kizlar selammmm bende 2009 ekim anne adayiyim artik aranizdayim...kimler var ekim anneleri olarak??? tanisalim :))
Beklemedeyim canım.Bugün sanki adet olucakmışım gibi sanki.Bide boğazlarım ağrıyoki sorma.Ateşim de var.İlaçta alamıyorum belki bişey vardır da zararlıdır diye.Doktora da gidemiyorum ilaç vericek diye.Hamile olsam hamileyim dicem ona göre ilaç yazıcak ama böyle bi durumu söylemem mümkün değil.O yüzden Bööööyle gün sayıyorum işte ha bugün ha yarın diye... Hayırlısı olsun şeker :) Bu arada sende bi kan testi yaptır.Çok geçmiş. KOrkucak ne varki Allahını seversen Sivrisinek ısırmış kadar bile acımıyo.Bu korkunu yenmen lazımnaniknanik
bekleyelim bakalım umarım müjde senden çıkar..geçmişolsun canım..boğazın için ılık limonlu su falan iç belki iyi gelir doğal yöntemler denemek daha iyi olur ilaçtansa..
canım korkularım çok saçma biliyorum çocukça şeyler ..kimseye demeyede çekiniyorum nerdeyse 30uma gelmişi yuh derler bana...ayyy ne bilim nerden içime geliyor böyle korkular..artık kapıcam gözlerimi yaptırıcam mecburen..yarın bigün neler yaptırılıyor dimii..
benimki hesaplayıcıda bugun tam 5 hafta 2 günlük canım
Ayy müthişş olur canım...darısı ikimizin başına olsun..
Hiç bir belirti yok işin ilginci..bende zaten ağrı olmazdı hiç ama göğüslerim hassaslşlaşırdı bitek..elleyince acırdı.. Buay hiç yok..şuanda bile bakıyorum turp gibi hiç ağrı sızı sivilce ..herzamankinden daha iyiyimm çok şükür canım..aslında yapı olarak hiç sabredemem ama bende biraz saflaştım..şaşırdım galiba:)))
kizlar selammmm bende 2009 ekim anne adayiyim artik aranizdayim...kimler var ekim anneleri olarak??? tanisalim :))
amazonncum yaa banada takvim yapabilir misin canımcım.. ben beceremiyorum yaa şu altdaki tarihler hani otomatik atıyomuş ya yapamadımm..Yardımmm kaydirigubbakcemile2.
kızlar ya benim 4 üncü hafta da hcg 530 çıkmıştı sizce normal mi? arkadasım 5 haftalık da 400 falandı ..gerçi sanırım hrkes de farklı olabiliyormuş. bi bilginiz var mı?
canım benimde adet gunumde 1257 cıktı. deisio yani:1hug:
kızlar ben aranızdan ayrılıyorum, gerçi katılma ihtimali üzerine yazmıştım hep ama sağlık olsunbugün adet oldum. inşallah kasım topiğine katılırım. herkese sağlıklı ve güsel hamilelik dönemi diliyorum. allahım sağlıkla kavuştursun bebeklerinize
tamam o zaman. tşk ederim buketcimm..ya yarın gidecem doktora ama sürekli herseyden evhamlanıyorum...hayırlısı artık insallah keseyi görebilirim.:Saruboceq:
kızlar ben aranızdan ayrılıyorum, gerçi katılma ihtimali üzerine yazmıştım hep ama sağlık olsunbugün adet oldum. inşallah kasım topiğine katılırım. herkese sağlıklı ve güsel hamilelik dönemi diliyorum. allahım sağlıkla kavuştursun bebeklerinize