selamlar bız hep geziyoruzz şükür eşim karışmıyor karıştrtmam zaten daha yenı gırdık eve beykoza gıttık arkdaşa ev görmeye iyi oluyoo valla...
cnm herkes aynı şeyi söyluyor maş...bencede çıkmak lazım çıkıp saatlerce dolaşmıyorum ama havanın güzel olduğu an hiç kaçırmıyorum o dışarı havasını aldırıyorum çıktıkçada cesaretlenıyorum 2 çocukla...korkma çıkarr sonra hastalıklı çocuk olmasın..
merhaba herkese, şeyma valla iki çocukla nasıl yapıyosun, ben 3 günde pes ettim, ikisiyle tek başıma kalamıyorum kesinlikle, çıldıracak gibi oluyorum, senin büyük oğlan kıskançlık yapmıyor mu?
slm cnm bnm bnen bugüzel havada bayram temizligine girdim kız agladıkça bırakıom işi koşuyom ona fena yoruldum 4oda tam teşekkülü eşyaları oynattım yerinden mutfak banyo wc kaldı ciflencek ada hanımı emziriom uyursa yapcam uyumazsa akşam eşim gelince devam edicemmm belim kopmuş ya
maaşallah sana. sen tam anne oldun musyaseee boşuna dememişler erken kalkan yol alır.. erken doğurdun bak kıvırdın bile işi yerimseniben benim ev dandini.. :bbo:
ısteyınce oluyor valla çırdırmaya çışldırıyorum tabıkı ama napcam eve tıkanamam...evet çok kıskanıyo dün burnunu ısırmıştı yavrumun
şu temizlik yapanlara helal olsun diyorum,temizliği bırak akşama adamın önüne yemek bile koyamıyorum
ama onun sucu kızı kucağa alıştırdı elimden bıraktığım an başlıyo viyaklamaya
hele şeyma 2 taneyle bide gezmeye çıkmıyomuşsun maşallah anacım idolümsün hehe
2 gün önce giydirdim arabasına koydum dedim bi dolaşayım anaaa ne mümünün irezil etti beni cadı
eve çıkarana kadar bütün apartmanı inletti sanki eziyet ediorum:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?