lllalll aramiza hosgeldin canim. Ne guzel gitgide cogaliyoruz. Allah nasip ederse cok guzel bir mevsimde dogum yapacagiz kizlar. Ne sicak ne soguk. Bebisleri usutmeyiz insallah boylece :))
amazonn canim iyi yapmissin beklememekle. Senin 6 hafta dolmus kese ancak gozukuyor demekki. Insallah hepimiz hayirlisiyla goruruz keseleri ve kalp atislarini. Allahim ne guzel bir duyguymus bu boyle yaa :)))
lllalll canim masallah diyelim. ne guzel gormussun keseyi. Kizlar kim kim kaldik simdi doktora gitmeyen henuz?
kızlar birde ilk sayfaya gebeliğe kaç kiloyla başladığımızda yazılsa çok süper olarrrrr
lllalll canim masallah diyelim. ne guzel gormussun keseyi. Kizlar kim kim kaldik simdi doktora gitmeyen henuz?
selam rockwell:1hug: evet mucize bu duygu gerçekten tarifi imkansız..inşallah canım sen de gör hayırlısıyla keseciğini de için rahatlasın hihoyyyt
teşekkürler bitanemmmmm:asigim:
ben ben beennhihoyyyt
amozon sağol cnmmmmyerimseniben
zuzucummm neden amaCADIARZUsonuçda bebişlerimiz için kilo alacağısss:asigim:
yani orası ööle de kuşş,ben zaten olaya balık etnen başlayınca o kiloyu gördükçe bunalım yaparım...
mawişimm hoşgeldiinn...
balık et diince canım balık,et çekti...eti hiç sevmezdim acaip et yiyorummmm:icecream:
maviş hoşgeldinnnnna.s.
hoşbulduk zuzum nasılsın bebiş nasıl
Ee nasılsınız kızlar nasıl gidiyor
rahatlamazmıııııı:)))darısı başına inşallah canım en kısa zamanda.:ecrin_bebek: