aynen canım bende senin gibiyim hiç geçmeyen adetim 10 gün geçmiş durumda hem kan hem idrar testleri pozitif çıkıyo ama ben hala inanamıyorum allahın izniyle şu keseyi ve kalp atışını bir duysak yüreğime su serpilecek...etrafımdaki insanlara hamile olduğumu söylemeye çekiniyorum çünkü ben hala inanamıyorum...
çook uykum waarrrr...benneyaptımki
hamıleliğin zor gunlerı..sabırlı olun kızlar..
su 3 ay bır gecsın hamıleliğina altın donemı 3-6 aylar arası..bol bol keyfını cıkarıcaksınız ozaman.
sonra yıne kabus gunler baslayacak doğuma kadar ama bebişinizi kucağına almanıza az kalmıs olacak ve sabırla herseye göğüs gereceksınız.bazen nefes bıle alamadığınızda,uyuyamadığınızda bıle karnızını oksayıp pozıtıf olabıleceksınız..
bıraz sabır...
ay ağlattın beni..bi de şu zırlamalar çıktı..kaydirigubbakcemile2
kız amazoonn sen keseni nezaman görmeye gitcenn..peşpeşe doğurcas senlen..5+2 yim ben de
zuzucum doktor 14 ünde gel dedi bana. aslında 5+5 ken görünmesi gerekmezmi? acaba vaginal değil de karından bakacağı için mi 14 ünde çağırdı diye düşünüyorumCADIARZU
inşallah canım dediğin gibidir...sen test yapmadınmı hala ...durumun belli olmadımı canım
Kızlar nazar değmesin maşallah diyorum hamiş arkadaşlara.Önümüzdeki hafta çoğu kişinin hem hamişliği hemde hamişlerin durumu daha da netleşecek.Allah gönlümüze göre versin.:Saruboceq:
aynen canım bende senin gibiyim hiç geçmeyen adetim 10 gün geçmiş durumda hem kan hem idrar testleri pozitif çıkıyo ama ben hala inanamıyorum allahın izniyle şu keseyi ve kalp atışını bir duysak yüreğime su serpilecek...etrafımdaki insanlara hamile olduğumu söylemeye çekiniyorum çünkü ben hala inanamıyorum...
yarın yapacağım hayatım.pazrtesi yaptım negatif çıktı..adet olmadım hala..eşimde hamilesin diyip duruyor bana ..iyice moda girdik.:CüvCüv: umarım pozitif çıkar..ptesi işallh güzel güzel müjde veririm canlarımmm
Kızlar nazar değmesin maşallah diyorum hamiş arkadaşlara.Önümüzdeki hafta çoğu kişinin hem hamişliği hemde hamişlerin durumu daha da netleşecek.Allah gönlümüze göre versin.:Saruboceq:
canım benim inşallah hamilesindir.İçimden nedendir bilinmez kız bebek geçti.Bazen bana malüm olurda.hihoyyyt kız olsun erkek olsun sağlıklı olsunkaydirigubbakcemile5
buketcim kaç günde adet oluyodun canım ? yani günün geçmişmiydi test yaptırdığında?
selam kizlar. Sizinle aramizda 7 saat fark oldugu icin ben biraz gec katiliyorum sohbete kusura bakmayin :)) Size birkac sorum olacakti. Bende surekli yatakta yatarken ayaklarimi germe istegi oluyor. Yani hani boyle butun vucudu gereriz ya sabahlari iste o his sadece ayaklarim icin oluyor bende bisey olcak diyekorkuyorum bebege gerilirken. sizde de oluyormu bu? Birde cok oksurugum var doktorada anca 2 hafta sonra gidiyorum burda hemen randevu vermiyorlar. Oksurugun bi zarari olurmuki ya? Cok pimpirikleniyorum biliyorum :))