2009 Ekim Anneleri

selam kizlar. vallahi tam muhabbet bitiyor ben oyle geliyorum yazmaya :)))) Herkes iyi okudugum kadariyla.

Nilufercim sen hala beklemedesin demek. Bende aynen senin gibiydim kan aldirmaktan falan cok korkardim. Hatta aynen evlenirken kan verdigimizde bayilmisim :)) bebek var mi yokmu diye kan vermeye gittigimde allah tarafindan sanki bi guc geldi. neyse ne ya dedim hic korkmicam dedim kendi kendime. Insallah hayirli bi sonuc alirsin canim.

benim dun gece biraz kasik agrilarim oldu ama normalmis. Bebis kendine yer ariyor sanirim :)))

slm rockwell :)) ya benim sürekli kasık agrım oluyor.ve 3 -4 gündür de cok fena belim agrıyor.calısıyorum da bu gün ders bitsin diye dua etmekle gecti günüm.normaldir herhalde demi?

slm rockwell :)) ya benim sürekli kasık agrım oluyor.ve 3 -4 gündür de cok fena belim agrıyor.calısıyorum da bu gün ders bitsin diye dua etmekle gecti günüm.normaldir herhalde demi?

selam canim. Ben dun biraz temizlik yaptim evde ama yani oyle agir bisey kaldirmadim. Acaba ondanmi oldu dedim. sonra bikac arkadasa sordum ilk zamanlarda olurmus kasik agrilari cunku rahim genisliyor kese buyuyor birsuru degisiklikler oluyor. Bicak batmasi asiri agri olmadigi surece telas yapmamamiz lazimmis. Cok evhamlaniyorum bende aslinda ama hkendi kendimi teselli etmeye calisiyorum. :teselli:

sorma o evham bende de var maalesef:çok üzgünüm: acaba keseyi gorecekmiyim kalp atısını duyacakmıyım diyorum hep mirmirmirmir
ctesi dr ye gidicem o zaman belli olacak:ecrin_bebek:

ben bugün gidecektim ama yarına gün verdi. sabırsızlıkla bekliyorum..bi de etrafımdaki herkes bişeyler söylüyor.iice evham yapıyorum.insallah yarın içimi rahatlatır doktor..:Saruboceq:

amazonncum yaa banada takvim yapabilir misin canımcım.. ben beceremiyorum yaa şu altdaki tarihler hani otomatik atıyomuş ya yapamadımm..Yardımmm kaydirigubbakcemile2.

yaparım tabii ki canımcım, son adet tarihini süle bana. bi de ne yazmamı istiyosun onu söyle yapayım.

selam canim. Ben dun biraz temizlik yaptim evde ama yani oyle agir bisey kaldirmadim. Acaba ondanmi oldu dedim. sonra bikac arkadasa sordum ilk zamanlarda olurmus kasik agrilari cunku rahim genisliyor kese buyuyor birsuru degisiklikler oluyor. Bicak batmasi asiri agri olmadigi surece telas yapmamamiz lazimmis. Cok evhamlaniyorum bende aslinda ama hkendi kendimi teselli etmeye calisiyorum. :teselli:

aman fazla eğilip kalkmayın ,uzanmayın yukarılara yukarılara...uzanmak tehlikeliymiş..boşverin okadar işi gücü canlarım..bigün elektrık süpürgesiyle ağır ağır bi saatte süpürün ertesigünü toz alın ..ayda bikez temizlikçi falan çağırın hamilelik döneminde derim..

aman fazla eğilip kalkmayın ,uzanmayın yukarılara yukarılara...uzanmak tehlikeliymiş..boşverin okadar işi gücü canlarım..bigün elektrık süpürgesiyle ağır ağır bi saatte süpürün ertesigünü toz alın ..ayda bikez temizlikçi falan çağırın hamilelik döneminde derim..

evet haklısın ama ben dayanamıyorum yapmaya calısıyorum yine yaaa:çok üzgünüm:

rahatınızada bakın kızlar bu dönemdee..kocişler işbaşınaa vallaakaydirigubbakcemile3

selam kızlar öncelikle 2008 ekim annelerine teşekkür ediyorum çok duygulandım okurken gözlerim doldu yaaa. acaba bizde o günleri görecekmiyiz bütün sayfaları okumadım tabikikaydirigubbakcemile3 o kadar çok yazılmışki. benimde sat 3 ocak 7 şubatta kan değerim184 çıktı nasip kısmet olursa ekim annesi olacağım ve gerçekten çok güzel bir ay. henüz keseyi görmedim panik bir durumda bekliyorum kaç kişiyiz bilemiyorum ama inşallah hepimizsağlıklı gebelik geçiririz.

yaparım tabii ki canımcım, son adet tarihini süle bana. bi de ne yazmamı istiyosun onu söyle yapayım.

6 ocak cnm. selduş arakadşımızla yapmaya çalıştık ama açılmıyo sanırımm :KK43:((( sizinki gibi gözükmüyo çarpı çıkıyor.

selam kızlar öncelikle 2008 ekim annelerine teşekkür ediyorum çok duygulandım okurken gözlerim doldu yaaa. acaba bizde o günleri görecekmiyiz bütün sayfaları okumadım tabikikaydirigubbakcemile3 o kadar çok yazılmışki. benimde sat 3 ocak 7 şubatta kan değerim184 çıktı nasip kısmet olursa ekim annesi olacağım ve gerçekten çok güzel bir ay. henüz keseyi görmedim panik bir durumda bekliyorum kaç kişiyiz bilemiyorum ama inşallah hepimizsağlıklı gebelik geçiririz.

hoşgeldin aramıza fatımacımmmmhihoyyyt allah bebişine de sana da sağlık sıhhat versin canım. hiç telaşlanma rahat ol ki bebişin de rahat rahat büyüsün annesiii.. artık hamilesinn. bu 1 hafta şaşkınlık ve alışmakla geçiyor ya bişey olduysa ya şöyleyse ya böyleyse diye.. ama hiç paniğe gerek yok, keseni de göreceksin, o pıtırcığın kalp atışını da duyacaksın allahın izniyle. hiç stres yapma güzelcim..tadını çıkar..:CüvCüv::CüvCüv:

X