kıslarr bu meleklerr daha 2 ayda sıyırttı kafayı bize geleceğimizi düşünemiyorumm şahsenn kaydirigubbakcemile3
benim oğlumuda biri saat 3 e kuruyo kaçta yatarsa yatsın 3 te kalkıp saat 9 a kadar yatmıyor şaka gibi gece gece kuruluyo çocuk bi gece saat 3 tee kalktı yapmamak üzere o kadar yorulmuşum ki 3,5 ta onu banyo yapırıp metazori yatırdım şaka gibi yawww... kaydirigubbakcemile3
bernacımm evi sıcak tuttunmu hiç korkma ben hemen hemenn her akşam yıkıyorum kuzumu rahat yatsınn kuzucuklarr bneim annem hep şey der çocuk suda serpilirr...
ayy nasıl dayanıyosun her gece her gece gizemmmm çok sinir bozucu o gece faltaşı gibi gözlerle oturmaları yaaa..
doğru diyorsun aslında da ne bileyim maşallah hiç hasta olmadı ediverirsem diye ödüm kopuyor..
ne 40 ne 3 ay onlar fasa fiso valla sonrada 6 aylık olsun ıyı olucak dıcekler çocuklar memeyı bırakana kadar uyanıcaklar 2 sene doğru düzgün uyku beklemeyin((
Ya kızlarrr sizin bebekler de sürekli kucakta mı duruyolar? Bu beyefendiden ben hiç iş falan yapamıyorum yaaa nolucak böyle offf misafir gelecek ortalığı toparlyamıyorum hiç halden anlamıyor benim Tuna'm o kadar da anlatıyorum ama kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?