Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6 ocak cnm. selduş arakadşımızla yapmaya çalıştık ama açılmıyo sanırımm ((( sizinki gibi gözükmüyo çarpı çıkıyor.
benim takvim gozukmuyor amazon cum
allah allah canım ya, kendi takvimimi yaptığım gibi yaptım. doğru yere mi yapıştırıyosun berincim? kilo doğum takip yerine yapıştırıyosun değilmi
yapıştırdığım yerde var ama gozukmuyor bende anlamadım canım
selam kızlar öncelikle 2008 ekim annelerine teşekkür ediyorum çok duygulandım okurken gözlerim doldu yaaa. acaba bizde o günleri görecekmiyiz bütün sayfaları okumadım tabikikaydirigubbakcemile3 o kadar çok yazılmışki. benimde sat 3 ocak 7 şubatta kan değerim184 çıktı nasip kısmet olursa ekim annesi olacağım ve gerçekten çok güzel bir ay. henüz keseyi görmedim panik bir durumda bekliyorum kaç kişiyiz bilemiyorum ama inşallah hepimizsağlıklı gebelik geçiririz.
yaşasın olduuu:))))))
bakalım gözükecek mi
süper yapmıssın işte :))) hayırlısıyla son haftaları da görürüz insallah:Saruboceq:
canım satlarımız aynı senle. benimkide 3 ocak.neden degerler bu kadar farklı ki?benim 3 subatta 1257 cıkmıstı:tomato:
evet cnm ya çok teşekür ederim. inş. hep beraber görürüz bitanem
amazoncum sende sağoll... sonunda hepimiz başardıkk...:lepi: