2009 Ekim Anneleri

kızlar benim yüzüm de cillop gibi oldu valla, ne sivilce ne bişey hehehehe:) erkek olacak herhalde , çin takvimine baktım o da erkek diyo, kaçıncı ayda belli olucak acep? amaaan derdimiz de hiç bitmiyo valla he.

evet ya ne çok aşamalar varr çatlayacam yaa kese.kalp atışı.cinsiyet
bakalım sivilce tahvimimiz çıkıcak mıı :)))))

kızlar benim yüzüm de cillop gibi oldu valla, ne sivilce ne bişey hehehehe:) erkek olacak herhalde , çin takvimine baktım o da erkek diyo, kaçıncı ayda belli olucak acep? amaaan derdimiz de hiç bitmiyo valla he.

ben daha keseyi görmedim cinsiyeti düşünmeye başladım..kaydirigubbakcemile3 dün akşam gelen arkadaşım çok cici bebek patikleri geitrmiş..kırmızı..boncuklu fiilan..kızın olsa senin gibi kokoş olur zuzum,dayanamadım aldım diyo..e dedim erkek olursa noolcak..top mu yapcan benim oolumu:))kaydirigubbakcemile3

bende baktim simdi cin takvimine erkek diyor :)) Birde ayaklar cok usurse erkek olurmus. vallahi ben hic isitamiyorum ayaklarimi. bakalim gorcez :)))

al benden de o kadar, iki kat çorap ve terlik var ayağımda, yine buz yine buzzzzzdelikafadulden

vallahi gorucez bakalim canim senin ve benim erkek olabilir :ecrin_bebek: 4. ayda belli oluyormus degil mi? 3 ayimiz daha var :)))

evet canım 4. ayda belli oluyomuş.. hayırlısı olsun hiç farketmez, pipili de olur pipisiz de hheheheehhehihoyyythihoyyyt

kızlar ben kaçıyorumm..hepinize ii akşamlar..bebiklerimiz de siz de Allah'a emanet...:CüvCüv:

kızlar bende çıktım k.i.b. yiğenim doğum yaptı bebişi eve geldi onu görmeye gidiyorummm bizde görürüz inş. o günleriiiiii

Herhalde çin takvimine göre çoğumuzun erkek bebeği olucak :)):CüvCüv:

bende sivilce yok. erkek mi olacak yanibenneyaptımki
ben kis istiorummmmkaydirigubbakcemile3
neyse saglikli olsunda hersey kabulumhihoyyyt

benim çin takvimi kız gösteriyo ama yorumcu erkek gösteriyo...bide ben üşümek yerine ateşleniyorum ...resmen afakanlar basıyo...bakalım durumumuz neyi gösterecek...

kıslar ya benim cok fena belim agrıyor bazen yerimden kalkamıyorum bi de ara ara kasıklarım acı bi şekilde batıyor korktum iice aranızda aynı problemi yasayan var mı ya .yoksa anormal bi durum mu?

kıslar ya benim cok fena belim agrıyor bazen yerimden kalkamıyorum bi de ara ara kasıklarım acı bi şekilde batıyor korktum iice aranızda aynı problemi yasayan var mı ya .yoksa anormal bi durum mu?

bel ağrısı normaldir selduşçum, bazı hamişlerde çok bel ağrısı olurmuş endişelenme, o ara ara kasık ağrıların da rahimin büyüyor olmasından kaynaklanıyordur. bebiş yer yapıyor. ama dayanamayacak şekilde kasık ağrıların varsa doktoruna sor canım yine de ihmal etme.

Canım korkma bendede aynı şikayetler var az önce eşime söledim bende korktum diye ama internette araştırdım normalmiş ...

rahatladım biraz hepinize cok tsk ederim canlarım..iiki varsınız ya.inanın cok korktum birden.doktora yarın gidecem.

merhaba arkadaslar bende ekim annesiyim iki gün foruma girmedim maasallah ya epey olmusuz en son yazdigim mesaji bile bulamadim dogumum ekimin 8 ine geliyo aksi bir durum olusmazsa hepinize kolay bi dokuz ay diliyorum saglicakla gelsin bebislerimiz

hoşgeldin canımmm:))) bebişine de sana da sağlıklar sıhhatler olsun inşallah:CüvCüv:süprizzzzzkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…