ben kangurusuna koyuyorum öyle iş yapıyorum kızlar. yemeği yapıyorum evi topluyorum, kanguru da uyuyor bile bazen. kaydirigubbakcemile3
napimmm böyle bir çözüm buldum hep kucak hep kucak yoksa.
ne 40 ne 3 ay onlar fasa fiso valla sonrada 6 aylık olsun ıyı olucak dıcekler çocuklar memeyı bırakana kadar uyanıcaklar 2 sene doğru düzgün uyku beklemeyin((
kanguru nedir? şu kucakta kolay taşımak için olan şey diilmi?
merhaba kızlar. nasılsınız? ben bu aralar baya bi yalnızım. geçen hafta annem gitti aynı gün eşim döndü. dün akşam eşim gene gitti ben de arkadşıma gittim kalmaya.... 1 haftadır gündüzleri hep kuzucukla yalnızdık bugün gece de yalnız kalıcaz. insan kendini ne kadar boşlukta hissediyo herkes gidince
evet o canım. kucakta gibi hissediyor kendini, rahat oluyor.
kaç günlük olduktan sonra kullanılıyor acaba, çok küçük oldukları için sakıncalı diye kullanmak istememiştim ben? :sm_confused:
doğumdan itibaren kullanıma uygundur diye yazıyodu kutusunda ama ben de koymadım cok kucuk bi yeri incinir diye. 1 aydan sonra koymaya basladım. tabi kaliteli bi ürün almak lazım , hepsi kullanışlı olmuyor.
selam kızlar şu ticker varya ben onu yapamadım birisi bana yapabilirmi lütfen oğlum 21/09/2009 da doğdu
bizim ufaklık 25 günlük, kangurumuz da pek sağlam görünmedi gözüme, sanırım biz daha çok günler geceler kucakta avuturuz. kaydirigubbakcemile3
:) nolcak böyle valla ben de bilmiyorum , azcık akılları erse oyuncaklarıyla falan oyalanırlar ama su an hiç avutamıyolar kendilerini. zor gerçekten.
ah canım kıyamam, birden yalnız kalıverdin demek, olsun nilin var üzülme, anlamazsın bile nasıl akşam olmuş sabah olmuş.. ben anlamıyorum cunku hep kucakta yaşıyoruz biz.
organik saç boyaları hakkında ne düşünüyorsunuz? emzirme döneminde saç boyası tavsiye edilmiyor fakat şahsen biraz değişiklik iyi gelicek gibi zira kendimi çok salaş hissediyorum :bbo:
kaldım valla şekerim. niloş çok kucak delisi olmadığı için gün içinde sıkıldığım oluyo... yarım bari temizlik ütü falan yapayım... yoksa patlayacam
amazon ben de ticker isteriiiimmmmmmmmmmm
selam hanımlar bişey sorucam siz beeişlerinizi kaç dk emziriyosunuz benimki 15 dk emiyo en fazla oda tek göğüsümü sonra istemiyo bazende 5 dk emiyo normalmi sizce
Amazon'cuğum adı arda rüzgar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?