kişiden kişiye değişir endişelenme. Bak şimdi netten haftalara göre HCG değerlerine baktım 5. haftadaki HCG değer aralıkları: 19-7340 diyor. yani aralıklarda olan bütün sonuçlar normal kabul ediliyor.tabii çoğul gebelik de hesaba katılarak bu kadar yüksek değere ulaşılmış. o ihtimal de var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…