- 30 Ekim 2008
- 5.968
- 4
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben geldim nihayet oğlum ve kızım uyuyooo anca fırsat buldum
nasılsınız
nehirivercim ben sezeryanla doğurdum alyayı normalden tam 1,5 saat sonra ayıkmışım
ayıktığımda canım çok yanıyordu iğne istedim baya bi sorunluydu kımıldayamıyordum gözümü açamıyordum fln annem bebeği emzirmen gerek çok acıktı ağlıyor dedi onu duyyordum cvp veremiyordu sadece kaşlarımı havaya kaldıraildim hayır babında annem ebeye söylemiş bebekten hemen kan alındı kan şekeri düşmüş ve mama takviyesi yapıldı yani çok önemli deidğin gibi
maşallah dorama gizoşum iyileşti demek kocik izin verse bende hemen yaptırmak istiyrm dugununude sonra yapardık
ben dogumdan yarım saat sonra ayılmısım hemen hemsire kolumun yanına yastıgı koydu bebişide ustune nasıl emdi kuzum cok acıkmıstı ondan sonrada uyusada 2 saatte bir emzirdim oyy annem kızıyrdu elleme uyuyan cocugu :)) 3saat uyusun izin vermedim cok korktum simdi saate bakmıyrm sukur kendisi kaldırıyor
taham hoşgeldin iyiyis bizz sen nasılsın
[
:))) inatçı keçim benim..kıyamıyorum da ama bazen pilim bitiyo..geçicek diyorum alışıcak sabır..
ya ben kocime özene bezene sofrala hazırlamay özledim..cnm hamurişi filan istio ama bırak onu çorba kaynatcak fırsatı wermio yawruş.lalim sen napiosun bi de kızın war..senin işin bizden zor
tşk ederiz canımmmm tum bebişleri anne babasına bagıslasın Rabbimm
özge sen evi ısıtmak için ne kullanıyorsun ben soba kurdum aksam eşim komur getirecek o getirene kadar elektirikli yakıyorum oda buyuk ısıtmıyor istedigim gibi:sinifsinif:
ısıtıyorsa temiz klıma ya sabonın cok kiri pası var ama guzel ısıtıyor
iskenderunda otuyordunuz degilmi hatayda degil
kac gundur yagmur var yarın cok soguk olcakmıs akdenizde fırtına bekleniyr dedi atv haber de