2009 Ekim Anneleri

selam kuşlar, yeni hamişlerimiz var oh ne güzel, hayırlı olsun hepinize kızlar.hihoyyyt
ben de az önce doktordan geldim, normalde ayın 14 ünde gitmem gerekiyordu ama sabredemedim bugün gittim. keseyi gördüm şükürler olsun.:nazar:
1 hafta sonra da kalp atışları duyulurmuş. içim rahatladı kızlar , ay ne ufacık bişey öyle kıyamam fasülye tanesi gibii:)))):nazar:

süpeerrr...:dance:gözün aydın cicii..:teytey:.karnından mı baktı

selam kuşlar, yeni hamişlerimiz var oh ne güzel, hayırlı olsun hepinize kızlar.hihoyyyt
ben de az önce doktordan geldim, normalde ayın 14 ünde gitmem gerekiyordu ama sabredemedim bugün gittim. keseyi gördüm şükürler olsun.:nazar:
1 hafta sonra da kalp atışları duyulurmuş. içim rahatladı kızlar , ay ne ufacık bişey öyle kıyamam fasülye tanesi gibii:)))):nazar:

gözün aydın kardeşim darısı başıma

kizlar bisey sorucam. siz herkese soyledinizmi hamile oldugunuzu? Kimisi soyleme diyor nazar deger falan. sizce dogru mu?

nilüfer..üzülme canım..hem belki geç döllenmedir..ya da stressten kendi kendine atıyosun atrihini..relax lütfen...

lal hoşgeldinnn....

kizlar bisey sorucam. siz herkese soyledinizmi hamile oldugunuzu? Kimisi soyleme diyor nazar deger falan. sizce dogru mu?

ben 3 arkidişime söyledim..annem babam kardeşlerim biliyo..yakında da eşimin ailesi öğrenicek..onun dışında şimdilik söylemiyoruz..nazardan ziyade keseyi göriym diye bekliyorum..dua ediyorum,okuyorum..ewhamlı olmamak gerek,bişecik olmaz Allah'ın izniyle..

rockwell cnm mrb......efet ekim doğum için güzel bir ayyerimseniben
ben bugün dr.gittim ve keseciğimi gördümm..:asigim:
hatta iki kesemi var die dr.um baya bi inceledii ama tek kesecikkk olduğuna karar verdii...
gerçekten çok heyecanlı ve güzel bir duygu allah herkese nasip etsinn....:Saruboceq:
birde benim ikinci bebişim....6,5 yaşında birde kıısım varr...:nazar::asigim:

Maşallah.İçin rahatlamıştır şimdi:teytey:

bende keseyi göreene kadar kimseye sölemedim kıslar geçen hamilelikte ilk günden herkese söledim sonra tek tek düştü demek acaip zoruma gitti aslında dahada sölemicektim ama eşim dayanamadı bi tek aileler bide işyerindekiler bilioda oda mecbur izin alıyorum doktor için die söledm

2009 annelerı hepinize hayırlı olsun hamılelıgın tadını çıkarın çok güzel bır dönem hamılelık zorluklarına rağmen

rockwell cnm mrb......efet ekim doğum için güzel bir ayyerimseniben
ben bugün dr.gittim ve keseciğimi gördümm..:asigim:
hatta iki kesemi var die dr.um baya bi inceledii ama tek kesecikkk olduğuna karar verdii...
gerçekten çok heyecanlı ve güzel bir duygu allah herkese nasip etsinn....:Saruboceq:
birde benim ikinci bebişim....6,5 yaşında birde kıısım varr...:nazar::asigim:

ooyy ne güzell..rabbim ikisini de nazarlardan saklasınn

lllalll canim masallah diyelim. ne guzel gormussun keseyi. Kizlar kim kim kaldik simdi doktora gitmeyen henuz?

kızlar birde ilk sayfaya gebeliğe kaç kiloyla başladığımızda yazılsa çok süper olarrrrr

X