2009 Ekim Anneleri

selam rockwell:1hug: evet mucize bu duygu gerçekten tarifi imkansız..inşallah canım sen de gör hayırlısıyla keseciğini de için rahatlasın hihoyyyt

selam rockwell:1hug: evet mucize bu duygu gerçekten tarifi imkansız..inşallah canım sen de gör hayırlısıyla keseciğini de için rahatlasın hihoyyyt

Insallah canim. gidip geleyim doktora hemen yazicam buraya. 8 ay bebisleri gorene kadar biraz iste evham yapicaz olsun o kadarlik kaydirigubbakcemile5

amozon sağol cnmmmmyerimseniben
zuzucummm neden amaCADIARZUsonuçda bebişlerimiz için kilo alacağısss:asigim:

ay ne güzel kesecıklerınızı goreceksınız bıde ılk kalp atışlarını duydugunuzda çok heycanlanacaksınız

amozon sağol cnmmmmyerimseniben
zuzucummm neden amaCADIARZUsonuçda bebişlerimiz için kilo alacağısss:asigim:

yani orası ööle de kuşş,ben zaten olaya balık etnen başlayınca o kiloyu gördükçe bunalım yaparım...

mawişimm hoşgeldiinn...

ben de gitmedim daha carsamba gidecem kısmetse....ay cok heyecanlıyım yaaahihoyyythihoyyyt

yani orası ööle de kuşş,ben zaten olaya balık etnen başlayınca o kiloyu gördükçe bunalım yaparım...

mawişimm hoşgeldiinn...

balık et diince canım balık,et çekti...eti hiç sevmezdim acaip et yiyorummmm:icecream:
maviş hoşgeldinnnnna.s.

haftada bi kere balık yemeyi ihmal etmeyin kıslar , bide her gün bi avuç ceviz yiyiom ben beyin gelişimi için her cumartesi balık günü:) bol bol meyve , süt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…