kızlar benim yüzüm de cillop gibi oldu valla, ne sivilce ne bişey hehehehe:) erkek olacak herhalde , çin takvimine baktım o da erkek diyo, kaçıncı ayda belli olucak acep? amaaan derdimiz de hiç bitmiyo valla he.
kızlar benim yüzüm de cillop gibi oldu valla, ne sivilce ne bişey hehehehe:) erkek olacak herhalde , çin takvimine baktım o da erkek diyo, kaçıncı ayda belli olucak acep? amaaan derdimiz de hiç bitmiyo valla he.
bende baktim simdi cin takvimine erkek diyor :)) Birde ayaklar cok usurse erkek olurmus. vallahi ben hic isitamiyorum ayaklarimi. bakalim gorcez :)))
al benden de o kadar, iki kat çorap ve terlik var ayağımda, yine buz yine buzzzzzdelikafadulden
vallahi gorucez bakalim canim senin ve benim erkek olabilir :ecrin_bebek: 4. ayda belli oluyormus degil mi? 3 ayimiz daha var :)))
kıslar ya benim cok fena belim agrıyor bazen yerimden kalkamıyorum bi de ara ara kasıklarım acı bi şekilde batıyor korktum iice aranızda aynı problemi yasayan var mı ya .yoksa anormal bi durum mu?
kıslar ya benim cok fena belim agrıyor bazen yerimden kalkamıyorum bi de ara ara kasıklarım acı bi şekilde batıyor korktum iice aranızda aynı problemi yasayan var mı ya .yoksa anormal bi durum mu?
merhaba arkadaslar bende ekim annesiyim iki gün foruma girmedim maasallah ya epey olmusuz en son yazdigim mesaji bile bulamadim dogumum ekimin 8 ine geliyo aksi bir durum olusmazsa hepinize kolay bi dokuz ay diliyorum saglicakla gelsin bebislerimiz