2009 Ekim Anneleri

amin canım.insallah en kısa zamanda güzel haberini alırız senin de.:Saruboceq:.diğer aya güzel haberi ilk bize ver olur mu?:1hug:

inşallah arkadaşım saolasın iyi dileklerin için. ama ben ekim topiğini çok sevdim. ayrılamam takılırım buraya. öpüyorum çok..

merhaba arkdaslar dun ogrendim ki hamileymisim son adetim 10 ocakta baslamisti 4 haftalik hamileymisim:)))
bebegimin muhtemel dogum tarihide 17 ekimmis(terazi burcu olacak diimii)
cok saskinimm yaa hic beklemiyordum hayirlisi olsun ins. sag saglim dogsunda

bu yaziyi okuyunca cok sasirdim benim bir haftadir ayaklarim donuyor acaba erkek mi olacakdelikafadulden ben aslinda kiz bebek istiyordum ama icimede erkek olarak dogmustu hayirlisi olsun saglikli olsunlarda

bende baktim simdi cin takvimine erkek diyor :)) Birde ayaklar cok usurse erkek olurmus. vallahi ben hic isitamiyorum ayaklarimi. bakalim gorcez :)))

bu yaziyi okuyunca cok sasirdim benim bir haftadir ayaklarim donuyor acaba erkek mi olacakdelikafadulden ben aslinda kiz bebek istiyordum ama icimede erkek olarak dogmustu hayirlisi olsun saglikli olsunlarda

Tebrik ederim Nurefsann.Allah sorunsuz bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin.Dikkat et kendine ve bebişine..:CüvCüv::ecrin_bebek:

tesekkur ederimm valal dikkat etmeye calisiyorum ins. basarili olurum.bende en bastan basladim bu topigin yazilarini okuyorum ins. bundan sonra burdayimmgamyoncuiremsu

Tebrik ederim Nurefsann.Allah sorunsuz bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin.Dikkat et kendine ve bebişine..:CüvCüv::ecrin_bebek:

Arkadaşlar başka topicte dolaşırken aşağıda yazılanları buldum ve sizinle paylaşmak istedim.Ne kadar doğru bılmıyoruz ama halk arasında soylenenler bunlarmış ..
1)hamılelıkte annenın ayakları çok üşürse bebek erkek olur.
2)çok aşırı bulantı,kusma oluyorsa bebk kız olur.
3)annenın canı meyve çok ısterse kız olur.
4)kız bebk olduğunda kılolar popoya,basene gıder,erkek olduğunda göbüş şişerr
5)anne tuzlu şeyler isterse kız,tatlı ısterse erkek olur
6)erkekse karın sivri,kızsa karın buyuk ve yayvan olurmuş..
7)bırde baba da anne ıle bırlıkte hamılelık boyunca kılo alırsa erkek olur derler..
8)bır erkek çocuk hamıle kadına yakın davranıyorsa kız olcağı anlamına gelıyormuş
9)annenın sol göğüsü sağ göğüse göre daha buyukse buda kız bebak anlamına gelıyormuş
10)hamıle kalınan ılişkıde kım daha ısteklıyse bebk onun cınsıyetınden olur.
11)eğer hamılelık başlangıcında iştahınız açıldıysa oğlunuz ama bırsey yıyemıyorsanız kızıınız olacakk
12)ozellıkle hamılelıkte gorulen ruya cıkar derler.ruyanızda ne gorduysenız o olur..
13)Anne sivilcelenirse kız olurmuş

bilgiler icin tesekkurler biraz once tuvalete gittim azcik (1 damla gibi mi desem)kan pihtisi gibi birsey gelmis :uhm: bu ne simdi yaa cok moralim bozuldu yarin 2de ilk doktor randevum var onada soracagim :çok üzgünüm: ayy yoksa hamile degilmiyim yaaa

Merhaba kızlar. Nasılsınız. Ben bu gün doktora gittim. .bebişimin kalp atışlarını duyduk artık. Benim doktorum izindeydi hamile olduğumu öğrendiğimde. 3 haftadır başka başka doktorlara gidiyodum. Bu gün kendi doktoruma gittim nihayet. Sürekli yanlış hesaplandı bebeğimin kaç haftalık olduğu. 5 haftalık sanıyordum 6 haftalık çıktı bizim kerata. Ben aslında gribim için gitmiştim. Kalp atışlarını duyacağını hiç ummuyodum. Bu ne tatlı bir duyguymuş. Rabbim isteyen herkese yaşatır inşaallah. İçimizde miniminnacık bir yürek atıyor kızlar. Öyle mutluyum ki anlatamam. İlk bebeğim olacak benim. İnşaallah sağlıkla büyür hepimizin bebişleri ve sağlıklı doğarlar.

Bu arada hamilelikleriniz nasıl gidiyor kızlar. Benim bulantı şikayetim fazla yok. Mide yanmaları var biraz. Ben gripten çekiyorum ya. Bir de öksürükten. Valla ciğerlerim parçalanıyo sanki. Doktorum ialç yazdı. Yarın yine hastaneye gidicem. Bir takım tetkiklerin yapılması gerekiyormuş. Tetkiklerinizi ihmal etmeyin kızlar. Bunlar önemli şeyler...

Canım küçük kanamalar olabiliyormuş. Sen idrar ya da kan testi yaptınmı?

selam canim. bebeginin kalp atislarini duymussun ne guzel. Ben henuz gitmedim doktora. onumuzdeki haftalarda giderim artik. Bende de asiri oksuruk var. grip olmusum. Oksurmek istemiyorum fazla bebege bisey olcak zannediyorum benneyaptımki genelde ilik sut icine bak karabiber falan atip iciyorum baya yardimci oluyor. napalim artik dogal yontemlerle gecistirmeye calisacagiz.

ay ne güzel ya biz henüz kalp atislarini duyamadik ptesi keseyi gördük 21 subatada randevumuz var kalp atislarini dinliycez hayirlisiyla bide benim hiç bir belirtim yok hamilelige dair 5+6 olduk

Merhaba kızlar...
Bende sanırım ekim annesi olacağım...
31 ocakta 3-4 haftalık hamile olduğumu öğrendim, cuma günü randevum var tam ne kadarlık olduğunu öğreneceğiz ve kısmetse kalp atışlarını duyacağız...
Benim inanılmaz başdönmem var ve gün boyu hiç geçmiyor, aranızda böle olan var mı?
Mide bulantılarımda başladı, sanırım biraz zor geçecek bu 3 ay, ama olsun meleğim için değer...
Tüm ekim annelerini canıı gönülden tebrik ediyorum Allah yavrularımıza sağlıkla kavuşmamızı nasip etsin...
Sevgiler

günaydındın berincinn ben varım nasılsın???

iyiyim canım sabah 7 de kalktım kahvaltıyı hazırlayıp eşimi işe gönderdim sonrasa nete takıldım cok da uykum geldi ama netide bırakamıyom ne olacak benim halim pc kolik oldum yawkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

anamm kızım geliyo:CüvCüv:kaydirigubbakcemile3

yeni gelen arkidişlerimm hoşgeldinizzz..kızlar ya bu bulantılar biraz fazla artmaya başladı..şuan aşırı diil ama gün içinde gece yatana kadar sürekli bulantım war..

günaydın kızlarr, aramıza yeni katılan hamişlerimiz de hoşgelmişleeer..
valla ben de bulantı falan yok zuzucum, çok hafif hafif oluyo böyle gün içinde.. ama zamanla artarmı bilmem tabüüküü..gamyoncuiremsu

4)kız bebk olduğunda kılolar popoya,basene gıder,erkek olduğunda göbüş şişerr .......
ben bu şıkkın doğruluğunu cok duydum bakalım ilerleyen zamanlarda tahminler gelir komşulardan.................hihoyyyta.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…